• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Forretter › Tarteletter med ærter og gulerødder (og kyllingefilet)

Tarteletter med ærter og gulerødder (og kyllingefilet)

billede tarteletter med ærter og gulerødder
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
66
SHARES
FacebookMessenger66PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. maj 2022 - Udgivet: 19. maj 2022

Den bedste opskrift på tarteletter med ærter og gulerødder. Lækker tarteletfyld med stuvning af ærter, gulerødder og kogt kyllingbryst.

Tarteletter med ærter og gulerødder er noget af det mest danske mad, og her får du en skøn tartelet, der også laves med kylling.

Det lækre tarteletfyld består selvfølgelig af stuvede ærter og gulerødder, men også af mørt kyllingebrystfilet, der nemt koges mør i en gryde.

Glæd dig til lækre tarteletter med det bedste tarteletfyld, og pynt gerne med lidt friske kviste dild.

Opskriften giver 10 tarteletter med fyld.

Se flere opskrifter:

  • Hjemmelavede tarteletter
  • Dansk mad
  • Stuvede ærter og gulerødder

Opskrift på tarteletter med ærter og gulerødder

billede tarteletter med ærter og gulerødder
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Tarteletter med ærter og gulerødder

4.86 fra 7 stemmer
Den bedste opskrift på tarteletter med ærter og gulerødder. Lækker tarteletfyld med stuvning af ærter, gulerødder og kogt kyllingbryst.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 10 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 6 dl vand - kogende
  • 1 bouillonterning - høns
  • 20 sorte peberkorn
  • 1 løg - grofthakket
  • 300 g gulerødder - i små tern
  • 200 g ærter
  • 2 spsk smør - store
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 citron - lidt friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber
  • 10 tarteletter
  • dild - til pynt

Fremgangsmåde
 

  1. Læg kyllingebrystfileter i en gryde og hæld kogende vand ved. Vandet skal netop dække kødet, men ikke mere end det, og de seks deciliter plejer at passe fint.
  2. Kom også en bouillonterning ved sammen med peberkorn og løg.
  3. Læg låg på og lad du kyllingekødet koge stille og roligt i ca. 40 minutter. Det er lækkert fyld til dine tarteletter med ærter og gulerødder, og en god måde at lave kyllingekødet på.
  4. Tag kødet op og læg til side, og sigt bouillonen over i en skål.
  5. Stil gryden tilbage på kogepladen og kom bouillonen i. Kog nu gulerodstern i et par minutter, hvorefter ærter tilsættes.
  6. Lav en smørbolle af smør og hvedemel, hvor det røres godt sammen.
  7. Rør smørbollen ud i bouillonen, som nu jævnes langsomt.
  8. Kyllingekødet skæres ud i mindre tern og kommes ved.
  9. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Er sovsen for tyk, kan der tilsættes lidt mere kogende vand. Varm dit tarteletfyld godt igennem.
  10. Tarteletter varmes i ca. 5 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.
  11. Fyld dine tarteletter med ærter og gulerødder, og pynt med spæde kviste dild.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Tarteletter med ærter og gulerødder serveres straks, og de er gode til frokost eller aftensmad. Eller som en forret, men så kun med en til hver.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør - en lækker forret
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Billede af squashsalat af rå squash.

Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Forsiden lige nu

Billede resultat for flanksteak i grill
Flanksteak→ Se opskriften
billederesultat for italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler
Italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler→ Se opskriften
billede til panna cotta med lakrids
Panna cotta med lakrids og hindbærgelé→ Se opskriften
glaseret laks med honning og soja
Glaseret laks med blomkålsris og spinat - nem og lækker opskrift→ Se opskriften
kagemand af frugt
Kagemand af frugt (opskrift til en sund fødselsdag)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 35
Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
honningkylling med ferskensalsa
Honningkylling→ Se opskriften
blomme crumble kage
Blomme crumble (sprød crumble med blommer)→ Se opskriften
Billede af squashsalat af rå squash.
Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required