Den bedste opskrift på tarteletter med ærter og gulerødder. Lækker tarteletfyld med stuvning af ærter, gulerødder og kogt kyllingbryst.
Tarteletter med ærter og gulerødder er noget af det mest danske mad, og her får du en skøn tartelet, der også laves med kylling.
Det lækre tarteletfyld består selvfølgelig af stuvede ærter og gulerødder, men også af mørt kyllingebrystfilet, der nemt koges mør i en gryde.
Glæd dig til lækre tarteletter med det bedste tarteletfyld, og pynt gerne med lidt friske kviste dild.
Opskriften giver 10 tarteletter med fyld.
Se flere opskrifter:
Opskrift på tarteletter med ærter og gulerødder

Tarteletter med ærter og gulerødder
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Læg kyllingebrystfileter i en gryde og hæld kogende vand ved. Vandet skal netop dække kødet, men ikke mere end det, og de seks deciliter plejer at passe fint.
- Kom også en bouillonterning ved sammen med peberkorn og løg.
- Læg låg på og lad du kyllingekødet koge stille og roligt i ca. 40 minutter. Det er lækkert fyld til dine tarteletter med ærter og gulerødder, og en god måde at lave kyllingekødet på.
- Tag kødet op og læg til side, og sigt bouillonen over i en skål.
- Stil gryden tilbage på kogepladen og kom bouillonen i. Kog nu gulerodstern i et par minutter, hvorefter ærter tilsættes.
- Lav en smørbolle af smør og hvedemel, hvor det røres godt sammen.
- Rør smørbollen ud i bouillonen, som nu jævnes langsomt.
- Kyllingekødet skæres ud i mindre tern og kommes ved.
- Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Er sovsen for tyk, kan der tilsættes lidt mere kogende vand. Varm dit tarteletfyld godt igennem.
- Tarteletter varmes i ca. 5 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen.
- Fyld dine tarteletter med ærter og gulerødder, og pynt med spæde kviste dild.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Noter
Tarteletter med ærter og gulerødder serveres straks, og de er gode til frokost eller aftensmad. Eller som en forret, men så kun med en til hver.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments