• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Tærte med kylling, bacon og rucola (lækker madtærte)

Holger Rørby Madsen
En meget lækker tærte med kylling, og tærten er også bagt med bacon og hakket rucola salat. Kyllingetærten er god som hovedret, og den kan eventuelt serveres med en lækker tomatsalat til. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Aftensmad

Oversigt over indhold

  1. Intet slår denne lækre tærte med kylling. En nem, sund og dejlig tærte, der laves med ovnstegte kyllingebryst, bacon, rucola og forårsløg.
  2. Opskrift på tærte med kylling
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Note
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift

Intet slår denne lækre tærte med kylling. En nem, sund og dejlig tærte, der laves med ovnstegte kyllingebryst, bacon, rucola og forårsløg.

Tærte med kylling er nem mad til aftensmad, og tærten bliver faktisk endnu bedre dagen efter, hvor den er helt perfekt i madkassen. Og du behøver ikke varme den igen.

Tærter kan jo fyldes med mange forskellige ting, og det gælder både kød og grøntsager.

Derfor er en hjemmebagt tærte en god mulighed for at få ryddet ud i køleskabet. Og i denne tærte er det blandt andet hakket rucola, som jeg synes giver tærten en god smag.

Opskriften her er til fire personer, men den rækker sikkert også til seks.

Opskrift på tærte med kylling

5 fra 3 stemmer
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Mængde: 6 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 portion tærtedej - se opskrift i linket
  • 400 gram kyllingebryst
  • 200 gram bacon - i tern
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 peberfrugter
  • 50 gram rucola
  • 6 æg
  • 3 deciliter fløde
  • 2 teskefulde paprika
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Tærtedejen laves som anvist i linket. Stilles på køl i 30 minutter.
  • Kyllingebrystfilet skæres hver ud i fire aflange stænger, der lægges på en bageplade med bagepapir. Typisk anvender du 2-3 stykker kyllingebryst, og kødet lægger du på den ene halvdel af bagepladen.
  • På den anden halvdel spreder du bacontern ud. Steg nu kylling og bacon i ovnen i 15 minutter ved 185 grader.
  • Tag det ud af ovnen og kyllingekødet skæres i mindre tern.
  • Forbag tærten i 10 minutter ved 185 grader varmluft.
  • Forårsløg skæres i tynde skiver og peberfrugter i tynde strimler, der hurtigt sauteres i lidt olie på en varm pande. Det skal bare lige have et minuts tid ved høj varme.
  • Hæld det i tærten og fordel grofthakket rucola på. Fordel også kyllingekød og bacontern i tærten.
  • Æg piskes sammen med fløde, paprika, lidt salt og friskkværnet peber. Hældes over tærten.
  • Bag din tærte med kylling i 30 minutter ved 185 grader varmluft, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.

Næringsindhold

Næringsindhold
Tærte med kylling, bacon og rucola (lækker madtærte)
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Note

Tærte med kylling serveres straks - gerne sammen med en god salat.

Se også disse opskrifter:

billederesultat for bacontærte
Bacontærte med den bedste tærtebund opskrift
Se opskriften
billederesultat for porretærte med skinke
Porretærte med skinke
Se opskriften
billede med broccolitlærte
Broccolitærte
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 1.2K
  • 31
  • 5
  • 1
  • 2
  • 1
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.
Sund aftensmad - nemme og sunde retter »

Populært indhold lige nu

billederesultat for rundstykker

Rundstykker - bagerens egen opskrift og metode

Sur-sød sauce er en klassisk sovs, som du blandt andet kan bruge til kylling, grøntsager, ris og som her til et spyd med svinekød. Saucen er utrolig nem at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Sur-sød sauce - opskrift til kød, kylling, grøntsager og andet

Varmluftsovn

Varmluft - hvornår skal du bruge varmluft i ovnen

farsruller med bacon på kartoffel porrebund

Farsruller med bacon på kartoffel porrebund

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 3 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Mængde: 6 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!