Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tærte med kylling, bacon og rucola (lækker madtærte)

Tærte med kylling, bacon og rucola (lækker madtærte)

tærte med kylling
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
49
SHARES
FacebookMessenger49PinterestEmailSMS

Intet slår denne lækre tærte med kylling. En nem, sund og dejlig tærte, der laves med ovnstegte kyllingebryst, bacon, rucola og forårsløg.

Tærte med kylling er nem mad til aftensmad, og tærten bliver faktisk endnu bedre dagen efter, hvor den er helt perfekt i madkassen. Og du behøver ikke varme den igen.

Tærter kan jo fyldes med mange forskellige ting, og det gælder både kød og grøntsager.

Derfor er en hjemmebagt tærte en god mulighed for at få ryddet ud i køleskabet. Og i denne tærte er det blandt andet hakket rucola, som jeg synes giver tærten en god smag.

Opskriften her er til fire personer, men den rækker sikkert også til seks.

Opskrift på tærte med kylling

Tærte med kylling, bacon og rucola (lækker madtærte)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Intet slår denne lækre tærte med kylling. En nem, sund og dejlig tærte, der laves med ovnstegte kyllingebryst, bacon, rucola og forårsløg.
Antal: 6 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 portion tærtedej se opskrift i linket
  • 400 g kyllingebryst
  • 200 g bacon i tern
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 peberfrugter
  • 50 g rucola
  • 6 æg
  • 3 dl fløde
  • 2 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tærtedejen laves som anvist i linket. Stilles på køl i 30 minutter.
  2. Kyllingebrystfilet skæres hver ud i fire aflange stænger, der lægges på en bageplade med bagepapir. Typisk anvender du 2-3 stykker kyllingebryst, og kødet lægger du på den ene halvdel af bagepladen.
  3. På den anden halvdel spreder du bacontern ud. Steg nu kylling og bacon i ovnen i 15 minutter ved 185 grader.
  4. Tag det ud af ovnen og kyllingekødet skæres i mindre tern.
  5. Forbag tærten i 10 minutter ved 185 grader varmluft.
  6. Forårsløg skæres i tynde skiver og peberfrugter i tynde strimler, der hurtigt sauteres i lidt olie på en varm pande. Det skal bare lige have et minuts tid ved høj varme.
  7. Hæld det i tærten og fordel grofthakket rucola på. Fordel også kyllingekød og bacontern i tærten.
  8. Æg piskes sammen med fløde, paprika, lidt salt og friskkværnet peber. Hældes over tærten.
  9. Bag din tærte med kylling i 30 minutter ved 185 grader varmluft, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Tærte med kylling serveres straks - gerne sammen med en god salat.

Se også disse opskrifter:

Bacontærte
Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre.
Se opskriften her
billederesultat for bacontærte
Porretærte
Opskrift på porretærte med skinke og frisk spinat. Tærtedejen laves med lidt grahamsmel, og fyldes med porre, skinke, spinat og æggemasse.
Se opskriften her
billederesultat for porretærte med skinke
Nem broccolitærte med eller uden bacon
Den bedste opskrift på nem broccolitærte, der kan laves med eller uden bacon. Klassisk tærtebund, der fyldes med broccoli og æggemasse.
Se opskriften her
billede med broccolitærte
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required