Her er min opskrift på en lækker surdejssandwich med kylling, syltede løg og en nem mayo. God som et let måltid til frokost eller aftensmad.
Lav en lækker surdejssandwich med kylling, der passer perfekt som en god frokost eller et let måltid til aftensmad.
Du kan jo bage dit eget surdejsbrød, eller blot købe et hos din bager, og så skære det i tynde skiver.
Se også: Ribbensandwich - lækker sandwich med ribbensteg
Jeg bruger også syltede løg i opskriften, og dem kan du nemt lave ved at bruge min opskrift på syltede rødløg.
Opskriften giver 4 lækre sandwiches med fyld. Velbekomme.
Opskrift på surdejssandwich
Surdejssandwich med kylling
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst
- 1 spsk olie - til stegning
- salt og friskkværnet peber
- 6 spsk mayonnaise
- 3 tsk sennep
- 4 spsk syltede rødløg
- 8 skiver bacon - steges sprøde i ovn eller på pande
- 1 crisp salat - eller anden salat
- 8 skiver surdejsbrød
Fremgangsmåde
- Til surdejssandwich med kylling starter du med, at banke kyllingfileterne lidt flade. Steges i lidt olie på en varm pande i ca. 4-5 minutter på hver side. Krydres med salt og peber og lægges til side.
- Rør mayonnaise og sennep sammen og smag til med lidt salt og peber.
- Find de syltede rødløg frem og bræk blade af den skyllede crispsalat. Andre salater som iceberg eller romaine kan også bruges.
- Skær skiver af surdejsbrød, men lav dem ikke for tykke. Smør hvert stykke brød med en god mængde sennepsmayo.
- På halvdelen af skiverne bygges nu en sandwich op med salat, tynde skiver stegt kyllingebryst og en god spiseskefuld syltede løg. Top med et par skiver stegt bacon, og læg så en skive brød på øverst som låg. Den øverste skive er selvfølgelig med den smurte side nedad. Stik gerne en træpind i hver sandwich, så de holder formen ved servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Surdejssandwich med kylling serveres straks, og nu har et let måltid til aftensmad - eller som en lækker frokost.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: