Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Stromboli

Stromboli (opskrift på alletiders rullepizza)

billede med Stromboli - rullepizza
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS
Indhold
  • Stromboli - italiensk rullepizza
  • Opskrift på italiensk stromboli
  • Tip
  • Kommentarer

Stromboli - italiensk rullepizza

Rakel Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
hævning: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Stromboli er en form for rullet pizza eller nærmest en pizzaroulade. Den smager helt fortrinligt, og er nem at lave. Se opskriften her.
Antal: 2 personer
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dejen
  • 2 dl vand
  • 20 g gær
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olivenolie
Topping
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk squash
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g mozzarella

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage en stor skål og tilføj stuetempereret vand og smuldr gæret deri. Tilføj derefter hvedemel, olivenolie og salt, i mens du ælter dejen sammen.
  2. Ælt dejen i fem minutter, dæk den derefter til med et viskestykke og lad dejen hæve i 30 minutter. Lad nu også ovnen forvarme til 250 grader.
  3. Når dejen hæver, laves tomatsaucen: Snit løg og hvidløg og riv squash. Tag nu en lille gryde og tilføj olie.
  4. Kom løg i gryden og steg dem i to minutter, tilføj derefter revet squash og hvidløg, steg det i et minut. Tilføj hakkede tomater, tomatpuré, oregano og basilikum. Lad det nu simre sammen i fem minutter og smag til med salt og sort peber.
  5. Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og hæld dejen ud, slå den hurtigt sammen og rul den ud til en rektangel med en tykkelse på en halv centimeter.
  6. Kom tomatsaucen på dejen og smør den jævnt ud, men ikke helt ud til kanterne. Drys derefter med mozzarella. Rul den nu sammen som en roulade fra den lange side af rektanglet.
  7. Når du har en roulade, så tager du enderne og klemmer sammen og folder ind under rouladen. Lad lukningen være nederst.
  8. Skær derefter tre snit øverst og flyt forsigtigt din stromboli hen på en bageplade.
  9. Bag rullepizzaen i 25 minutter, eller indtil den er gylden og færdigbagt.
  10. Lad den køle en smule ned før servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på italiensk stromboli

Stromboli kan minde lidt om calzone, men forskellen er, at denne opskrift er rullet fremfor indbagt. Derfor vil jeg mene, at den er endnu bedre, da man får mere smag fra tomatsaucen og osten.

Den er også perfekt til at pakke med i en madpakke eller picnickurv, da det er lettere at spise et stykke roulade uden af få beskidte hænder fremfor en normal pizza.

Du kan tilføje lige præcist det fyld, du bedst kan lide. Jeg har lavet en klassiker med tomatsauce og ost, men tilføj det, du kan lide.

Tip

Hvis det skal gå stærkt, kan du også godt bruge færdiglavet tomatsauce.

Jeg foretrækker hjemmelavet, men nogen gange har man ikke så meget tid, og vil stadig gerne nyde sådan en lækker stromboli, så er færdiglavet dej udmærket.

Se flere opskrifter:

  • Pizza Margherita
  • Deep pan pizza - lækker Chicago-style pizza
  • Pizzadej (nem opskrift på dej til hjemmelavet pizza)
  • Hjemmelavet pizza (opskrift, fakta og topping)
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required