• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
378
SHARES
FacebookMessenger378PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. september 2023 - Udgivet:  23. september 2023

Sådan laver du sticky asiatisk flæsk i din grill eller ovn. En nem opskrift på skiver af ribbensteg, der steges med en lækker BBQ-sauce.

Sticky asiatisk flæsk er en virkelig lækker variant af den danske klassiker stegt flæsk.

Her grilles eller steges flæskeskiverne med en hjemmelavet og asiatisk inspireret BBQ-sauce, som du pensler flæsket med under tilberedningen.

Se også: Paneret flæsk med ovnkartofler og persillesovs

Du kan nemt skære skiver af flæsk fra et stykke ribbensteg, og flæskeskiverne kan steges i enten grill eller ovnen.

Her har jeg beregnet 600 gram flæsk til fire personer, men mængden kan du jo selv bestemme.

Opskrift på asiatisk flæsk

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Asiatisk flæsk

5 fra 5 stemmer
Sådan laver du sticky asiatisk flæsk i din grill eller ovn. En nem opskrift på skiver af ribbensteg, der steges med en lækker BBQ-sauce.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 443
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g flæsk - i skiver
  • 3 spsk soja
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til sticky asiatisk flæsk starter du med at klargøre flæskeskiverne. Her kan du eventuelt blot skære passende skiver af en ribbensteg. Skær sværen fra.
  2. Krydr flæskeskiverne med salt og friskkværnet peber på begge sider.
  3. Rør soja, hoisinsauce, brun farin, akaciehonning, citronsaft og hvidløgspulver sammen til en lækker asiatisk inspireret BBQ-sauce.
  4. Læg et passende stykke sølvpapir på grillristen, og husk du skal grille flæsket ved en indirekte varme.
  5. Fordel flæskeskiverne på sølvpapiret, og pens let med saucen.
  6. Luk låget og i alt skal flæskeskiverne nu grilles i cirka 35 minutter ved indirekte varme og ved omkring 200 grader. Undervejes vendes skiverne indimellem, og der pensles med marinade. Jeg plejer at vende flæsket ca. hvert 5. minut, hvor der så pensles.

Næringsindhold

Kalorier: 443kcalKulhydrater: 11gProtein: 9gFedt: 40gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 19gKolesterol: 54mgNatrium: 1554mgKalium: 196mgKostfibre: 1gSukker: 8gVitamin A: 8IUVitamin C: 2mgCalcium: 12mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan også lave sticky asiatisk flæsk i din ovn.

Her lægges skiverne på bageplade med bagepapir, og ellers er fremgangsmåden meget den samme.

Steges ved 200 grader varmluft i ca. 35 minutter, hvor der vendes ca. hvert 5. minut - og der pensles med saucen hver gang.

Se også: Flæskesteg i ovn med sprød svær (den sikre opskrift)

Som tilbehør til flæskeskiverne kan du serveres en lækker spidskålssalat og stegte kartoffelbåde.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anna Sigurjónsdóttir

    marts 15, 2024 at 2:50 pm

    Det lyder aldeles vildt lækkert. Kan man lave det i airfryer ? Tak for evig god inspiration

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 15, 2024 at 5:46 pm

      Hej Anna
      Det bør du sagtens kunne. Start med 25 minutter ved 180 - og se om flæsket måske skal have lidt mere.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Birgitte Nielsen

    juni 10, 2023 at 8:55 am

    Er det en allerede stegt ribbensteg man skal bruge? Eller kan man købe en pakke stege flæsk?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 10, 2023 at 1:57 pm

      Hej Birgitte
      Nej, det er rå skiver af ribbensteg. Og du kan sagtens købe en pakke stegeflæsk 🙂
      God fornøjelse - det bliver godt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required