Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
650
SHARES
FacebookMessenger650PinterestEmailSMS

Sådan laver du sticky asiatisk flæsk i din grill eller ovn. En nem opskrift på skiver af ribbensteg, der steges med en lækker BBQ-sauce.

Sticky asiatisk flæsk er en virkelig lækker variant af den danske klassiker stegt flæsk.

Her grilles eller steges flæskeskiverne med en hjemmelavet og asiatisk inspireret BBQ-sauce, som du pensler flæsket med under tilberedningen.

Se også: Paneret flæsk med ovnkartofler og persillesovs

Du kan nemt skære skiver af flæsk fra et stykke ribbensteg, og flæskeskiverne kan steges i enten grill eller ovnen.

Her har jeg beregnet 600 gram flæsk til fire personer, men mængden kan du jo selv bestemme.

Opskrift på asiatisk flæsk

Asiatisk flæsk

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 35 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Sådan laver du sticky asiatisk flæsk i din grill eller ovn. En nem opskrift på skiver af ribbensteg, der steges med en lækker BBQ-sauce.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g flæsk (i skiver)
  • 3 spsk soja
  • 3 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til sticky asiatisk flæsk starter du med at klargøre flæskeskiverne. Her kan du eventuelt blot skære passende skiver af en ribbensteg. Skær sværen fra.
  2. Krydr flæskeskiverne med salt og friskkværnet peber på begge sider.
  3. Rør soja, hoisinsauce, brun farin, akaciehonning, citronsaft og hvidløgspulver sammen til en lækker asiatisk inspireret BBQ-sauce.
  4. Læg et passende stykke sølvpapir på grillristen, og husk du skal grille flæsket ved en indirekte varme.
  5. Fordel flæskeskiverne på sølvpapiret, og pens let med saucen.
  6. Luk låget og i alt skal flæskeskiverne nu grilles i cirka 35 minutter ved indirekte varme og ved omkring 200 grader. Undervejes vendes skiverne indimellem, og der pensles med marinade. Jeg plejer at vende flæsket ca. hvert 5. minut, hvor der så pensles.

Næringsindhold

Kalorier443kcalKulhydrater11gProtein9gFedt40gMættet fedt15gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt19gKolesterol54mgNatrium1554mgKalium196mgKostfibre1gSukker8gVitamin A8IUVitamin C2mgCalcium12mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Du kan også lave sticky asiatisk flæsk i din ovn.

Her lægges skiverne på bageplade med bagepapir, og ellers er fremgangsmåden meget den samme.

Steges ved 200 grader varmluft i ca. 35 minutter, hvor der vendes ca. hvert 5. minut - og der pensles med saucen hver gang.

Se også: Flæskesteg i ovn med sprød svær (den sikre opskrift)

Som tilbehør til flæskeskiverne kan du serveres en lækker spidskålssalat og stegte kartoffelbåde.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anna Sigurjónsdóttir skriver

    marts 15, 2024 at 2:50 pm

    Det lyder aldeles vildt lækkert. Kan man lave det i airfryer ? Tak for evig god inspiration

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 15, 2024 at 5:46 pm

      Hej Anna
      Det bør du sagtens kunne. Start med 25 minutter ved 180 - og se om flæsket måske skal have lidt mere.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Birgitte Nielsen skriver

    juni 10, 2023 at 8:55 am

    Er det en allerede stegt ribbensteg man skal bruge? Eller kan man købe en pakke stege flæsk?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juni 10, 2023 at 1:57 pm

      Hej Birgitte
      Nej, det er rå skiver af ribbensteg. Og du kan sagtens købe en pakke stegeflæsk 🙂
      God fornøjelse - det bliver godt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required