• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Andebryst i airfryer

Andebryst i airfryer

billede til stegt andebryst i airfryer
4.8 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
210
SHARES
FacebookMessenger210PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 15. december 2023

Her er min fremgangsmåde og opskrift på stegt andebryst i airfryer. Det er nemt at lave and i airfryeren, og det tager blot 20 minutter.

Sådan laver du nemt stegt andebryst i airfryer, hvor du opnår et mørt og lækkert stykke andesteg.

Her er der lavet to stykker andesteg på tilsammen ca. 600 gram, og det plejer at passe fint til fire personer.

I forhold til stegetiden skal du være opmærksom på, at andebrystfileterne kan variere i størrelse, og de forskellige airfryers kan afvige i temperatur og varmepåvirkning. Derfor er stegetiden vejledende.

Brug gerne et stegetermometer, hvor du tjekker kernetemperaturen mod slutningen af tilberedningen. Kernetemperaturen i stegt andebryst skal være på 68 grader, hvor andekødet så er let rosa, men uden at være rå på nogen måde. Og samtidig altså mørt uden at være tørt.

Se også mine opskrifter på:

  • Stegetid på and
  • Andebryst i ovn
  • Langtidsstegt and i ovn

Opskrift på andebryst i airfryer

billede til stegt andebryst i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Andebryst i airfryer

4.82 fra 11 stemmer
Her er min fremgangsmåde og opskrift på stegt andebryst i airfryer. Det er nemt at lave and i airfryeren, og det tager blot 20 minutter.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 216
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g andebryst
  • olivenolie
  • rosmarin - tørret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til stegt andebryst i airfryer starter du med at ridse fedtet på andebrysterne. Rids det i ruder, men uden at skære ned i kødet.
  2. Smør andestykkerne med lidt olie, og krydr med lidt tørret rosmarin, salt og friskkværnet peber.
  3. Læg andebrysterne på risten i din airfryer.
  4. Steges nu 10 minutter ved 180 grader, og derefter i ca. 8-10 minutter ved 200 grader for at opnå det sprøde andeskind. Bemærk, at stegetiden kan variere afhængig af hvilken airfryer du bruger. Derfor vil jeg anbefale at du bruger et stegetermometer. Tag andebrysterne op når kernetemperaturen er på 68 grader.

Næringsindhold

Kalorier: 216kcalKulhydrater: 0.01gProtein: 30gFedt: 10gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gKolesterol: 116mgNatrium: 667mgKalium: 402mgKostfibre: 0.01gVitamin A: 80IUVitamin C: 9mgCalcium: 5mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er der stegt andebryst i airfryer, og nu lader du lige andestegene ligge og hvile på et skærebræt i 10 minutter inden udskæring.

Kan selvfølgelig serveres med brunede kartofler og min hurtige andesovs. Plus selvfølgelig en lækker grønkålssalat. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marit

    december 22, 2024 at 10:10 pm

    Hej
    Hvorfor kan jeg ikke længere gemme de gode opskrifter på pint? Det har jeg været meget glad for.

    Svar
  2. Stig Ebbe Nielsen

    november 08, 2024 at 10:12 am

    Tak for atter en god hjælp.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required