Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg

Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg

billede med spinatsalat
4.8 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
244
SHARES
FacebookMessenger244PinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på spinatsalat med babyspinat, lækre tomater og fintsnittet rødløg. En sund og frisk salat med spinat, som alle elsker.

Spinatsalat er en nem og meget sund salat, der her er lavet med friske tomater og rødløg.

Husk altid at skylle frisk spinat grundigt af hensyn til jordbakterier. Eller køb en spinat, der allerede er skyllet.

Opskriften er beregnet som salat til fire personer.

Opskrift på spinatsalat

Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 18 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Her får du en nem opskrift på spinatsalat med babyspinat, lækre tomater og fintsnittet rødløg. En sund og frisk salat med spinat, som alle elsker.
Antal: 4
Ret: Salat
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g babyspinat
  • 8 små tomater (jeg forettrækker San Marzano til min spinatsalat)
  • 1 lille rødløg (finthakket)
  • Lidt balsamico
  • Lidt olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Læg gerne spinatbladene i blød i iskoldt vand i 15 minutter, så de bliver sprøde og friske. Det giver en bedre spinatsalat, men dette kan dog også godt undværes.
  2. Derefter slynger du vandet af spinaten, og lægger den i en salatskål.
  3. De små tomater vaskes og skæres i kvarte med en skarp kniv, så de får et fint snit. Fordel tomatbådene ud over spinaten. Anvend en passende mængde tomater.
  4. Rødløg pilles og hakkes fint, og drysses over salaten.
  5. Krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
  6. Hæld lidt balsamico og olivenolie over spinatsalaten og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Spinatsalat passer super godt til de fleste retter med kød, og er blandt andet fremragende til en klassisk italiensk lasagne.

Eller nyd spinaten som den friske forret.

Note: Det er vigtigt at skylle spinaten grundigt, så du er helt sikker på den er fri for jord. Så skyl den med omhu, og tjek at spinatbladene er helt rene.

Se også disse salatopskrifter:

Græsk salat - den ægte opskrift
Græsk salat er en klassisk salat. Her er min opskrift med tomater, agurk, oliven og feta ost. Den græske salat er perfekt som tilbehør.
Se opskriften her
billederesultat for græsk salat
Melonsalat med Galia, agurk og forårsløg
Dette er en nem opskrift på melonsalat, der laves med en dejlig Galia melon. Melonsalaten indeholder også agurk og forårsløg.
Se opskriften her
Billede resultat for melonsalat
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required