Skøn opskrift på lækre spaghetti reder med mozzarella og tomat, som du kan servere som tilbehør til mange retter med kød.
Spaghetti reder er skønne reder med pasta, mozzarella og tomat, og de kan serveres som tilbehør eller som et let måltid.
Du får 4 stk. ud af denne opskrift, selvfølgelig afhængig af hvor store du laver dem. God fornøjelse.
Opskrift på spaghetti reder
Spaghetti reder med mozzarella og tomat
Ingredienser
- 200 g spaghetti
- 2 spsk rasp
- 3 spsk parmesan - finrevet
- 1 tsk oregano - tørret
- 2 æg
- 3 spsk piskefløde
- 125 g mozzarella - presset for væde og skåret i tern
- 50 g skinke - kogt og i små tern
- 5 små tomater - San Marzano, skåret i tern
- 1 håndfuld basilikum - hakket
- salt og friskkværnet peber
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Kog 200 g spaghetti som du plejer (al dente) i rigeligt, godt saltet vand.
- Bland 2 spsk rasp, 3 spsk parmesan og 1 tsk oregano sammen. I en anden skål blandes 2 æg og 3 spsk piskefløde let sammen. Bland derefter 125 g mozzarella, 50 g skinke, 5 små tomater (i tern), 1 håndfuld basilikum, salt og friskkværnet peber i.
- Hæld vandet fra spaghettien og bland spaghettien med parmesan-blandingen. Stik en gaffel ned i spaghettien og tag en portion op, som snos rundt om gaflen. Sæt det på en bageplade med bagepapir og forsæt til det hele er brugt op.
- Lav lidt fordybninger i "rederne" med fingrene - hvis du ligesom mig ikke er så godt til det tekniske med gaflen.
- Fordel æggeblandingen i rederne og sæt i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) på den næstnederste rille. Bag i 15-17 minutter, til osten er smeltet. Tag dem ud og dryp med 2 spsk olivenolie.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdige spaghetti reder serveres straks som tilbehør. Men du kan også nyde dem som et let måltid sammen med lidt godt brød. Evt. mit hjemmebagte focacciabrød.
Relaterede opskrifter
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: