• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Spaghetti reder med mozzarella og tomat

Spaghetti reder med mozzarella og tomat

spaghetti reder med mozzarella og tomat
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. marts 2024 - Udgivet: 7. marts 2024

Skøn opskrift på lækre spaghetti reder med mozzarella og tomat, som du kan servere som tilbehør til mange retter med kød.

Spaghetti reder er skønne reder med pasta, mozzarella og tomat, og de kan serveres som tilbehør eller som et let måltid.

Du får 4 stk. ud af denne opskrift, selvfølgelig afhængig af hvor store du laver dem. God fornøjelse.

Opskrift på spaghetti reder

Newyorker By Heart

Spaghetti reder med mozzarella og tomat

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 491
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 200 g spaghetti
  • 2 spsk rasp
  • 3 spsk parmesan - finrevet
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 2 æg
  • 3 spsk piskefløde
  • 125 g mozzarella - presset for væde og skåret i tern
  • 50 g skinke - kogt og i små tern
  • 5 små tomater - San Marzano, skåret i tern
  • 1 håndfuld basilikum - hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Kog 200 g spaghetti som du plejer (al dente) i rigeligt, godt saltet vand.
  2. Bland 2 spsk rasp, 3 spsk parmesan og 1 tsk oregano sammen. I en anden skål blandes 2 æg og 3 spsk piskefløde let sammen. Bland derefter 125 g mozzarella, 50 g skinke, 5 små tomater (i tern), 1 håndfuld basilikum, salt og friskkværnet peber i.
  3. Hæld vandet fra spaghettien og bland spaghettien med parmesan-blandingen. Stik en gaffel ned i spaghettien og tag en portion op, som snos rundt om gaflen. Sæt det på en bageplade med bagepapir og forsæt til det hele er brugt op.
  4. Lav lidt fordybninger i "rederne" med fingrene - hvis du ligesom mig ikke er så godt til det tekniske med gaflen.
  5. Fordel æggeblandingen i rederne og sæt i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) på den næstnederste rille. Bag i 15-17 minutter, til osten er smeltet. Tag dem ud og dryp med 2 spsk olivenolie.

Næringsindhold

Kalorier: 491kcalKulhydrater: 46gProtein: 22gFedt: 24gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 0.01gKolesterol: 130mgNatrium: 1064mgKalium: 417mgKostfibre: 3gSukker: 4gVitamin A: 1205IUVitamin C: 11mgCalcium: 260mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdige spaghetti reder serveres straks som tilbehør. Men du kan også nyde dem som et let måltid sammen med lidt godt brød. Evt. mit hjemmebagte focacciabrød.

Relaterede opskrifter

Spaghetti Carbonara - nem opskrift på pasta carbonara

4.6 fra 101 stemmer
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Gå til opskrift
spaghetti carbonara

Spaghetti med bacon og cremet flødesauce

5 fra 6 stemmer
Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.
Gå til opskrift
Billede resultat for spaghetti med bacon og cremet flødesauce

Stuvet spaghetti med kylling og bacon

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på stuvet spaghetti med kylling og bacon. Det er pasta i en let stuvning, og du får en populær ret til aftensmad.
Gå til opskrift
stuvet spaghetti med kylling og bacon
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required