Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Spaghetti reder med mozzarella og tomat

Spaghetti reder med mozzarella og tomat

spaghetti reder med mozzarella og tomat
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
FacebookPinterestSMSEmailMessenger

Skøn opskrift på lækre spaghetti reder med mozzarella og tomat, som du kan servere som tilbehør til mange retter med kød.

Spaghetti reder er skønne reder med pasta, mozzarella og tomat, og de kan serveres som tilbehør eller som et let måltid.

Du får 4 stk. ud af denne opskrift, selvfølgelig afhængig af hvor store du laver dem. God fornøjelse.

Opskrift på spaghetti reder

Spaghetti reder med mozzarella og tomat

Newyorker By Heart
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Skøn opskrift på lækre spaghetti reder med mozzarella og tomat, som du kan servere som tilbehør til mange retter med kød.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g spaghetti
  • 2 spsk rasp
  • 3 spsk parmesan (finrevet)
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 2 æg
  • 3 spsk piskefløde
  • 125 g mozzarella (presset for væde og skåret i tern)
  • 50 g skinke (kogt og i små tern)
  • 5 små tomater (San Marzano, skåret i tern)
  • 1 håndfuld basilikum (hakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kog 200 g spaghetti som du plejer (al dente) i rigeligt, godt saltet vand.
  2. Bland 2 spsk rasp, 3 spsk parmesan og 1 tsk oregano sammen. I en anden skål blandes 2 æg og 3 spsk piskefløde let sammen. Bland derefter 125 g mozzarella, 50 g skinke, 5 små tomater (i tern), 1 håndfuld basilikum, salt og friskkværnet peber i.
  3. Hæld vandet fra spaghettien og bland spaghettien med parmesan-blandingen. Stik en gaffel ned i spaghettien og tag en portion op, som snos rundt om gaflen. Sæt det på en bageplade med bagepapir og forsæt til det hele er brugt op.
  4. Lav lidt fordybninger i "rederne" med fingrene - hvis du ligesom mig ikke er så godt til det tekniske med gaflen.
  5. Fordel æggeblandingen i rederne og sæt i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft) på den næstnederste rille. Bag i 15-17 minutter, til osten er smeltet. Tag dem ud og dryp med 2 spsk olivenolie.

Næringsindhold

Kalorier491kcalKulhydrater46gProtein22gFedt24gMættet fedt10gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.01gKolesterol130mgNatrium1064mgKalium417mgKostfibre3gSukker4gVitamin A1205IUVitamin C11mgCalcium260mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De færdige spaghetti reder serveres straks som tilbehør. Men du kan også nyde dem som et let måltid sammen med lidt godt brød. Evt. mit hjemmebagte focacciabrød.

Relaterede opskrifter

Spaghetti Carbonara
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Se opskriften her
spaghetti carbonara
Spaghetti med bacon og cremet flødesauce
Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.
Se opskriften her
Billede resultat for spaghetti med bacon og cremet flødesauce
Stuvet spaghetti med kylling og bacon
Her får du min opskrift på stuvet spaghetti med kylling og bacon. Det er pasta i en let stuvning, og du får en populær ret til aftensmad.
Se opskriften her
stuvet spaghetti med kylling og bacon
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Støt Madens Verden og bliv medlem nu...

madens verden logo opskrifter på god mad

For et mindre årligt beløb kan du blive blive PLUS-medlem af Madens Verden. Så slipper du bla. for alle annoncer.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required