Spaghetti med kylling og spinat er en lækker hverdagsret, som er hurtig at lave.
Jeg har krydret retten med lidt bacon, og sovsen er cremet ind med en smule fløde.
Dejlig italiensk mad med spaghetti med kylling, som laver med en smule bacon og andre gode ingredienser.
Den er både nem og hurtig at tilberede, og smager super godt.
TIP: Husk aldrig at koge spaghetti helt ud - den skal have lidt bid.
Du skal bruge - spaghetti med kylling til 4 personer:
400 gram spaghetti
2-3 stykker kyllingebryst, afhængig af størrelse
150 gram bacon i tern
1 forårsløg, skåret i skrå skiver
100 gram friske spinatblade, husk at skylle under rindende vand!!
1 deciliter fløde
3 deciliter god hønsefond
Friskkværnet peber
Anden opskrift: Fettucine i flødesovs med broccoli og tomater
Sådan laver du spaghetti med kylling:
Start med at sætte en pande over ved god varme, og svits dine bacontern. Som altid opfordrer vi til, at du køber en god og tørsaltet bacon.
Når din bacon er ved at være færdigstegt, vender du hurtigt dine skiver af forårsløg med baconen. Kom det i en skål.
Skær fedt og rester af kyllingebryst, kom lidt olie på panden, og steg kyllingen 5 minutter på hver side. Husk, at kylling altid skal gennemsteges!! Krydr undervejs med hvidløgssalt og eventuelt paprika eller lidt grillkrydderi.
Tag kyllingebrysterne af, og skær dem i mundrette stykker. Læg også disse op i skålen.
Kog spaghetti i letsaltet som anvist på pakken. Hæld vandet fra.
Kom nu bacon, forårsløg og kyllingekødet op i panden, og tilsæt hønsefond. Lad det koge op.
Kom så de friske spinatblade på, og lad dem falde sammen. Det tager typisk et par minutter - afhængigt af vandindholdet i spinatbladene.
Tilsæt så fløden, og derefter den afdryppende spaghetti. Vend det forsigtigt.
Anden opskrift: Sådan laver du romkugler bedre end din bager
Så er vores spaghetti med kylling, spinat og baco klar til servering.
Du kan servere med lidt flutes og en grøn salat.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: