• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Spaghetti med kylling og spinat - og en smule bacon

Spaghetti med kylling og spinat - og en smule bacon

Spaghetti med kylling og spinat er en lækker hverdagsret, som er hurtig at lave. Vi har krydret retten med lidt bacon, og sovsen er cremet ind med en smule fløde. Foto: Guffeliguf.dk.
Del gerne:
53
SHARES
FacebookMessenger53PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2023 - Udgivet:  19. august 2015

Spaghetti med kylling og spinat er en lækker hverdagsret, som er hurtig at lave.

Jeg har krydret retten med lidt bacon, og sovsen er cremet ind med en smule fløde.

Dejlig italiensk mad med spaghetti med kylling, som laver med en smule bacon og andre gode ingredienser.

Den er både nem og hurtig at tilberede, og smager super godt.

TIP: Husk aldrig at koge spaghetti helt ud - den skal have lidt bid.

Du skal bruge - spaghetti med kylling til 4 personer:

400 gram spaghetti
2-3 stykker kyllingebryst, afhængig af størrelse
150 gram bacon i tern
1 forårsløg, skåret i skrå skiver
100 gram friske spinatblade, husk at skylle under rindende vand!!
1 deciliter fløde
3 deciliter god hønsefond
Friskkværnet peber

Anden opskrift: Fettucine i flødesovs med broccoli og tomater

Sådan laver du spaghetti med kylling:

Start med at sætte en pande over ved god varme, og svits dine bacontern. Som altid opfordrer vi til, at du køber en god og tørsaltet bacon.

Når din bacon er ved at være færdigstegt, vender du hurtigt dine skiver af forårsløg med baconen. Kom det i en skål.

Skær fedt og rester af kyllingebryst, kom lidt olie på panden, og steg kyllingen 5 minutter på hver side. Husk, at kylling altid skal gennemsteges!! Krydr undervejs med hvidløgssalt og eventuelt paprika eller lidt grillkrydderi.

Tag kyllingebrysterne af, og skær dem i mundrette stykker. Læg også disse op i skålen.

Kog spaghetti i letsaltet som anvist på pakken. Hæld vandet fra.

Kom nu bacon, forårsløg og kyllingekødet op i panden, og tilsæt hønsefond. Lad det koge op.

Kom så de friske spinatblade på, og lad dem falde sammen. Det tager typisk et par minutter - afhængigt af vandindholdet i spinatbladene.

Tilsæt så fløden, og derefter den afdryppende spaghetti. Vend det forsigtigt.

Anden opskrift: Sådan laver du romkugler bedre end din bager

Så er vores spaghetti med kylling, spinat og baco klar til servering.

Du kan servere med lidt flutes og en grøn salat.

 

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her