Indhold
Spaghetti med kylling og spinat
Ingredienser
- 400 g spaghetti
- 400 g kyllingebryst
- 150 g bacon (i tern)
- 2 forårsløg (skåret i skrå skiver)
- 100 g spinat (frisk)
- 1 dl fløde
- 3 dl hønsefond (eller bouillon)
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at sætte en pande over ved god varme, og svits dine bacontern. Som altid opfordrer vi til, at du køber en god og tørsaltet bacon.
- Når din bacon er ved at være færdigstegt, vender du hurtigt dine skiver af forårsløg med baconen. Kom det i en skål.
- Skær fedt og rester af kyllingebryst, kom lidt olie på panden, og steg kyllingen 5-6 minutter på hver side. Husk, at kylling altid skal gennemsteges!! Krydr undervejs med hvidløgssalt og eventuelt paprika eller lidt grillkrydderi.
- Tag kyllingebrysterne af, og skær dem i mundrette stykker. Læg også disse op i skålen.
- Kog spaghetti i letsaltet som anvist på pakken. Hæld vandet fra.
- Kom nu bacon, forårsløg og kyllingekødet op i panden, og tilsæt hønsefond. Lad det koge op.
- Kom så de friske spinatblade på, og lad dem falde sammen. Det tager typisk et par minutter - afhængigt af vandindholdet i spinatbladene.
- Tilsæt så fløden, og derefter den afdryppende spaghetti. Vend det forsigtigt og krydr med friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på spaghetti med kylling og spinat
Dejlig italiensk mad med spaghetti med kylling, som jeg laver med en smule bacon og andre gode ingredienser.
Den er både nem og hurtig at tilberede, og smager super godt.
TIP: Husk aldrig at koge spaghetti helt ud - den skal have lidt bid.
Se flere opskrifter:
- Pasta med kødsovs
- Nem pastaret med kylling på 15 minutter
- Pasta med kylling i flødesovs
- Kylling med pasta i cremet tomatflødesauce
Servering
Du kan servere retten med flutes og en grøn salat. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift. Kom gerne med din mening om den her.