Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Opsamlinger › Sønderjysk nytårsmenu

Sønderjysk nytårsmenu

billederesultat for sønderjysk nytårsmenu
4.6 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på sønderjysk nytårsmenu. Den sønderjyske specialitet med brunede kartofler, hamburgerryg, grønlangkål og kålpølse.

Sønderjysk nytårsmenu indeholder naturligvis noget af det bedste fra det sønderjyske køkken, og det er blandt andet den sønderjyske grønlangkål og kålpølser.

Selvom det er en nytårsmenu, så kan den selvfølgelig sagtens spises på andre tider af året også.

Nydes gerne med en kold øl til.

Opskrift på sønderjysk nytårsmenu

Sønderjysk nytårsmenu

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
Her får du en opskrift på sønderjysk nytårsmenu. Den sønderjyske specialitet med brunede kartofler, hamburgerryg, grønlangkål og kålpølse.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg
  • 800 g kartofler til bruning
  • 1 portion grønlangkål
  • 4 kålpølser

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge hamburgerryg. Se evt. her hvordan du laver kogt hamburgerryg.
  2. Mens hamburgerryggen koges, kan du gøre de øvrige ingredienser til en sønderjysk nytårsmenu klar.
  3. Grønlangkål laves som i denne opskrift på sønderjysk grønlangkål med kartofler.
  4. I denne opskrift her kan de se hvordan du nemt laver brunede kartofler.
  5. Kålpølser varmes enten i vandet fra den kogte hamburgerryg, eller mens du koger grønkål. Og nej, der er ikke kål i kålpølser.
  6. Så er du klar til at anrette den sønderjyske nytårsmenu. På lune tallerkner anrettes brunede kartofler nederst, derefter lægges en skive hamburgerryg på. Top derefter med sønderjyske grønlangkål og en kålpølse - som du kan se på billedet.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Sønderjysk nytårsmenu serveres naturligvis straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Oluf Lausen skriver

    december 19, 2022 at 9:49 am

    Drikker man ikke
    øl og snaps til grønlangkål det er jeg vokset op med.

    Svar
    • Tove Matthiesen skriver

      december 30, 2022 at 2:24 pm

      Jo man gør. Vi er begyndt at drikke sekt (champagne) i stedet. Føler ikke at grønkålen ligger så tungt i maven ved at drikke sekt. Hilsen Tove

      Svar
  2. Solveig Christensen skriver

    december 31, 2020 at 3:45 pm

    Hvorfor kommer E- numre frem når jeg søger på hamburgryg?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede med kager der kan bages dagen før.
    Kollegakage (nemme kager du kan bage dagen før)
  • bilelde med dansk mad krebinetter
    Dansk mad (opskrifter på mad fra det danske køkken)
  • Billede af nem aftensmad.
    Nem aftensmad (nemme og lækre retter på kort tid)
  • billederesultat for smørrebrød
    Smørrebrød (de bedste opskrifter på en dansk klassiker)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required