• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Smørrebrød med spegepølse og pynt

Smørrebrød med spegepølse og pynt

billederesultat for smørrebrød med spegepølse
Et lækkert stykke smørrebrød med spegepølse, rødløg og karse. Altid et hit på frokostbordet. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  9. december 2020 - Udgivet:  9. december 2020

Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en skøn opskrift på smørrebrød med spegepølse. Et klassisk stykke smørrebrød til frokostbordet med spegepølse og pynt.
  2. Opskrift på smørrebrød med spegepølse
  3. Smørrebrød med spegepølse og pynt
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Smørrebrød med æg og rejer
  9. Smørrebrød med fiskefilet
  10. Smørrebrød med laks og avocado
Gå til opskrift

Her får du en skøn opskrift på smørrebrød med spegepølse. Et klassisk stykke smørrebrød til frokostbordet med spegepølse og pynt.

Smørrebrød med spegepølse er et klassisk stykke smørrebrød, som de fleste godt kan lide.

Her får du masser af spegepølse på et stykke rugbrød, og dertil naturligvis masser af pynt i form af sky, løg og så videre.

Til sådan et stykke smørrebrød passer et glas øl perfekt til.

Så er den frokost vist på plads.

Opskriften giver fire stykker smørrebrød, men det er jo nemt at lave flere, når du nu er i gang.

Opskrift på smørrebrød med spegepølse

billederesultat for smørrebrød med spegepølse

Smørrebrød med spegepølse og pynt

Her får du en skøn opskrift på smørrebrød med spegepølse. Et klassisk stykke smørrebrød til frokostbordet med spegepølse og pynt.
Bedømmelse
4.6 fra 5 stemmer
RetSmørrebrød
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 10 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød
  • 1 salat
  • 12 skiver spegepølse
  • 1 agurk
  • 4 små tomater - skåret i kvarte
  • 1 lille rødløg - i tynde skiver
  • sky
  • 1 bakke karse
  • 4 skiver appelsin - kan udelades

Fremgangsmåde

  • Rugbrød smøres med smør. Man kan evt. riste brødet af inden det smøres. Og smør kan også udelades, hvis man ønsker at spare på kalorierne.
  • Snit fire salatblade og skyl dem. Her er der anvendt romainesalat, men eks. krølsalat er også god til smørrebrød med spegepølse. Læg salatbladene på rugbrødet.
  • Derpå lægges tre skiver spegepølse på hver. Det kommer selvfølgelig an på hvor store og tykke skiverne er, men spar ikke på spegepølsen, det er dog det vigtigste på dette stykke smørrebrød.
  • Derefter toppes med sky, rødløg, agurk i skiver og tomatbåde, samt evt. en skive appelsin, der skæres ud som en springer. Slut af med lidt friskklippet karse.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Smørrebrød med spegepølse kan serveres straks - men du kan også lave madderne lidt i forvejen, og så opbevare dem på køl.

Se også disse stykker smørrebrød:

Smørrebrød med æg og rejer

4.8 fra 13 stemmer
Her får du min opskrift på smørrebrød med æg og rejer. En klassisk ret fra det danske køkken, som laves med æg i skiver og masser af rejer.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med æg og rejer

Smørrebrød med fiskefilet

4.8 fra 11 stemmer
Her er min opskrift på smørrebrød med fiskefilet. Klassisk smørrebrød med smørstegt rødspætte og pynt, og som kan laves med eller uden rejer.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med fiskefilet

Smørrebrød med laks og avocado

5 fra 12 stemmer
Her er den bedste opskrift på smørrebrød med laks og avocado. Et lidt sundere stykke smørrebrød med skiver af røget laks og avocado.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med laks og avocado
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tina Clausen

    juli 24, 2022 at 1:24 pm

    Det passer ikke med appelsin på spegepølse.
    Hilsen Delidamen

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required