• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Skindstegt hvilling på grøntsagsbund

Skindstegt hvilling på grøntsagsbund

skindstegt hvilling med sauterede grøntsager
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe

Nem opskrift på skindstegt hvilling, der steges i olie på panden. Anrettes på en bund af lynstegt savoykål og gulerødder.

Skindstegt hvilling smager dejligt på en bund af kål og gulerødder. En sund fisk, som du kan købe fileter af og stege på panden.

Her får du en opskrift på god, sund aftensmad, som er beregnet til fire personer.

Opskrift på skindstegt hvilling

skindstegt hvilling med sauterede grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Skindstegt hvilling på grøntsagsbund

5 fra 3 stemmer
Nem opskrift på skindstegt hvilling, der steges i olie på panden. Anrettes på en bund af lynstegt savoykål og gulerødder.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 32
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 stk hvilling - fileter
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Grøntsagsbund
  • 0,5 stk savoykål
  • 4 stk gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt purløg

Fremgangsmåde
 

  1. Hvilling fileterne tjekkes for ben, som fjernes med en pincet.
  2. Savoykål snittes i helt tynde strimler, gulerødder vaskes og skæres i tynde bånd eller strimler. Forårsløg skæres i mundrette stykker.
  3. Varm en pande op, og hæld en sjat olie på. Lynsteg nu grøntsagerne i et par minutter, så de stadig har lidt bid. Krydr med salt og friskkværnet peber, og anret på fire tallerkner. Overskydende lægges i en skål, som serveres ved siden af (hvis nogen er mere sultne).
  4. Vask panden af, kom lidt olie på og varm op igen. Steg hvilling stykkerne i tre minutter på skindsiden. Fiskene er klar når kødet skifter farve fra klart til næsten hvidt. Du skal ikke vende dem undervejs.
  5. Tag dem af panden og anret ovenpå de lynstegte grøntsager.
  6. Hak purløg fint og drys over skindsteget hvilling og grøntsager.

Næringsindhold

Kalorier: 32kcalKulhydrater: 0.1gProtein: 0.2gFedt: 4gMættet fedt: 0.5gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gKolesterol: 1mgNatrium: 583mgKalium: 8mgKostfibre: 0.05gSukker: 0.1gVitamin A: 183IUVitamin C: 0.3mgCalcium: 2mgJern: 0.04mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Skindstegt hvilling på grøntsagsbund serveres eventuelt med et stykke hjemmebagt bondebrød.

Du kan også varme majs og servere til retten.

Se også vores opskrifter på:

Ovnbagt hvilling

Fisherman's pie med torsk og kartoffelmos

Kuller med spidskål i fløde

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required