Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Skindstegt hvilling på grøntsagsbund

Skindstegt hvilling på grøntsagsbund

skindstegt hvilling med sauterede grøntsager
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS

Nem opskrift på skindstegt hvilling, der steges i olie på panden. Anrettes på en bund af lynstegt savoykål og gulerødder.

Skindstegt hvilling smager dejligt på en bund af kål og gulerødder. En sund fisk, som du kan købe fileter af og stege på panden.

Her får du en opskrift på god, sund aftensmad, som er beregnet til fire personer.

Opskrift på skindstegt hvilling

Skindstegt hvilling på grøntsagsbund

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Nem opskrift på skindstegt hvilling, der steges i olie på panden. Anrettes på en bund af lynstegt savoykål og gulerødder.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stk hvilling (fileter )
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Grøntsagsbund
  • 0,5 stk savoykål
  • 4 stk gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt purløg

Fremgangsmåde

  1. Hvilling fileterne tjekkes for ben, som fjernes med en pincet.
  2. Savoykål snittes i helt tynde strimler, gulerødder vaskes og skæres i tynde bånd eller strimler. Forårsløg skæres i mundrette stykker.
  3. Varm en pande op, og hæld en sjat olie på. Lynsteg nu grøntsagerne i et par minutter, så de stadig har lidt bid. Krydr med salt og friskkværnet peber, og anret på fire tallerkner. Overskydende lægges i en skål, som serveres ved siden af (hvis nogen er mere sultne).
  4. Vask panden af, kom lidt olie på og varm op igen. Steg hvilling stykkerne i tre minutter på skindsiden. Fiskene er klar når kødet skifter farve fra klart til næsten hvidt. Du skal ikke vende dem undervejs.
  5. Tag dem af panden og anret ovenpå de lynstegte grøntsager.
  6. Hak purløg fint og drys over skindsteget hvilling og grøntsager.

Næringsindhold

Kalorier32kcalKulhydrater0.1gProtein0.2gFedt4gMættet fedt0.5gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gKolesterol1mgNatrium583mgKalium8mgKostfibre0.05gSukker0.1gVitamin A183IUVitamin C0.3mgCalcium2mgJern0.04mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Skindstegt hvilling på grøntsagsbund serveres eventuelt med et stykke hjemmebagt bondebrød.

Du kan også varme majs og servere til retten.

Se også vores opskrifter på:

Ovnbagt hvilling

Fisherman's pie med torsk og kartoffelmos

Kuller med spidskål i fløde

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required