Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Skaftkoteletter i fad med balsamicosky

Skaftkoteletter i fad med balsamicosky

billede resultat for skaftkoteletter
4 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
179
SHARES
FacebookMessenger179PinterestEmailSMS
Opdateret: 21. juni 2023 - Udgivet: 7. august 2016

Se her hvordan du steger de bedste skaftkoteletter i fad i ovnen. Og samtidig får du en vidunderlig balsamicosky til koteletterne.

Oversigt over indhold
  • Se her hvordan du steger de bedste skaftkoteletter i fad i ovnen. Og samtidig får du en vidunderlig balsamicosky til koteletterne.
  • Opskrift på skaftkoteletter i fad
  • Koteletter med skaft i fad
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Skaftkoteletter er gode at stege i ovnen, og her er opskriften på møre koteletter med skaft og en rigtig god sovs.

Hemmeligheden er lidt balsamico, der giver kødet masser af smag.

Opskriften er til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Skaftkoteletter med kartofler - fedtfattig opskrift
  • Herregårdskoteletter med ben i ovn
  • Gammeldags koteletter i fad med flødesovs
  • Langtidsstegte herregårdskoteletter i fad

Opskrift på skaftkoteletter i fad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Koteletter med skaft i fad

4 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 337
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 koteletter - med skaft/ben, 250 gram stykket
  • 2 dl hønsefond
  • 3 spsk balsamico
  • 2 tsk rørsukker - eller alm. sukker
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Dup skaftkoteletterne tørre med et stykke køkkenrulle, og giv dem en omgang groft salt på begge sider. Koteletter skal saltes grundigt.
  2. Lad kødet ligge og trække i saltet i mindst en halv time, for så får du et mere mørt stykke kød. Så hviletiden her er vigtig!
  3. Varm en pande op, og kom en lille smule smør (eller olie) på panden.
  4. Brun nu skaftkoteletterne ved høj varme i cirka et minut på hver side. Koteletterne skal have en god stegeskorpe og farve, da det giver masser af smag.
  5. Læg koteletterne i et ovnfast fad.
  6. Kog så panden af med balsamico, hønsefond og rørsukker, og hæld det over skaftkoteletterne.
  7. Steg nu koteletterne færdige i ovnen ved 200 grader varmluft, og det tager cirka 30 minutter.
  8. Lad skaftkoteletterne hvile i 7-8 minutter inden servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 337kcalKulhydrater: 7gProtein: 43gFedt: 14gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.1gKolesterol: 134mgNatrium: 685mgKalium: 747mgSukker: 4gVitamin A: 8IUCalcium: 14mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Anret koteletterne med balsamicosky, perlespelt og en salat med pære og pinjekerner. Søg opskrifterne frem i søgefeltet øverst på siden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. PH skriver

    august 07, 2025 at 5:18 pm

    Det gad jeg da godt prøve, men hvor er selve opskriften?
    Jeg kan se ingredienser, og utallige reklamer på kryds og tværs.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 08, 2025 at 5:46 am

      Hej PH
      Tak for det - og opskriften er længere nede 🙂
      Ved at blive medlem støtter du Madens Verden - og slipper for alle annoncer.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
« Ældre kommentarer

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required