Sauterede majs er lækkert tilbehør til mange kødretter. Lav dem af friske majs, og sauter dem med friske tomater og persille.
Sauterede majs smager virkelig skønt til alle mulige retter. Når majsene lige får lov at blive vendt i lidt olie på panden, kommer deres smag til sin ret.
Tomaterne giver syrlighed til de søde majskerner, så du får et fint tilbehør, som de fleste mennesker vil kunne lide.
Og så er det i virkeligheden noget af det nemmeste tilbehør, som du overhovedet kan lave.
Jeg har her anvendt friske majskolber, da jeg synes disse smager langt bedre end majs på dåse. Men du kan selvfølgelig sagtens i stedet bruge dåsemajs.
Opskrift på sauterede majs med tomater
Sauterede majs med tomater og persille
Ingredienser
- 2 majskolber
- 14 San Marzano tomater
- 1 bundt persille
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Pil bladene af majskolberne, og skær majskernerne fri af kolberne.
- Kom lidt olie på en varm pande (cirka middel varme), og læg majsene på.
- Ryst panden lidt rundt.
- Skyl og tør tomaterne, og del dem i halve. Har du ikke San Marzano tomater i huset, kan du selvfølgelig sagtens bruge andre slags. Men skær dem så ud i mundrette stykker.
- Kom også tomaterne på panden, og sauter nu i 2-3 minutter, så det hele bliver godt varmet igennem.
- Hak persille groft, og vend den i majs og tomater.
- Smag til med salt og friskkværnet peber, og server straks.
Få tilsendt opskriften på mail
Note
Tilbehøret passer både til laksebøffer i ovn, en grillet entrecote og en række vegetarretter.
Se mere indhold her:
Del dine ideer og tanker med os andre her: