• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Sauterede majs med tomater og friskhakket persille

Sauterede majs med tomater og friskhakket persille

Lækre og sauterede majs, der laves af friske majskolber. Sauter majs i lidt olie sammen med friske tomater og hakket persille. Krydr med salt og friskkværnet peber, og tilbehøret er klar på få minutter. Foto: Guffeliguf.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe

Sauterede majs er lækkert tilbehør til mange kødretter. Lav dem af friske majs, og sauter dem med friske tomater og persille.

Sauterede majs smager virkelig skønt til alle mulige retter. Når majsene lige får lov at blive vendt i lidt olie på panden, kommer deres smag til sin ret.

Tomaterne giver syrlighed til de søde majskerner, så du får et fint tilbehør, som de fleste mennesker vil kunne lide.

Og så er det i virkeligheden noget af det nemmeste tilbehør, som du overhovedet kan lave.

Jeg har her anvendt friske majskolber, da jeg synes disse smager langt bedre end majs på dåse. Men du kan selvfølgelig sagtens i stedet bruge dåsemajs.

Se mere indhold her:

  • Tilbehør til bøf: Sauterede forårsløg, squash og tomater
  • Bøf af oksemørbrad med jordskokker i sennepsfløde
  • Lækre italienske koteletter med tomat og pasta
  • Kogte majs - sådan koger du majs på 7 minutter

Opskrift på sauterede majs med tomater

Lækre og sauterede majs, der laves af friske majskolber. Sauter majs i lidt olie sammen med friske tomater og hakket persille. Krydr med salt og friskkværnet peber, og tilbehøret er klar på få minutter. Foto: Guffeliguf.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Sauterede majs med tomater og persille

5 fra 1 stemme
Sauterede majs er lækkert tilbehør til mange kødretter. Lav dem af friske majs, og sauter dem med friske tomater og persille.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 48
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 majskolber
  • 200 g tomater - San Marzano
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Pil bladene af majskolberne, og skær majskernerne fri af kolberne.
  2. Kom lidt olie på en varm pande (cirka middel varme), og læg majsene på.
  3. Ryst panden lidt rundt.
  4. Skyl og tør tomaterne, og del dem i halve. Har du ikke San Marzano tomater i huset, kan du selvfølgelig sagtens bruge andre slags. Men skær dem så ud i mundrette stykker.
  5. Kom også tomaterne på panden, og sauter nu i 2-3 minutter, så det hele bliver godt varmet igennem.
  6. Hak persille groft, og vend den i majs og tomater.
  7. Smag til med salt og friskkværnet peber, og server straks.

Næringsindhold

Kalorier: 48kcalKulhydrater: 10gProtein: 2gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 0.2gTransfedt: 0.003gNatrium: 591mgKalium: 246mgKostfibre: 2gSukker: 4gVitamin A: 585IUVitamin C: 11mgCalcium: 8mgJern: 0.4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Tilbehøret passer både til laksebøffer i ovn, en grillet entrecote og en række vegetarretter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required