• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Salsiccia ragù med italiensk pølse, pasta og aubergine

Salsiccia ragù med italiensk pølse, pasta og aubergine

Salsiccia ragù
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  30. juni 2023

Salsiccia ragù er en hurtig, italiensk gryderet med krydrede, italienske pølser, som får saucen til at smage fantastisk. Server med pasta.

Salsiccia ragù er en dejlig, nem ret, som er baseret på de italienske, krydrede pølser, som er fuld af smag.

Derfor behøver du heller ikke bekymre dig så meget om at krydre retten, da pølserne giver en god smag.

Jeg bruger løg, hvidløg auberginetern og friske tomater i ragùen, derudover skal den lige have en glas hvidvin og tomatpure, så får du en italiensk ret, der vikler sig perfekt om pastaen.

Opskrift på Salsiccia ragù

Salsiccia ragù
Karen SenecaKaren Seneca

Salsiccia ragù med italiensk pølse, pasta og aubergine

5 fra 4 stemmer
Salsiccia ragù er en lynhurtig italiensk gryderet med krydrede, italienske pølser, som får saucen til at smage fantastisk. Server med pasta.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 712
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g pasta - for eks. tagliatelle
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk aubergine - i tern
  • 1 mellem løg - små tern
  • 2 fed hvidløg - i tynde skiver
  • 400 g salsiccia - tag kødet ud af tarmene
  • 1,5 dl hvidvin
  • 3 store tomater - store tern
  • 1 dåse tomatpure - lille dåse, ca. 120 gram
  • 1,5 dl pastavand - evt. mere
  • 1 håndfuld basilikumblade - hakket
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at skære grøntsagerne: Auberginer i tern, løg i små tern, hvidløg i tynde skiver og tomater i grove tern.
  2. Varm olivenolie op i en stegegryde eller en stor pande. Rist aubergineternene, så de bliver gyldenbrune.
  3. I mens de er på panden, kan du skære en flænge i hver pølse, så du kan flå kødet ud af tarmene. Smid tarmene ud og smuldr kødet lidt mellem fingrene.
  4. Når auberginerne er færdige, kan du hælde dem ned i en skål og fortsætte med at svitse løg på stegepanden. Hæld mere olivenolie på panden og svits dem, til de ser fine og bløde ud. Derefter kommer du hvidløg i panden og svitser et minuts tid.
  5. Hæld nu pølsekødet på panden og spred det godt ud, så der ikke er for store klumper. Lad det stege, til det får farve.
  6. Sæt imens pastaen over og kog i godt saltet vand 8-9 minutter, hvis det er tagliatelle. Husk, at du skal bruge pastavand til retten.
  7. Når kødet har fået farve, hælder du halvanden deciliter hvidvin på panden og lader den fordampe til halvdelen. Så rører du tomaterne og tomatpureen i og steger et par minutter. Kom en slat vand i og lad retten simre i 15-20 minutter.
  8. Når pastaen er færdigkogt, tilsætter du pastavand, så kødsaucen har en struktur, du kan lide. Smag til med salt og peber, drys basilikum i retten, og vend nu pastaen i din salsiccia ragù.

Næringsindhold

Kalorier: 712kcalKulhydrater: 73gProtein: 30gFedt: 30gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 12gTransfedt: 0.2gKolesterol: 163mgNatrium: 1264mgKalium: 690mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 357IUVitamin C: 5mgCalcium: 40mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Salsiccia ragù har selvfølgelig fået navnet efter de korte, tykke pølser, som kan købes med forskellige smage.

Fennikel er en af de mest populære, men du kan også købe nogle stærke chilipølser, så vær opmærksom på, hvilke smag du ønsker, retten skal have, før du køber dem.

Se også vores opskrift på italiensk kødgryde med himmelsk sauce eller prøv vores skønne ret med kylling og chorizo.

Se andre opskrifter

Spaghetti bolognese

Klassisk lasagne

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required