Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Salsiccia ragù med italiensk pølse, pasta og aubergine

Salsiccia ragù med italiensk pølse, pasta og aubergine

Salsiccia ragù
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMS

Salsiccia ragù er en hurtig, italiensk gryderet med krydrede, italienske pølser, som får saucen til at smage fantastisk. Server med pasta.

Salsiccia ragù er en dejlig, nem ret, som er baseret på de italienske, krydrede pølser, som er fuld af smag.

Derfor behøver du heller ikke bekymre dig så meget om at krydre retten, da pølserne giver en god smag.

Jeg bruger løg, hvidløg auberginetern og friske tomater i ragùen, derudover skal den lige have en glas hvidvin og tomatpure, så får du en italiensk ret, der vikler sig perfekt om pastaen.

Opskrift på Salsiccia ragù

Salsiccia ragù med italiensk pølse, pasta og aubergine

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Salsiccia ragù er en lynhurtig italiensk gryderet med krydrede, italienske pølser, som får saucen til at smage fantastisk. Server med pasta.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g pasta (for eks. tagliatelle)
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk aubergine (i tern)
  • 1 mellem løg (små tern)
  • 2 fed hvidløg (i tynde skiver)
  • 400 g salsiccia (tag kødet ud af tarmene)
  • 1,5 dl hvidvin
  • 3 store tomater (store tern)
  • 1 dåse tomatpure (lille dåse, ca. 120 gram)
  • 1,5 dl pastavand (evt. mere)
  • 1 håndfuld basilikumblade (hakket)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at skære grøntsagerne: Auberginer i tern, løg i små tern, hvidløg i tynde skiver og tomater i grove tern.
  2. Varm olivenolie op i en stegegryde eller en stor pande. Rist aubergineternene, så de bliver gyldenbrune.
  3. I mens de er på panden, kan du skære en flænge i hver pølse, så du kan flå kødet ud af tarmene. Smid tarmene ud og smuldr kødet lidt mellem fingrene.
  4. Når auberginerne er færdige, kan du hælde dem ned i en skål og fortsætte med at svitse løg på stegepanden. Hæld mere olivenolie på panden og svits dem, til de ser fine og bløde ud. Derefter kommer du hvidløg i panden og svitser et minuts tid.
  5. Hæld nu pølsekødet på panden og spred det godt ud, så der ikke er for store klumper. Lad det stege, til det får farve.
  6. Sæt imens pastaen over og kog i godt saltet vand 8-9 minutter, hvis det er tagliatelle. Husk, at du skal bruge pastavand til retten.
  7. Når kødet har fået farve, hælder du halvanden deciliter hvidvin på panden og lader den fordampe til halvdelen. Så rører du tomaterne og tomatpureen i og steger et par minutter. Kom en slat vand i og lad retten simre i 15-20 minutter.
  8. Når pastaen er færdigkogt, tilsætter du pastavand, så kødsaucen har en struktur, du kan lide. Smag til med salt og peber, drys basilikum i retten, og vend nu pastaen i din salsiccia ragù.

Næringsindhold

Kalorier712kcalKulhydrater73gProtein30gFedt30gMættet fedt9gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.2gKolesterol163mgNatrium1264mgKalium690mgKostfibre1gSukker2gVitamin A357IUVitamin C5mgCalcium40mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Salsiccia ragù har selvfølgelig fået navnet efter de korte, tykke pølser, som kan købes med forskellige smage.

Fennikel er en af de mest populære, men du kan også købe nogle stærke chilipølser, så vær opmærksom på, hvilke smag du ønsker, retten skal have, før du køber dem.

Se også vores opskrift på italiensk kødgryde med himmelsk sauce eller prøv vores skønne ret med kylling og chorizo.

Se andre opskrifter

Spaghetti bolognese

Klassisk lasagne

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required