Pasta med chorizo og kylling i en cremet sauce og med et herligt lag mozzarella. Dette er simpelthen den perfekte ret til en kold aften.
Pasta med chorizo og kylling i en tomatsauce med piskefløde. Ja, dette er en rigtig efterårs- og vinterret.
Det er sjovt som nogle retter bare egner sig til de kolde årstider. Her har vi brug for noget, der mætter, fyldig smag og konsistens.
Jeg synes, at denne ret pasta med chorizo er en ideel familiemiddag. En slags svensk pølseret med chorizo i stedet for almindelige pølser og penne i stedet for kartofler.
Der findes formentlig ikke mange, der ikke vil kunne lide retten. Jeg kender i hvert fald ikke nogen.
Chorizo er genial som smagsgiver. Når man steger skiverne først, efterlader den en skøn krydret smag i olien, som så sætter sig i kyllingekød og grøntsager.
Server retten med en tomatsalat eller en blandet, grøn salat, så kommer I ikke til at gå sultne i seng.
Opskrift på pasta med chorizo og kylling
Pasta med chorizo og kylling - en super skøn efterårsret
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Kog pennene i syv minutter og hæld dem i et dørslag. De skal ikke være al dente eller bløde, men have mere bid, da de koger videre i ovnen.
- Steg chorizoskiver i olien i tre minutter. Tilsæt løg og hvidløg og steg med i tre minutter.
- Tag chorizo og løg op med en hulske, så olien bliver på panden. Tilsæt chiliflager.
- Skær kyllingebryst i tern og steg dem i olien.
- Når de har fået farve, tilsætter du den hakkede peberfrugt. Steg et par minutter.
- Tilsæt tomatpure og flåede tomater og lad det simre med kyllingen i fem minutter.
- Tilsæt chorizo og piskefløde samt salt og peber. Lad det simre fem minutter, inden du tilsætter pastaen.
- Kom hele molevitten i et ovnfast fad, drys med mozzarella og bag i 15 minutter - eller indtil osten er blevet sprød og gylden.
Her er andre gode simreretter, der giver varme til en kølig aften:
Kom med din kommentar her