• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med chorizo og kylling - en skøn efterårsret

Pasta med chorizo og kylling - en skøn efterårsret

Pasta med chorizo
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
57
SHARES
FacebookMessenger57PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. september 2022 - Udgivet: 5. oktober 2020

Pasta med chorizo og kylling i en cremet sauce og med et herligt lag mozzarella. Dette er simpelthen den perfekte ret til en kold aften.

Pasta med chorizo og kylling i en tomatsauce med piskefløde. Ja, dette er en rigtig efterårs- og vinterret.

Det er sjovt som nogle retter bare egner sig til de kolde årstider. Her har vi brug for noget, der mætter, fyldig smag og konsistens.

Jeg synes, at denne ret er en ideel familiemiddag. En slags svensk pølseret med chorizo i stedet for almindelige pølser og penne i stedet for kartofler.

Chorizo er genial som smagsgiver. Når man steger skiverne først, efterlader den en skøn krydret smag i olien, som så sætter sig i kyllingekød og grøntsager.

Opskrift på pasta med chorizo og kylling

Pasta med chorizo
Karen SenecaKaren Seneca

Pasta med chorizo og kylling - en super skøn efterårsret

4.60 fra 5 stemmer
Pasta med chorizo og kylling i en cremet sauce og med et herligt lag mozzarella. Dette er simpelthen den perfekte ret til en kold aften.
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 724
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g chorizo - skiver
  • 1 rødløg - hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g kyllingebryst - tern
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 rød peberfrugt - små tern
  • 1 dåse flåede tomater - italienske
  • ½ dåse tomatpure
  • 2 dl piskefløde
  • 200 g penne - kogte
  • 100 g mozzarella

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kog pennene i syv minutter og hæld dem i et dørslag. De skal ikke være al dente eller bløde, men have mere bid, da de koger videre i ovnen.
  3. Steg chorizoskiver i olien i tre minutter. Tilsæt løg og hvidløg og steg med i tre minutter.
  4. Tag chorizo og løg op med en hulske, så olien bliver på panden. Tilsæt chiliflager.
  5. Skær kyllingebryst i tern og steg dem i olien.
  6. Når de har fået farve, tilsætter du den hakkede peberfrugt. Steg et par minutter.
  7. Tilsæt tomatpure og flåede tomater og lad det simre med kyllingen i fem minutter.
  8. Tilsæt chorizo og piskefløde samt salt og peber. Lad det simre fem minutter, inden du tilsætter pastaen.
  9. Kom hele molevitten i et ovnfast fad, drys med mozzarella og bag pasta med chorizo i 15 minutter - eller indtil osten er blevet sprød og gylden.

Næringsindhold

Kalorier: 724kcalKulhydrater: 50gProtein: 41gFedt: 40gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 12gTransfedt: 0.01gKolesterol: 156mgNatrium: 752mgKalium: 949mgKostfibre: 4gSukker: 9gVitamin A: 2332IUVitamin C: 54mgCalcium: 221mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Server pasta med chorizo sammen med en tomatsalat eller en blandet, grøn salat, så kommer I ikke til at gå sultne i seng.

Her er andre gode simreretter, der giver varmen:

Boeuf bourguignon

Mørbradgryde med bacon

Vegetarisk brændende kærlighed

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften
Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required