Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Salat med vindruer og tomater - frisk og lækker

Salat med vindruer og tomater - frisk og lækker

Billede resultat for salat med vindruer
4.6 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
467
SHARES
FacebookMessenger467PinterestEmailSMS

Salat med vindruer er en virkelig dejlig, frisk og nem salat, der selvfølgelig også er hurtig at lave. Med grønne druer, tomat og rødløg.

Jeg elsker en salat med vindruer, for det giver altså en super dejlig friskhed og saftighed i salatskålen.

Især de store, grønne vindruer er gode til sådan en salat, og her er de i godt selskab med en blandet grøn salat, tomater og rødløg.

Jeg har brugt en såkaldt napolitana blanding her, der blandt andet består af rucola og spæde spinatblade. Men du kan sådan set bruge hvilken som helst grøn salat til den.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer. Under opskriften finder du forslag til, hvad du kan servere salaten sammen med.

Opskrift på salat med vindruer

Lækker salat med vindruer, tomater og rødløg

Holger Rørby Madsen
4.6 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Salat med vindruer er en virkelig dejlig, frisk og nem salat, der selvfølgelig også er hurtig at lave. Med grønne druer, tomat og rødløg.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g blandet grøn salat
  • 250 g San Marzano tomater
  • 1 stk rødløg
  • 250 g grønne vindruer
  • 1 økologisk citron
  • olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Salaten skylles grundigt og slynges derefter tør. Fordeles i et fad eller salatskål.
  2. Tomaterne skylles ligeledes og deles i halve. Kommes over salaten.
  3. Rødløg pilles og snittes i helt tynde skiver, som fordeles jævnt i fadet. Du kan også hakke løget fint, hvis du ikke ønsker større stykker løg, men jeg synes, at de tynde løgskiver passer godt i salaten.
  4. Vindruerne skylles i koldt vand og kommes over.
  5. Citronen vaskes og deles i mindre både, der lægges på til sidst. Meningen er, at man kan presse lidt af citronsaften over sin salat - og så pynter citronbådene flot i salatskålen.
  6. Den færdige salat med vindruer dryppes med olivenolie i passende mængde, og er derefter klar til servering.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening
Vegetar moussaka med belugalinser
Vegetar moussaka med beluga inser er en af mine yndlings vegetarretter som jeg altid laver når det er tid til forkælelse.
Se opskriften her
Vegetar moussaka
Honningmarineret laks
Her får du min opskrift på honningmarineret laks, der er laks med honning og masser af smag. Du bruger en hel lakseside, der kan tilberedes i grill eller ovn.
Se opskriften her
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required