Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › VIDEO: Sådan laver du saftige burgerbøffer

VIDEO: Sådan laver du saftige burgerbøffer

burgerbøffer
4.8 fra 22 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
335
SHARES
FacebookMessenger335PinterestEmailSMS

Se hvordan du nemt laver saftige burgerbøffer, som både kan grilles eller steges på panden. Farsen til bøfferne er krydret, og røres med ketchup og æg.

Saftige burgerbøffer, der æltes i hånden og får den helt rigtige smag.

Dette er en både simpel og let opskrift, hvor du samtidig i videoen kan se hvordan du gør.

Fedtprocent

Jeg synes du får de bedste burgerbøffer, hvis du bruger kød med en fedtprocent på omkring 10.

Typisk sælges det som hakket oksekød med en 8-12 procent fedt, og det er perfekt til bøfferne.

Jeg plejer at lave bøfferne med en størrelse på ca. 100 gram stykket, men du kan jo lave dem større, hvis du synes det. Her forlænges stegetiden på grillen eller panden så også lidt.

Opskriften er til fire personer.

Se også de populære opskrifter på:

  • Smashburger
  • Klassisk burger
  • Big Mac burger

Opskrift på saftige burgerbøffer

Saftige burgerbøffer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 22 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Se hvordan du nemt laver saftige burgerbøffer, som både kan grilles eller steges på panden. Farsen til bøfferne er krydret, og røres med ketchup og æg.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk sennep
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 æg
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Smuldr det hakkede oksekød i en skål, og kom saltet ved. Ælt eller rør sammen.
  2. Tilsæt så løgpulver, hvidløgspulver, sennep, tomatketchup, æg og friskkværnet peber. Du kan i øvrigt undlade æg, hvis du synes det, men jeg mener det giver en bedre bøf til burger.
  3. Ælt det godt sammen med hænderne indtil farsen er samlet. Du kan selvfølgelig også røre farsen til dine burgerbøffer med en grydeske, men jeg synes farsen er bedst når den blot æltes sammen.
  4. Tag farsen ud på køkkenbordet, og del den i otte ligestore stykker, så hver bøf vejer 100 gram stykket. Der er beregnet to burgerbøffer til hver person. Vej gerne farsen af, så burgerbøfferne bliver lige store.
  5. Form bøfferne som anvist i videoen. Du kan også bruge en bøf-ring eller lignende, som du kan se på billedet her.
    ring til formning af burger bøffer
  6. Derefter hakkes burgerbøfferne på begge sider med bagsiden af en kniv. Så hænger kødet bedre sammen.
    hakke burger bøf med kniv
  7. Burgerbøffer grilles ved direkte varme eller på panden ved høj varme. Afhængig af tykkelsen skal de have cirka 2-3 minutter på hver side.

Næringsindhold

Kalorier532kcalKulhydrater2gProtein36gFedt41gMættet fedt16gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt18gTransfedt2gKolesterol183mgNatrium1070mgKalium582mgKostfibre0.2gSukker1gVitamin A80IUVitamin C0.3mgCalcium47mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

De færdigstegte eller grillede burgerbøffer serveres straks.

Bøfferne puttes i burgerboller sammen med en sprød salat, syltede løg, tomat og bacon. Eller hvad du nu vil have i din burger.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henry Schmoldt skriver

    august 31, 2025 at 2:25 pm

    Dejlige opskrifter du har.

    Svar
  2. Marianne Søgaard skriver

    august 21, 2025 at 5:34 pm

    Svar
  3. Pia Jørgensen skriver

    april 02, 2025 at 11:19 am

    Kan disse rørte bøffer fryses rå, til senere brug?

    Svar
  4. Lene skriver

    oktober 14, 2024 at 11:45 am

    Fantastisk opskrift - bruger den hver gang vi skal have burger

    Svar
  5. Michael jørgensen skriver

    december 02, 2023 at 5:43 pm

    Hvordan steger du en bøf , så ikke den skrumper/trækker sig sammen så meget, at den tykner på midten ?

    Svar
  6. Line skriver

    juni 19, 2023 at 9:41 pm

    Jeg vil gerne imponere med lækre burger bøffer til aftens hamburger menu. Vil du mene denne opskrift er børnevenlig ift sennep?.
    Btw tusind tak for en fuldstændih fantastisk side, der er de bedste opskrifter til alt hvad hjertet begære og vi elsker dem alle herhjemme. Man går aldrig galt i byen ved et besøg her

    Svar
  7. Dennis Eliasen skriver

    november 26, 2022 at 10:13 am

    Jeg skulle have fulgt opskriften mere nøjagtigt 😕jeg brugokun 500g kød så de blev ikke rigtig gode men tror de bliver det næste o👍

    Svar
  8. Marianne skriver

    august 01, 2021 at 8:08 pm

    Denne opskrift på burgere er super. Lavede dem idag,og familien var begejstret. Har gemt opskriften til næste gang👍🍔

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required