• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Æg i airfryer

Æg i airfryer

billede med æg i airfryer
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
119
SHARES
FacebookMessenger119PinterestEmailSMSSubscribe

Kan man koge æg i airfryer? Ja, det kan du sagtens, og her kan du se grader og tid på henholdsvis blødkogte og hårdkogte æg.

Det er blevet populært at tilberede æg i airfryer, og det kan du også sagtens gøre.

Her får du min guide til at tilberede såvel blødkogt som smilende og hårdkogt æg i airfryeren.

Resultatet bliver ganske fint, men jeg vil også være ærlig og sige, at jeg personligt foretrækker at koge blødkogt æg på traditionel vis i en gryde.

Selvom æggene bliver fine i en airfryer, så kan hviden i ægget have en tendens til at blive lidt gummiagtig, men kan du leve med det, så skal du endelig bare gå i gang. Det er i hvert fald super nemt.

Se også mine opskrifter på:

  • Spejlæg i airfryer
  • Æggekage i airfryer
  • Skyrboller i airfryer

Tid på æg i airfryer

Tilberedningstiderne kan variere, hvilket afhænger af modellen på airfryeren - og hvor meget og hurtigt den varmer. Men de generelle tilberedningstider på æg størrelse M/L er følgende:

  • Blødkogt æg: 9 minutter
  • Smilende æg: 10 minutter
  • Hårdkogt æg: 12 minutter

Sådan tilbereder du æg i airfryer

billede med æg i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Æg i airfryer

4.86 fra 7 stemmer
Kan man koge æg i airfryer? Ja, det kan du sagtens, og her kan du se grader og tid på henholdsvis blødkogte og hårdkogte æg.
Forb. tid 1 minute min
Tilb. tid 9 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 63
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 æg

Fremgangsmåde
 

  1. Læg æg på risten i din airfryer. Du behøver ikke gøre andet.
  2. Indstil airfryeren på 160 grader.
  3. Tilbered æggene i 9 minutter, og så har du lavet blødkogt æg. Husk, at tiden kan variere lidt afhængig af modellen på din airfryer.

Næringsindhold

Kalorier: 63kcalKulhydrater: 0.3gProtein: 6gFedt: 4gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.02gKolesterol: 164mgNatrium: 62mgKalium: 61mgSukker: 0.2gVitamin A: 238IUCalcium: 25mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigkogte æg i airfryer lægges gerne i koldt vand, hvorefter de kan pilles.

Husk som sagt, at kogetiderne kan variere lidt afhængig af model og størrelse på æg, så tiderne er vejledende.

Har du prøvet at koge æg i din airfryer? Del det med os i kommentarfeltet herunder.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Preben Kramer

    maj 12, 2025 at 1:36 pm

    Har flere gange lavet både blødkogte og hårdkogte æg i Air-fryer, men er stoppet med det, for resultatet er hver gang, at æggehviden bliver en anelse lysebrun sammenlignet med, når jeg koger den i vand i en gryde

    Svar
  2. Elin

    maj 11, 2025 at 8:41 am

    Glemte at skrive 160 grader

    Svar
  3. Elin

    maj 11, 2025 at 8:37 am

    Jeg lægger 2 æg og 2 frosne rundstykket min airfryer, giver det hele 9 min. Blødkogte æg og friske rundstykker ☕️

    Svar
  4. Inge Jensen

    januar 13, 2025 at 4:13 pm

    Ja jeg har nu prøvet to gange, men de er næsten ikke til at pille, nogen der har forslag til hvad jeg gør forkert, skal der prikkes hul i begge ender, jeg har prøvet i den ene ende, og slet ikke gøre det:

    Svar
  5. Kirsten

    juni 29, 2024 at 12:40 pm

    Æggene er svært at pille men ellers er vi glade for airfryer

    Svar
  6. Ole

    februar 03, 2024 at 2:49 pm

    Det skal så også siges, at selvom en Airfryer er forholdsvis billig i brug, så bruger den stadigvæk mere strøm da det tager længere tid end i en gryde...
    De fleste fylder også gryden med vand så Æggene er dækket, hvilket er den største grund til 99.99% af verdens befolkningen har svært ved at pille deres kogte Æg 😉
    I stedet, nøjes med at fylde 1 cm vand i, så damper Æggene i stedet, og skallen falder nærmest af af sig selv, og du sparer både strøm, tid, vand og dermed penge 🙂

    Svar
  7. Ditte

    januar 29, 2024 at 3:56 pm

    Jeg har ikke prøvet det. Har kun haft airfryer et par uger, og har undret mig over, hvad fordelen skulle være ifht en gryde. Muligvis skal det afprøves, men hvis hviden bliver mere gummiagtig, tror jeg, at jeg holder mig til den gammeldags metode.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 29, 2024 at 4:19 pm

      Hej Ditte
      Smag og behag er jo forskellig, og man KAN godt tilberede æg i en airfryer - men personligt foretrækker jeg en gryde 🙂
      Der er dog en del airfryer-ejere, der ønsker at prøve tingene af i den, og det er fint med mig.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  8. Sven Gladov

    januar 29, 2024 at 9:13 am

    Skal Airfryeren forvarmes før du lægger æg i?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 29, 2024 at 9:52 am

      Hej Sven
      Nej, du lægger bare æggene direkte på risten og tænder airfryeren. Den varmer meget hurtigt op.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required