• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Skyrboller i airfryer med havregryn og æg

Skyrboller i airfryer med havregryn og æg

Skyrboller i airfryer
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
140
SHARES
FacebookMessenger140PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 26. januar 2024

Opskrift på proteinholdige skyrboller bagt i airfryer med skyr, havregryn og æg - og uden fedtstof. Hurtige, nemme og sunde boller.

Her får du opskriften på de lækreste skyrboller bagt i airfryer.

Det er proteinrige boller bagt med skyr, havregryn og æg, som du kan have klar på en god halv time, fra du går i gang, til du hiver dem ud af airfryeren.

De er nemme og hurtige at bage og derfor de helt perfekte morgenboller, som også er sunde og smager skønt.

Skyrboller i airfryer indeholder masser af protein fra skyr og æg, og så har bollerne samtidig et lavt kalorieindhold.

Du får 5 skyrboller ud af opskriften.

Se også mine opskrifter på:

  • Skyrboller - nemme og glutenfrie proteinboller
  • Koldhævede speltboller i airfryer
  • Nemt brød i airfryer - uden æltning
  • Ciabattaboller i airfryer

Opskrift på nemme skyrboller i airfryer

Opskrift

Skyrboller i airfryer
KatrineKatrine Rørby Madsen

Skyrboller i airfryer

4.88 fra 8 stemmer
Opskrift på proteinholdige skyrboller bagt i airfryer med skyr, havregryn og æg - og uden fedtstof. Hurtige, nemme og sunde boller.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 5 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 71
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g skyr
  • 2 æg
  • 150 g havregryn
  • 7,5 g bagepulver
  • 2,5 g salt

Fremgangsmåde
 

  1. Når du skal lave dine skyrboller i airfryer, skal du starte med at veje skyr af i en skål, som er stor nok til, at du kan røre alle ingredienserne sammen i den.
  2. Slå herefter to æg ud i en anden skål og hæld dem ned til skyren. Rør sammen med en grydeske.
  3. Vej nu de tørre ingredienser af og rør dem sammen med skyr-ægge-blandingen.
  4. Lad så dejen stå og hvile i 10 minutter, så havregrynene kan suge fugten i dejen, og den får en fastere konsistens.
  5. Jeg foretrækker at bage skyrboller i airfryer på bagepapir, så dejen ikke sidder fast i kurven. Men for at sørge for, at luften let kan komme rundt i airfryeren, klipper jeg fem små stykker bagepapir på størrelse med skyrbollerne.
  6. Tag en skål med koldt vand og to spiseskeer. Gør skeerne våde i vandet og form nu skyrbollerne med skeerne. Placer hver bolle forsigtigt på en firkant bagepapir.
  7. Bag skyrboller i airfryer i 15 minutter ved 180 grader.

Næringsindhold

Kalorier: 71kcalKulhydrater: 6gProtein: 4gFedt: 3gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 71mgNatrium: 649mgKalium: 107mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 135IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 61mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nu skal dine skyrboller i airfryer blot køle lidt af, så er de klar til at blive spist!

Skyrbollerne egner sig fint til at blive frosset ned, så du nemt kan tage en bolle op, når du har lyst. Velbekomme.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Pia Maria Larsen

    marts 10, 2025 at 5:30 pm

    Hej
    Jeg elsker disse skyrboller, men hvad gør jeg forkert ??
    Jeg bruger bagepapir, men bollerne sidder så meget fast, at de ikke kan løsnes, uden at det meste af bunden ryger af !!

    Svar
  2. Porsby

    januar 04, 2025 at 5:07 pm

    Skønne skyrboller ikke sidste gang…

    Svar
  3. Trine Andersen

    august 19, 2024 at 1:04 pm

    Lækre boller, tilføjede 1 gnalling (ært str.) frisk gær, 1/2 tskf xanthan gum og ca 1/2 tskf bageenzymer. Derudover blendede jeg havregrynene lidt, så de ikke var så grove (ikke til mel) og kom nogle solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø i. Gemte lidt af disse frø, som jeg rullede bollerne i. Lavede 5 stk.

    Svar
  4. Ak

    februar 06, 2024 at 8:40 pm

    Overraskende gode og svampede boller.
    Og det er godt nok nemt med bagepulver.

    Mange tak!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 07, 2024 at 7:54 am

      Hejsa
      Ja, man bliver faktisk lidt overrasket over hvor lækre skyrbollerne - og det er da nemt 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  5. Gitte Kamper

    februar 01, 2024 at 8:13 am

    Har lige bagt skyrboller Air fryer, tænker om det er noget med forholdene i opskriften, nu har jeg bagt dem 2 gange og smidt dem væk, de var helt uspiselig alt for meget salt, anden gang reducerede jeg til under det halve men stadig uspiselig😢

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 01, 2024 at 9:41 am

      Hej Gitte
      Godt du skriver, men enten har du noget kraftigt salt, eller også snyder din vægt 🙂
      Der skal 2,5 gram salt i skyrbollerne, så den er god nok.
      Du må prøve igen.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
    • Ak

      februar 05, 2024 at 3:42 pm

      Jeg har googlet mig til at 2,5g salt er ca 1/2 tsk.
      Min vægt reagerer ikke korrekt på den lille mængde. Måske din har samme problem.

      Svar
  6. Dyrendal

    januar 30, 2024 at 12:48 pm

    Overraskende skønne boller. Absolut ikke sidste gang, de bages. Sprøde og bløde…. 👏👍

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 30, 2024 at 1:37 pm

      Hej Dyrendal
      Mange tak - det lyder godt. Og så er de jo nemme bage i airfryeren 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required