Sådan laver du sprøde og lækre rosenkål i airfryer. Her blancheres de sunde rosenkål, inden de nemt steges færdige i den effektive miniovn.
Du kan meget nemt tilberede rosenkål i airfryer, hvor de skønne kål både bliver lidt sprøde, og samtidig ikke får den trælse kålsmag, som mange frygter ved netop rosenkålen.
Tilberedningstiden er ikke ret lang, og de færdigstegte rosenkål kan anvendes som sundt tilbehør til mange retter.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på rosenkål i Airfryer
Rosenkål i airfryer
Ingredienser
- 400 g rosenkål
- salt
- Lidt olie
Fremgangsmåde
- Gør de sunde rosenkål klar ved at skære roden af, hvorefter kålene deles i halve.
- Kog lidt vand op i en gryde og tilsæt lidt salt. Vandet skal bulderkoge.
- Kom de halverede rosenkål i det kogende vand, og blanchér dem i et minut.
- Tag kålene op og overhæld med koldt vand.
- Vend rosenkålene i en spiseskefuld olie - eller spray dem med olie.
- Læg dine rosenkål i Airfryer (ned i kurven), og giv dem nu 10 minutter ved 180 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De færdigstegte rosenkål i airfryer serveres straks, og er gode som tilbehør til blandt andet oksekød og koteletter.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Annemette
Kan man anvende frosne rosenkål, når det ikke er muligt at købe friske?
Holger Rørby Madsen
Hej Annemette
Det kan du sagtens - men tø dem op først - eller giv dem et par minutter mere i Airfryeren 🙂
Alt det bedste
Holger
Sven Gladov
"Print opskriften" virker ikke på opskriften "Rosenkål i Airfryer"
Mvh. Sven
Holger Rørby Madsen
Hej Sven
Det burde virke - knappen er ude i højrespalten 🙂
Alt det bedste
Holger