• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Risret med kylling

Risret med kylling

billederesultat for risret med kylling
4.8 fra 76 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
604
SHARES
FacebookMessenger604PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. marts 2023 - Udgivet: 3. marts 2022

Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.

Risret med kylling er en fantastisk ret på travle hverdage, fordi den kan laves på 20 minutter.

De enkelte ingredienser kan du jo selv tilpasse som du synes, og blandt andet er det vigtigt, at du smager retten til med karry så den får lige præcis den styrke du synes om.

Trænger du til en mere spicy ret, kan du tilsætte lidt chili. Fløden kan i øvrigt også erstattes med kokosmælk.

Opskriften er til fire personer, og rester er gode som frokost dagen efter.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Orientalsk risret a la Knorr
  • Kylling i karry
  • One pot kylling med ris

Opskrift på nem risret med kylling

billederesultat for risret med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Risret med kylling og karry på 20 minutter

4.77 fra 76 stemmer
Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 561
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 kyllingebryst
  • 2 spsk karry - eller hvad du nu synes
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl hønsefond
  • 2,5 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • persille - til pynt
Basmatiris til fire personer
  • 200 g basmatiris
  • 5 dl vand
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde
 

  1. Risene afvejes og skylles i en sigte, og de kommes derefter i en gryde med vand. Tilsæt salt og kog risene i cirka 10 minutter. Kogetiden kan variere, og derfor skal du lige læse den præcise kogetid på pakken. Lad derefter risene trække mens du laver kylling og fyld.
  2. Kyllingebrystfileter skæres i mundrette tern, som brunes i lidt olie i en varm sauterpande. Tilsæt karry, og lad det svitse med et minuts tid.
  3. Kom finthakket hvidløg ved.
  4. Forårsløg skæres i mindre stykker, peberfrugt i små tern og gulerødderne ligeledes i små tern. Kom det hele ved kyllingen, og lad det stege tre minutter.
  5. Så kommes hønsefond i sammen med fløde. Kog det igennem, og lad det derefter småkoge et par minutter. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere karry.
  6. De kogte ris vendes i, og retten trækker et minut inden den straks serveres. Pynt med friskklippet persille.

Næringsindhold

Kalorier: 561kcalKulhydrater: 53gProtein: 28gFedt: 26gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.01gKolesterol: 134mgNatrium: 1346mgKalium: 864mgKostfibre: 5gSukker: 7gVitamin A: 10748IUVitamin C: 86mgCalcium: 115mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige risret med kylling og karry serveres straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Caja trier

    februar 04, 2025 at 11:13 am

    Lyder lækkert

    Svar
  2. Lars Christensen

    november 20, 2024 at 11:09 am

    Rigtig lækker og nem ret. Tak

    Svar
  3. Sanne

    august 29, 2024 at 5:41 pm

    God opskrift - smager godt, men det tog meget længere tid end 20 min.

    Svar
  4. Troels Jensen

    april 26, 2023 at 9:21 pm

    Godt nok er jeg ikke lynhurtig i et køkken, men 20 minutter lyder ikke realistisk. Det tager, for mig i hvert fald, mere end 5 minutter at skrælle og skære 3 pæne gulerødder, ordne og snitte 4 forårsløg og skære en stor rød peber i små tern. Det i sig selv tog nok 20 minutter. Fra start til maden var færdig tog det hele nok nærmere en time. Til gengæld smager det super godt!

    Svar
    • Tommi

      oktober 28, 2024 at 5:32 pm

      God og nem opskrift.
      Til jer der siger det tager nærmer en time, its a skill issue.
      Jeg satte risene ovre og det passet med da risene var færdig 20 min senere at retten var klar og risene blev vendt deri.

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required