Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Risret med kylling

Risret med kylling

billederesultat for risret med kylling
4.8 fra 76 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
615
SHARES
FacebookMessenger615PinterestEmailSMS

Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.

Risret med kylling er en fantastisk ret på travle hverdage, fordi den kan laves på 20 minutter.

De enkelte ingredienser kan du jo selv tilpasse som du synes, og blandt andet er det vigtigt, at du smager retten til med karry så den får lige præcis den styrke du synes om.

Trænger du til en mere spicy ret, kan du tilsætte lidt chili. Fløden kan i øvrigt også erstattes med kokosmælk.

Opskriften er til fire personer, og rester er gode som frokost dagen efter.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Orientalsk risret a la Knorr
  • Kylling i karry
  • One pot kylling med ris

Opskrift på nem risret med kylling

Risret med kylling og karry på 20 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 76 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 kyllingebryst
  • 2 spsk karry eller hvad du nu synes
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 3 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl hønsefond
  • 2,5 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • persille til pynt
Basmatiris til fire personer
  • 200 g basmatiris
  • 5 dl vand
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Risene afvejes og skylles i en sigte, og de kommes derefter i en gryde med vand. Tilsæt salt og kog risene i cirka 10 minutter. Kogetiden kan variere, og derfor skal du lige læse den præcise kogetid på pakken. Lad derefter risene trække mens du laver kylling og fyld.
  2. Kyllingebrystfileter skæres i mundrette tern, som brunes i lidt olie i en varm sauterpande. Tilsæt karry, og lad det svitse med et minuts tid.
  3. Kom finthakket hvidløg ved.
  4. Forårsløg skæres i mindre stykker, peberfrugt i små tern og gulerødderne ligeledes i små tern. Kom det hele ved kyllingen, og lad det stege tre minutter.
  5. Så kommes hønsefond i sammen med fløde. Kog det igennem, og lad det derefter småkoge et par minutter. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere karry.
  6. De kogte ris vendes i, og retten trækker et minut inden den straks serveres. Pynt med friskklippet persille.

Næringsindhold

Kalorier561kcalKulhydrater53gProtein28gFedt26gMættet fedt15gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.01gKolesterol134mgNatrium1346mgKalium864mgKostfibre5gSukker7gVitamin A10748IUVitamin C86mgCalcium115mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige risret med kylling og karry serveres straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Caja trier skriver

    februar 04, 2025 at 11:13 am

    Lyder lækkert

    Svar
  2. Lars Christensen skriver

    november 20, 2024 at 11:09 am

    Rigtig lækker og nem ret. Tak

    Svar
  3. Sanne skriver

    august 29, 2024 at 5:41 pm

    God opskrift - smager godt, men det tog meget længere tid end 20 min.

    Svar
  4. Troels Jensen skriver

    april 26, 2023 at 9:21 pm

    Godt nok er jeg ikke lynhurtig i et køkken, men 20 minutter lyder ikke realistisk. Det tager, for mig i hvert fald, mere end 5 minutter at skrælle og skære 3 pæne gulerødder, ordne og snitte 4 forårsløg og skære en stor rød peber i små tern. Det i sig selv tog nok 20 minutter. Fra start til maden var færdig tog det hele nok nærmere en time. Til gengæld smager det super godt!

    Svar
    • Tommi skriver

      oktober 28, 2024 at 5:32 pm

      God og nem opskrift.
      Til jer der siger det tager nærmer en time, its a skill issue.
      Jeg satte risene ovre og det passet med da risene var færdig 20 min senere at retten var klar og risene blev vendt deri.

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required