• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

ribeye med pasta og asparges
Ribeye med pasta og asparges er en super lækker og meget hurtig ret til aftensmad. Tilmed får du en skøn og cremet flødesauce med masser sf smag. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  3. november 2023 - Udgivet:  16. februar 2021

Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.
  2. Opskrift på ribeye med pasta
  3. Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Pasta med bøf, bagte tomater og rucola
  9. Thai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grønt
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.

Ribeye med pasta er en virkelig skøn aftensmad, som du sagtens også kan anvende som gæstemad.

Pastaretten er både nem og rimelig hurtig at lave, og kombinationen af bøf og pasta er altså genial.

Til fire personer skal du bruge omkring 600 gram ribeye, men mængden kan naturligvis varieres. Køb dog gerne nogle tykke bøffer, da du så får det beste resultat.

Ribeye med pasta plejer jeg at lave med en frisk fettuccine pasta, men du kan selvfølgelig også sagtens bruge en tørret pasta.

Opskrift på ribeye med pasta

ribeye med pasta og asparges

Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.
Bedømmelse
5 fra 4 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g ribeye - gerne to tykke ribeyes på 300 gram/stk.
  • salt og friskkværnet peber - gerne flagesalt
  • smør - til stegning
  • timian
  • 1 stort rødløg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 1 bundt grønne asparges - gerne et stort bundt
  • 2,5 dl fløde
  • 1 citron - lidt citronsaft
  • basilikum
  • 500 g pasta - her har jeg brugt frisk fettuccine
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Ribeye bøfferne tages ud af køleskabet i god tid, gerne en halv time før de skal bruges. Saltes godt på begge sider. Som du kender fra en gourmetsaltning.
  • Imens snittes rødløg og hvidløg, og asparges gøres klar. Bræk rodstykket af dem, og skær dem i mundrette stykker. Hak lidt frisk timian.
  • Sæt vand over til kogning af pasta. Anvendes frisk pasta er kogetiden rimelig kort, mens en tørret pasta skal have længere tid.
  • Varm en pande op ved en god varme, og kom en stor klat smør på. Lad smørret bruse af og blive nøddebrunt.
  • Læg så dine ribeye bøffer på panden, og steg dem ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. De skal helst være rosa i midten, for så er ribeye med pasta bedst. Tag bøfferne af panden og lad dem hvile utildækket.
  • Kom en god klat smør mere på panden, og læg rødløg og hvidløg på. Lad det sautere et minuts tid.
  • Kom så asparges ved, og steg yderliger et minut.
  • Derefter tilsættes fløde, og lad nu lige flødesovsen creme en smule ind. Smag til med lidt citronsaft (tager den fede smag i flødesauce), salt og friskkværnet peber.
  • Vend lidt hakket timian og basilikum i, og vend derefter den kogte pasta i.
  • Fordel pasta og flødesauce i et pænt fad. Skær ribeye i tynde strimler og fordel dem over. Krydr med friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Ribeye med pasta og grønne asparges serveres straks, og gerne sammen med en lækker tomatsalat og en nem italiensk focaccia.

Sværere er det ikke at lave god mad.

Se også disse opskrifter:

Pasta med bøf, bagte tomater og rucola

4.4 fra 17 stemmer
Her får du min opskrift på pasta med bøf, bagte tomater og rucola. Bøf og pasta passer perfekt sammen, og det er en virkelig lækker ret.
Gå til opskrift
pasta med bøf og ovnbagte tomater

Thai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grønt

4.7 fra 19 stemmer
Thai beef salad er en nem salat, der anvendes som hovedret. Med flanksteak og inspireret af det thailandske køkken. Smagt til med blandt andet fish sauce.
Gå til opskrift
thai beef salad
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Christiansen

    april 17, 2021 at 8:29 pm

    Prøv med frisk ramsløg i stedet for hvidløg. Tilsæt små cocktail tomater.

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required