• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Madens Verden

Opskrifter, madplan, video, tips og tricks til god mad

Madens Verden er en af Danmarks største sider med opskrifter og inspiration til god mad. Foto: Madensverden.dk.
MENUMENU
  • Madplan
  • Alle opskrifter A-Z
  • Tilføj app
  • Leksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om/kontakt
Her er du: Forsiden / Hovedmåltid / Ribeye med bagte løg og hjertesalat
Ribeye med bagte løg og hjertesalat

Ribeye med bagte løg og hjertesalat

8. maj 2017 Madensverden.dk Kategori:Hovedmåltid, Opskrift

30
DELINGER
DelPinterestGoogle+Print

Her får du opskriften på en mør ribeye med bagte løg og hjertesalat, som er en ret, der kan laves på en god halv times tid.

Ribeye med bagte løg er god mad, og her får den selskab af en sprød salat med hjertesalat.

Sovs er ikke nødvendigt, da du lægger en god skive på bøffen straks den er færdigstegt.

Du kan vælge enten at stege din ribeye på panden, eller endnu bedre at grille den. Stegetiden er cirka 2-3 minutter på hver side.

Opskriften er til to personer, men nem at gange op.

Til ribeye med bagte løg og hjertesalat skal du bruge:

2 gode ribeye (jo mere fedtmarmorerede de er, jo mere møre bliver de!)
2 gode skiver smør

Bagte løg laves af

4 store skalotteløg
Olivenolie
Timian
Salt

Til hjertesalaten anvender du

1 lille hjertesalat
8 små tomater
En tredjedel agurk

Salatdressing laves af

3 spiseskefulde olivenolie
1 spiseskefuld honning
1 spiseskefuld citronsaft

Små, bagte kartofler laves af

300 gram små kartofler
Olivenolie
Salt og tørret oregano

Sådan laver du en god ribeye med bagte løg og hjertesalat:

Start med kartoflerne, som skæres over på midten og kommes i en skål. Hæld lidt olivenolie ved sammen med lidt salt og et par teskefulde tørret oregano, og vend det godt rundt. Hæld det hele i et lille ildfast fad, og bag kartoflerne i 30 minutter ved 190 grader varmluft.

Skalotteløg pilles, og top og bund skæres fra. Dryp med olie, og krydr med salt og timian, og bag løgene i ovnen ved 190 grader i 20 minutter. Stil fadet ind 10 minutter efter kartoflerne kom ind, for så er de færdige på samme tid.

Ribeye pakkes ud og saltes godt. Hviler 10 minutter. Smøres derefter med olivenolie, og steges i 2-3 minutter på hver side. Uanset om det er på pande eller grillen. Krydres med peberblanding, og der lægges en skive smør på hver bøf. Lad dine ribeyes hvile i mindst fem minutter inden servering.

Inden da har du lavet hjertesalat. Pluk hjertesalaten groft og læg den i et fad. Tomater halveres og kommes ved sammen med agurk, der er skåret i mindre stykker. Rør salatdressingen godt sammen, og hæld den over.

Servér nu de lækre bøffer med hjertesalat, sprøde kartofler fra ovnen og de bagte skalotteløg.

Hvad synes du om denne opskrift?
Sending
User Review
5 (2 stemmer)
0

Emner:agurk, bagte kartofler i ovn, bagte løg, bøf med smør, Citronsaft, hjertesalat, honning, kærestemiddag, middag for to, oregano, ribeye, salatdressing, skalotteløg, tomater

Video

Video med tips, trick og opskrifter

Video: Her er alle videoer fra Madens Verden med masser af tips, tricks, opskrifter og andre ting, der gør din madlavning i køkkenet lidt nemmere. Se hvordan du laver sovs, skærer en steg korrekt og meget andet.

subscribeFølg os på YouTube her
«
Forrige
1
/
4
Næste
»
loading
play
Sådan ruller du et flute
play
Sådan slår du boller op
play
Sådan klarer du smør
play
Sådan parterer du en fersk kylling
play
Sådan laver du de bedste burgerbøffer
play
Sådan laver du en omelet på panden
play
Sådan steger du en ribeye på grillen
play
Sådan laver du bearnaise sauce
play
Sådan laver du pommes frites i ovn
«
Forrige
1
/
4
Næste
»
loading
« Hjemmebagte grovbirkes (nem opskrift)
Engelsk banankage i springform »
Vælg hvordan du vil skrive din kommentar
  • Madens Verden
  • Facebook
  • Google
Login
Login

Kom med din kommentar

Annuller svar

Primary Sidebar

LIKE os på Facebook nu

Madensverden.dk

Opskrifter med flest hjerter

Her kan du se hvilke opskrifter, som brugerne har tildelt flest hjerter.

  • Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) (168)
  • Verdens bedste pommes frites i ovn (med eddiketricket) (155)
  • Muffins med Nutella – hurtige og klar på 20 minutter (137)
  • Hakket oksekød og spidskål i ovn (134)
  • Langtidsstegt oksefilet i ovn – opskrift med stegetid (131)
  • Hamburgerryg kogetid (guide til kogning) (112)
  • Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær (107)
  • Lynstegt kylling med spidskål (99)
  • Medister i ovn med kartofler og sovs (96)
  • Hakket oksekød med hvidkål i fad (i ovn) (95)

Footer

Sociale medier

  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • YouTube

Mere inspiration

Hjemmelavet røræg er noget af det allerbedste, og så er det så nemt at lave. Her er den færdiglavede røræg pyntet med friskklippet purløg. Foto: Madensverden.dk.

Røræg – grundopskrift på de populære æg

Lækker chokoladedrøm, der skal have et let og flydende indre. Derfor bages chokoladekagen ved en lav temperatur og ikke forlænge. Chokoladedrømmen serveres med vaniljeis. Foto: Guffeliguf.dk.

Guffeligufs chokoladedrøm (chokoladekage)

Lækre hjemmelavede scones, der kan bages på blot få minutter. Brødene hæver meget op i ovnen. Foto: Guffeliguf.dk.

Hjemmelavede scones i en fart

Skinkegryde er lækker aftensmad med masser af smag af Asien. Vi har lavet gryderetten af skinkekød i strimler med karry, kokosmælk, forårsløg og gulerødder. Foto: Guffeliguf.dk.

Skinkegryde med karry og kokosmælk (læs hvad kokosmælk er)

Du skal prøve disse lækre flødekartofler med selleri, hvor kartoflerne tilsættes knoldselleri. Sellerien giver en fantastisk smag til flødekartoflerne, og som du kan se på billedet, så skal flødekartoflerne bages godt af. Foto: Madensverden.dk.

Sådan laver du flødekartofler med selleri

Opskrift på luksus linser med creme og ægtevanilje

En nem og god karrysovs med hønsebouillon. Her er karrysovsen serveret til kylling med ris. Foto: Madensverden.dk.

Karrysovs med hønsebouillon

Bacon i ovn er den nemme og sikre måde at stege din bacon på. Brug gerne en god og tørsaltet bacon. Foto: Madensverden.dk.

Sådan steger du bacon i ovn (perfekt stegetid)

En virkelig lækker pæresalat med napolitana og tranebær. Salaten er nem at lave, og vendes til sidst med lidt olivenolie og citronsaft. Foto: Madensverden.dk.

Pæresalat med napolitana og tranebær

Møre og lækre oksemørbrad bøffer, der her er anrettet med en god champignon skysovs og salat. Bøfferne skæres af en afpudset oksemørbrad, of stegetiden er 3-4 minutter på hver side. Afhængig af tykkelsen. Foto: Madensverden.dk.

Oksemørbrad bøffer med champignon skysovs

Chokolade smeltning: Smelt først to trediedele af din chokolade over et vandbad - og rør så den sidste trediedel chokolade i. Foto: Guffeliguf.dk.

Chokolade smeltning – se det gode trick

Opskriften på verdens bedste brunkager, der bages med masser af mandler og mørk sirup. Brunkagedejen skal ikke på køl eller frost, men gerne hvile en dags tid ved stuetemperatur. Bedre brunkager får du ikke. Foto Madensverden.dk.

Verdens bedste brunkager opskrift

Copyright © 2018 · Alle rettigheder tilhører Madensverden.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@madensverden.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok