Oversigt over indhold
Prøv at lave ribbensteg i airfryer. Her er opskriften, og den giver dig en ribbensteg, der både er meget mør og med de sprøde svær, som vi alle elsker.
Ribbensteg i Airfryer er en både nem og god måde at tilberede en ribbensteg på, og den samlede stegetid er ca. en time.
Ribbenstegen er perfekt aftensmad, men den er mindst lige så god som pålæg på et stykke rugbrød. Eller en lækker ribbenssandwich.
Bemærk, at stegetiden kan variere lidt. Det afhænger især af hvor tyk/høj din ribbensteg er.
Men kernetemperaturen i en tilberedt ribbensteg skal være mindst 65 grader.
Se også mine opskrifter på:
- Flæskesteg i airfryer
- Ribbensteg i ovn
- Langtidsstegt ribbensteg
- Perfekt flæskesteg i ovn med sprøde svær
Opskrift på ribbensteg i airfryer
Ribbensteg i airfryer - nem opskrift
Ingredienser
- 1,2 kg ribbensteg - find en steg, der ikke er for fed
- flagesalt
Fremgangsmåde
- Tjek at sværene er skåret igennem på ribbenstegen, så der er skåret helt ned til kødet. Gå alle svær efter.
- Salt derefter mellem hver svær, da det er vigtigt for at opnå de rigtige, sprøde svær på en ribbensteg.
- Hæld lidt vand i bunden af din Airfryer. Lidt mere, hvis du ønsker at lave sovs af den.
- Læg et stykke tilpasset bagepapir på risten i kurven, og sørg for at ribbenstegen ligger helt plan. Brug evt. et stykke kartoffel til at lægge under, hvis stegen ikke er plan. Igen er det vigtigt for, at alle svær bliver sprøde.
- Skub kurven ind på plads.
- Nu giver du først din ribbensteg i Airfryer 45 minutter ved 180 grader, hvorefter den skal have ca. 15 minutter ved 200 grader. Så bør sværene være sprøde, men fortsæt indtil du er tilfreds.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdigstegte ribbensteg i airfryer hviler lige ca. 10 minutter inden den skæres ud i skiver med en eller to sværs bredde.
Som tilbehør til den lækre ribbensteg kan du blandt andet servere bønnefritter eller bagt broccoli.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Annie Thomsen skriver
Den bedste ribbensteg med de sprødeste svær
Manfred plank skriver
Bruger dine opskrifter rigtig meget. Glæder mig til St afprøve dit Ciabattabtød . V. H. MP
Connie Bøttcher skriver
Hej Holger
Du skriver der skal lægges bagepapir på risten, så kan jeg da ikke få smagen ned i vandet ?
Er der forskel på airfryer skuffe og airfryer ovn
Vh Connie
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Connie
Hvis du vil lave sovs af væsken skal du blot undlade bagepapiret. Det har du ret i 🙂
God fornøjelse.
Alt det bedste
Holger