Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Rbbensteg i airfryer

Ribbensteg i airfryer (opskrift med tid og temperatur)

billede med ribbensteg i airfryer
4.8 fra 87 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.2k
SHARES
FacebookMessenger1.2kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Ribbensteg i airfryer - nem opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på ribbensteg i airfryer
  • Tips
  • Kommentarer

Ribbensteg i airfryer - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 87 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Prøv at lave ribbensteg i airfryer. Her er opskriften, og den giver dig en ribbensteg, der både er meget mør og med de sprøde svær, som vi alle elsker.
Antal: 4
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1,2 kg ribbensteg find en steg, der ikke er for fed
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Tjek at sværene er skåret igennem på 1,2 kg ribbensteg, så der er skåret helt ned til kødet. Gå alle svær efter.
  2. Salt derefter mellem hver svær, da det er vigtigt for at opnå de rigtige, sprøde svær på en ribbensteg. Brug gerne flagesalt.
  3. Hæld lidt vand i bunden af din airfryer. Lidt mere, hvis du ønsker at lave sovs af den.
  4. Læg et stykke tilpasset bagepapir på risten i kurven, og sørg for at ribbenstegen ligger helt plan. Brug evt. et stykke kartoffel til at lægge under, hvis stegen ikke er plan. Igen er det vigtigt for, at alle svær bliver sprøde.
  5. Skub kurven ind på plads.
  6. Nu giver du først din ribbensteg i Airfryer 45 minutter ved 180 grader, hvorefter den skal have ca. 15 minutter ved 200 grader. Så bør sværene være sprøde, men fortsæt indtil du er tilfreds.

Næringsindhold

Kalorier396kcalProtein67gFedt12gMættet fedt4gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gKolesterol189mgNatrium728mgKalium1122mgCalcium15mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på ribbensteg i airfryer

Ribbensteg i Airfryer er en både nem og god måde at tilberede en ribbensteg på, og den samlede stegetid er ca. en time.

Ribbenstegen er perfekt aftensmad, men den er mindst lige så god som pålæg på et stykke rugbrød. Eller en lækker ribbenssandwich.

Bemærk, at stegetiden kan variere lidt. Det afhænger især af hvor tyk/høj din ribbensteg er.

Men kernetemperaturen i en tilberedt ribbensteg skal være mindst 65 grader.

Se også mine opskrifter på:

  • Flæskesteg i airfryer
  • Ribbensteg i ovn
  • Langtidsstegt ribbensteg
  • Perfekt flæskesteg i ovn med sprøde svær

Tips

Den færdigstegte ribbensteg i airfryer hviler lige ca. 10 minutter inden den skæres ud i skiver med en eller to sværs bredde.

Som tilbehør til den lækre ribbensteg kan du blandt andet servere bønnefritter eller bagt broccoli.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Annie Thomsen skriver

    april 04, 2025 at 6:11 pm

    Den bedste ribbensteg med de sprødeste svær

    Svar
  2. Manfred plank skriver

    november 15, 2024 at 10:12 am

    Bruger dine opskrifter rigtig meget. Glæder mig til St afprøve dit Ciabattabtød . V. H. MP

    Svar
  3. Connie Bøttcher skriver

    august 16, 2024 at 10:46 am

    Hej Holger
    Du skriver der skal lægges bagepapir på risten, så kan jeg da ikke få smagen ned i vandet ?
    Er der forskel på airfryer skuffe og airfryer ovn
    Vh Connie

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 16, 2024 at 11:02 am

      Hej Connie
      Hvis du vil lave sovs af væsken skal du blot undlade bagepapiret. Det har du ret i 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Lars Øjenholt Lauritsen skriver

    juli 19, 2024 at 5:02 pm

    Hejsa jeg takker for en rigtig god opskrift. Jeg valgte at stege den 175° i 50 minutter og skrue op på 200° i 10 minutter. Den blev fantastisk i en airfryer.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 19, 2024 at 5:10 pm

      Selv tak, Lars - og det lyder da virkelig godt. Airfryeren er god til ribbensteg 🙂
      Og dit tip er hermed givet videre.
      Alt det bedste og fortsat god sommer
      Holger

      Svar
  5. Lars Bang Pedersen skriver

    december 15, 2023 at 6:57 pm

    Hej jeg kan se , du skriver at man skal skære sværen helt igennem, til kødet.
    det gør man ikke normalt- mener du det og hvorfor ?

    Svar
  6. Karin Meyer skriver

    september 24, 2023 at 3:26 pm

    Jeg skal lave ribbensteg for 1. Gang i mon airfryer.
    Har du prøvet at grille sværen de sidste minutter, og i given fald, blev det så en succes?

    Svar
  7. Mimi Krebs skriver

    oktober 01, 2022 at 11:02 am

    jeg mente ikke 100 minutter men 60 minutter !!!!!

    Svar
    • Marc skriver

      januar 24, 2023 at 3:47 pm

      Airfryer bruger mindre strøm

      Svar
  8. Mimi Krebs skriver

    oktober 01, 2022 at 11:00 am

    tidsmæssig kan jeg da ikke se at der er noget vundet ved en airfryer contra en ovn med en stegetid på 100 minutter ???

    Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required