• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Ribbensteg i airfryer

Ribbensteg i airfryer

billede med ribbensteg i airfryer
4.8 fra 87 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.2k
SHARES
FacebookMessenger1.2kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  26. september 2024 - Udgivet:  16. juni 2020

Indhold

  1. Prøv at lave ribbensteg i airfryer. Her er opskriften, og den giver dig en ribbensteg, der både er meget mør og med de sprøde svær, som vi alle elsker.
  2. Opskrift på ribbensteg i airfryer
  3. Ribbensteg i airfryer - nem opskrift
  4. Tips

Prøv at lave ribbensteg i airfryer. Her er opskriften, og den giver dig en ribbensteg, der både er meget mør og med de sprøde svær, som vi alle elsker.

Ribbensteg i Airfryer er en både nem og god måde at tilberede en ribbensteg på, og den samlede stegetid er ca. en time.

Ribbenstegen er perfekt aftensmad, men den er mindst lige så god som pålæg på et stykke rugbrød. Eller en lækker ribbenssandwich.

Bemærk, at stegetiden kan variere lidt. Det afhænger især af hvor tyk/høj din ribbensteg er.

Men kernetemperaturen i en tilberedt ribbensteg skal være mindst 65 grader.

Se også mine opskrifter på:

  • Flæskesteg i airfryer
  • Ribbensteg i ovn
  • Langtidsstegt ribbensteg

Opskrift på ribbensteg i airfryer

billede med ribbensteg i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ribbensteg i airfryer - nem opskrift

4.79 fra 87 stemmer
Prøv at lave ribbensteg i airfryer. Her er opskriften, og den giver dig en ribbensteg, der både er meget mør og med de sprøde svær, som vi alle elsker.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 396
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1,2 kg ribbensteg - find en steg, der ikke er for fed
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Tjek at sværene er skåret igennem på ribbenstegen, så der er skåret helt ned til kødet. Gå alle svær efter.
  2. Salt derefter mellem hver svær, da det er vigtigt for at opnå de rigtige, sprøde svær på en ribbensteg.
  3. Hæld lidt vand i bunden af din Airfryer. Lidt mere, hvis du ønsker at lave sovs af den.
  4. Læg et stykke tilpasset bagepapir på risten i kurven, og sørg for at ribbenstegen ligger helt plan. Brug evt. et stykke kartoffel til at lægge under, hvis stegen ikke er plan. Igen er det vigtigt for, at alle svær bliver sprøde.
  5. Skub kurven ind på plads.
  6. Nu giver du først din ribbensteg i Airfryer 45 minutter ved 180 grader, hvorefter den skal have ca. 15 minutter ved 200 grader. Så bør sværene være sprøde, men fortsæt indtil du er tilfreds.

Næringsindhold

Kalorier: 396kcalProtein: 67gFedt: 12gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 189mgNatrium: 728mgKalium: 1122mgCalcium: 15mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdigstegte ribbensteg i airfryer hviler lige ca. 10 minutter inden den skæres ud i skiver med en eller to sværs bredde.

Som tilbehør til den lækre ribbensteg kan du blandt andet servere bønnefritter eller bagt broccoli.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Annie Thomsen

    april 04, 2025 at 6:11 pm

    Den bedste ribbensteg med de sprødeste svær

    Svar
  2. Manfred plank

    november 15, 2024 at 10:12 am

    Bruger dine opskrifter rigtig meget. Glæder mig til St afprøve dit Ciabattabtød . V. H. MP

    Svar
  3. Connie Bøttcher

    august 16, 2024 at 10:46 am

    Hej Holger
    Du skriver der skal lægges bagepapir på risten, så kan jeg da ikke få smagen ned i vandet ?
    Er der forskel på airfryer skuffe og airfryer ovn
    Vh Connie

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 16, 2024 at 11:02 am

      Hej Connie
      Hvis du vil lave sovs af væsken skal du blot undlade bagepapiret. Det har du ret i 🙂
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Lars Øjenholt Lauritsen

    juli 19, 2024 at 5:02 pm

    Hejsa jeg takker for en rigtig god opskrift. Jeg valgte at stege den 175° i 50 minutter og skrue op på 200° i 10 minutter. Den blev fantastisk i en airfryer.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 19, 2024 at 5:10 pm

      Selv tak, Lars - og det lyder da virkelig godt. Airfryeren er god til ribbensteg 🙂
      Og dit tip er hermed givet videre.
      Alt det bedste og fortsat god sommer
      Holger

      Svar
  5. Lars Bang Pedersen

    december 15, 2023 at 6:57 pm

    Hej jeg kan se , du skriver at man skal skære sværen helt igennem, til kødet.
    det gør man ikke normalt- mener du det og hvorfor ?

    Svar
  6. Karin Meyer

    september 24, 2023 at 3:26 pm

    Jeg skal lave ribbensteg for 1. Gang i mon airfryer.
    Har du prøvet at grille sværen de sidste minutter, og i given fald, blev det så en succes?

    Svar
  7. Mimi Krebs

    oktober 01, 2022 at 11:02 am

    jeg mente ikke 100 minutter men 60 minutter !!!!!

    Svar
    • Marc

      januar 24, 2023 at 3:47 pm

      Airfryer bruger mindre strøm

      Svar
  8. Mimi Krebs

    oktober 01, 2022 at 11:00 am

    tidsmæssig kan jeg da ikke se at der er noget vundet ved en airfryer contra en ovn med en stegetid på 100 minutter ???

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required