Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Dessert › Rabarbersuppe med vaniljeis og marengs

Rabarbersuppe med vaniljeis og marengs

Rabarbersuppe
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Rabarbersuppe med vaniljeis og marengs er den lækreste dessert, og den kan laves både på friske og frosne rabarber. Se opskriften her.

Rabarbersuppe har været et hit i sommerferien. Min køkkenhave har været eksploderet med kæmpe store rabarber i år, så min fryser er godt fuld.

Selvom den danske sommer har været lidt sparsom med de varme temperaturer, ja, så får man bare lyst til noget koldt og lækkert på denne årstid.

Vi er blevet ret glade for iskold rabarbersuppe toppet med en god vaniljeis, marengs og lidt citronmelisse. Faktisk så meget, at fryseren snart melder om udsolgt af rabarber, hvilket jeg ikke troede, var muligt. 

Opskrift på rabarbersuppe med vaniljeis

Rabarbersuppe med vaniljeis og marengs

Majken Krøjgaard
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Rabarbersuppe med vaniljeis og marengs er den lækreste dessert, og den kan laves både på friske og frosne rabarber. Se opskriften her.
Antal: 4 personer
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 800 g rabarber
  • 150 g rørsukker
  • 6 dl vand
  • 1 vaniljestang
Topping
  • Vaniljeis
  • Marengs
  • Citronmelisse

Fremgangsmåde

  1. Rabarber skæres i mindre stykker og kommes i en gryde sammen med vandet.
  2. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med lidt af rørsukkeret, så du får skilt kornene godt ad.
  3. Kom vaniljestangen ned i gryden.
  4. Lad rabarberne koge i 25 minutter.
  5. Sigt rabarbersuppen gennem en sigte eller si.
  6. Hæld rabarbersuppen tilbage i en gryde, tilsæt sukker og vaniljesukker og bring det i kog.
  7. Lad suppen blive iskold og top med is, marengs og citronmelisse.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Du kan lave en hjemmelavet vaniljeis til rabarbersuppen, men du kan selvfølgelig også købe en.

Her kan du læse vores smagstest på vaniljeis, hvis du vil vide, hvilken der er bedst i test... og værst.

Om Maiken
Maiken Krøjgaard.
Maiken Krøjgaard

Maiken, også kaldt Tutti, står bag opskriften. Gift med manden i mit liv, har en teenagerdatter i huset (ohhh my). Bor i Ilskov ved Herning. Er et stort madøre der lever sundt med plads til udskejelser. Elsker mad og humor. Lever for at spise og grine. Håber at kunne inspirere dig.
Møz fra Tutti.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required