• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Rabarbersnitter med crumble til ovn eller airfryer

Rabarbersnitter med crumble til ovn eller airfryer

rabarbersnitter med crumble
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
108
SHARES
FacebookMessenger108PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  26. maj 2024

Min opskrift på nemme rabarbersnitter med crumble. En virkelig lækker kagesnitte med rabarberkompot og sprød crumbledej på toppen.

Sprøde og lækre rabarbersnitter med crumble. Så bliver det ikke bedre, og dette er en kage alle vil elske.

Samtidig er snitterne meget nemme at bage, da de ikke kræver mange ingredienser, og den hjemmelavede rabarberkompot er også let at koge.

Se også de lækre kageopskrifter på:

  • Rabarbercrumble - lækker crumble med rabarber
  • Rabarbercrumble med kokos
  • Rabarbercrumble med marcipan og havregryn
  • Rabarberkage - bedste opskrift på kage med rabarber

Opskrift på rabarbersnitter med crumble

Kagen kan bages i ovn eller airfryer, og du kan skære hele portionen ud i 9 eller 16 smitter, afhængig af hvor store du ønsker dem.

rabarbersnitter med crumble
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Rabarbersnitter med crumble

4.67 fra 3 stemmer
Min opskrift på nemme rabarbersnitter med crumble. En virkelig lækker kagesnitte med rabarberkompot og sprød crumbledej på toppen.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 9 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 388
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Rabarberkompot
  • 250 g rabarber - i tynde skiver
  • 100 g rørsukker - eller. alm. sukker
  • 10 g vaniljesukker
Crumble
  • 225 g hvedemel
  • 75 g rørsukker - eller. alm. sukker
  • 50 g brun farin
  • 75 g havregryn - jeg bruger grovvalsede
  • 200 g smør - koldt, i tern
Pynt
  • hasselnøddeflager

Fremgangsmåde
 

  1. Til rabarbersnitter med crumble starter du med at lave en rabarberkompot. 250 g rabarber skæres i tynde skiver og kommes i en lille gryde sammen med 100 g rørsukker og 10 g vaniljesukker. Koges 10 minutter og køles af.
  2. Imens kompotten køles ned, kan du lave crumble. Kom 225 g hvedemel i en skål sammen med 75 g rørsukker, 50 g brun farin, 75 g havregryn og 200 g smør (i små tern). Smuldr smørret godt ud i blandingen.
  3. Find et ildfast fad eller form frem, og den skal være ca. 20 gange 20 centimeter. Beklædes med et stykke bagepapir.
  4. Fordel lige godt halvdelen af crumbledejen i bunden. Tryk den let til, men uden at mase den for hårdt sammen.
  5. Fordel så den afkølede rabarberkompot på bunden, og slut af med at drysse resten af crumbledejen på kompotten. Drys også lidt hasselnøddeflager øverst som pynt.
  6. Bages ved 200 grader over- og undervarme på næstnederste rille i 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 388kcalKulhydrater: 52gProtein: 4gFedt: 19gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 48mgNatrium: 145mgKalium: 135mgKostfibre: 2gSukker: 26gVitamin A: 584IUVitamin C: 2mgCalcium: 37mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad så den bagte kage køle af, hvorefter den tages forsigtigt ud af formen eller fadet.

Skæres ud i passende rabarbersnitter, og jeg skærer den gerne ud i 9 stykker, men du kan også lave 16. Så er de selvsagt lidt mindre.

Nydes med en god klat creme fraiche eller flødeskum.

Rabarbersnitter i airfryer

Du kan også bage dine rabarbersnitter i airfryer.

Her skal kagen have ca. 25 minutter ved 180 grader, hvorefter den køles og skæres ud som beskrevet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jolanda

    august 26, 2024 at 12:54 pm

    Jeg lavede dem med æbler og lidt kardemomme. Smagte vild godt.

    Svar
  2. Charlotte

    august 04, 2024 at 1:32 pm

    Vildt lækker

    Svar
  3. Gitta Scheer

    juni 12, 2024 at 4:29 pm

    Opskrift til ovn

    Svar
  4. Holger Rørby Madsen

    maj 26, 2024 at 2:20 pm

    Tak fordi du bruger opskriften, og skriv gerne hvad du synes om de dejlige rabarbersnitter. På forhånd tak.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required