Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Rabarbersnitter med crumble til ovn eller airfryer

Rabarbersnitter med crumble til ovn eller airfryer

rabarbersnitter med crumble
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
195
SHARES
FacebookMessenger195PinterestEmailSMS

Min opskrift på nemme rabarbersnitter med crumble. En virkelig lækker kagesnitte med rabarberkompot og sprød crumbledej på toppen.

Sprøde og lækre rabarbersnitter med crumble. Så bliver det ikke bedre, og dette er en kage alle vil elske.

Samtidig er snitterne meget nemme at bage, da de ikke kræver mange ingredienser, og den hjemmelavede rabarberkompot er også let at koge.

Se også de lækre kageopskrifter på:

  • Rabarbercrumble - lækker crumble med rabarber
  • Rabarbercrumble med kokos
  • Rabarbercrumble med marcipan og havregryn
  • Rabarberkage - bedste opskrift på kage med rabarber

Opskrift på rabarbersnitter med crumble

Kagen kan bages i ovn eller airfryer, og du kan skære hele portionen ud i 9 eller 16 smitter, afhængig af hvor store du ønsker dem.

Rabarbersnitter med crumble

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Min opskrift på nemme rabarbersnitter med crumble. En virkelig lækker kagesnitte med rabarberkompot og sprød crumbledej på toppen.
Antal: 9 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Rabarberkompot
  • 250 g rabarber (i tynde skiver)
  • 100 g rørsukker (eller. alm. sukker)
  • 10 g vaniljesukker
Crumble
  • 225 g hvedemel
  • 75 g rørsukker (eller. alm. sukker)
  • 50 g brun farin
  • 75 g havregryn (jeg bruger grovvalsede)
  • 200 g smør (koldt, i tern)
Pynt
  • hasselnøddeflager

Fremgangsmåde

  1. Til rabarbersnitter med crumble starter du med at lave en rabarberkompot. 250 g rabarber skæres i tynde skiver og kommes i en lille gryde sammen med 100 g rørsukker og 10 g vaniljesukker. Koges 10 minutter og køles af.
  2. Imens kompotten køles ned, kan du lave crumble. Kom 225 g hvedemel i en skål sammen med 75 g rørsukker, 50 g brun farin, 75 g havregryn og 200 g smør (i små tern). Smuldr smørret godt ud i blandingen.
  3. Find et ildfast fad eller form frem, og den skal være ca. 20 gange 20 centimeter. Beklædes med et stykke bagepapir.
  4. Fordel lige godt halvdelen af crumbledejen i bunden. Tryk den let til, men uden at mase den for hårdt sammen.
  5. Fordel så den afkølede rabarberkompot på bunden, og slut af med at drysse resten af crumbledejen på kompotten. Drys også lidt hasselnøddeflager øverst som pynt.
  6. Bages ved 200 grader over- og undervarme på næstnederste rille i 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier388kcalKulhydrater52gProtein4gFedt19gMættet fedt12gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt1gKolesterol48mgNatrium145mgKalium135mgKostfibre2gSukker26gVitamin A584IUVitamin C2mgCalcium37mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Lad så den bagte kage køle af, hvorefter den tages forsigtigt ud af formen eller fadet.

Skæres ud i passende rabarbersnitter, og jeg skærer den gerne ud i 9 stykker, men du kan også lave 16. Så er de selvsagt lidt mindre.

Nydes med en god klat creme fraiche eller flødeskum.

Rabarbersnitter i airfryer

Du kan også bage dine rabarbersnitter i airfryer.

Her skal kagen have ca. 25 minutter ved 180 grader, hvorefter den køles og skæres ud som beskrevet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Marianne skriver

    juni 04, 2025 at 9:58 am

    Svar
  2. Jolanda skriver

    august 26, 2024 at 12:54 pm

    Jeg lavede dem med æbler og lidt kardemomme. Smagte vild godt.

    Svar
  3. Charlotte skriver

    august 04, 2024 at 1:32 pm

    Vildt lækker

    Svar
  4. Gitta Scheer skriver

    juni 12, 2024 at 4:29 pm

    Opskrift til ovn

    Svar
  5. Holger Rørby Madsen skriver

    maj 26, 2024 at 2:20 pm

    Tak fordi du bruger opskriften, og skriv gerne hvad du synes om de dejlige rabarbersnitter. På forhånd tak.

    Svar

Mere inspiration

  • Figentærte
    Figentærte (lækker tærte med figner)
  • Billede af nem brownie.
    Nem brownie med kun 5 ingredienser
  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required