Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Supper › Porresuppe med flødeost

Nem porresuppe med flødeost på 20 minutter

billederesultat for porresuppe med flødeost
4.6 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
53
SHARES
FacebookMessenger53PinterestEmailSMS
Indhold
  • Nem porresuppe med flødeost på 20 minutter
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på porresuppe med flødeost
  • Tips
  • Kommentarer

Nem porresuppe med flødeost på 20 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du min opskrift på en lækker porresuppe med flødeost. Suppen laves med masser af porrer, lidt kartofler og flødeost på ca. 20 min.
Antal: 4
Ret: Suppe
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 5 mellemstore porrer (i tynde skiver)
  • 2 mellemstore kartofler (skrællet, i små tern)
  • Lidt smør (til stegning)
  • 1,2 l vand
  • 2 terninger bouillon (grøntsag eller klar bouillon)
  • 100 g flødeost (naturel)
  • 2 dl fløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Porrer skæres i skiver og sauteres af i smør i en stor gryde. Ca. 2 minutter. Gem lidt af porrerne til fyld i suppen.
  2. Kom også kartoffeltern ved sammen med vand og bouillonterninger og kog i ca. 12 minutter til kartofler og porrer er møre.
  3. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden.
  4. Kom så flødeost i og lad osten smelte, hvorefter fløden tilsættes.
  5. Varm din porresuppe med flødeost op og smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  6. Kom lidt skivede porrer i og varm dem igennem. Jeg plejer at bruge hvad der svarer til en halv porre i tynde skiver som fyld.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på porresuppe med flødeost

Porresuppe med flødeost er en både nem og ret billig suppe, der kan laves på ca. 20 minutter.

Med masser af porrer, lidt kartofler, flødeost og bouillon, så der skal ikke så mange ingredienser til.

Brug gerne den skønne porresuppe som forret eller hovedret, gerne med lidt brød til.

Se også disse suppeopskrifter:

  • Cremet blomkålssuppe
  • Cremet kartoffel porre suppe
  • Tomatsuppe

Tips

Den færdige porresuppe med flødeost serveres straks - evt. sammen med et godt stykke brød.

Suppen kan opbevares på køl, og derfor laves dagen før du skal bruge den.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Celina Kjeldahl Carlsen skriver

    oktober 01, 2024 at 7:20 pm

    Kan den fryses ned og varmes op igen?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 02, 2024 at 8:15 am

      Hej Celina
      Ja, det bør du sagtens kunne gøre.
      God fornøjelse.
      BH Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af bondesuppe.
    Bondesuppe med bacon, kartofler, gulerødder og grønkål
  • Billede af ramen.
    Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
  • Billede af kartoffel porre suppe.
    Cremet kartoffel porre suppe (med eller uden bacon)
  • billede med grøntsagsfond af rester
    Grøntsagsfond af rester - lækkert, billigt og nemt

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required