• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pizza med kødboller

Pizza med kødboller

pizza med kødboller
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
54
SHARES
FacebookMessenger54PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  1. august 2024 - Udgivet:  10. februar 2021

Min opskrift på pizza med kødboller. Det er råt oksekød (oksekød klumper), der sættes på dejen, og bages færdig sammen med pizzaen i ovnen.

Pizza med kødboller er en lækker og nem pizza, der laves med oksekød klumper.

Du laver en krydret fars med hakket oksekød og krydderier, og derefter sætter du kødboller af råt oksekød på pizzaen.

Kødet tilberedes så mens du bager din pizza, og kødet skal altså ikke tilberedes inden.

Husk at købe hakket oksekød med lav fedtprocent, altså 4-7 procent, da kødet ellers vil smide for meget fedt/væde under bagningen i ovnen, og det giver en for fugtig pizza.

Ønskes en mere spicy pizza med kødboller, kan der tilsættes lidt chili til farsen.

Opskrift på pizza med kødboller

pizza med kødboller
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pizza med kødboller

4.67 fra 6 stemmer
Min opskrift på pizza med kødboller. Det er råt oksekød (oksekød klumper), der sættes på dejen, og bages færdig sammen med pizzaen i ovnen.
Forb. tid 1 time t
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 portion pizzadej - følg opskriften i linket
  • 1 portion pizzasauce - naturligvis hjemmelavet som i linket
  • oregano - til drys
  • mozzarella
  • 75 g rucola - til pynt til sidst
Kødboller
  • 400 g hakket oksekød - 4-7% fedt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 æg
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave pizzadej som anvist i linket. Lad den hæve.
  2. Lav også en hurtig pizzasauce. Det er altså nemt.
  3. Så laver du farsen til de lækre kødboller. Kom det hakkede oksekød i en skål, og rør det godt med løgpulver, hvidløgspulver, oregano, et æg, salt og friskkværnet peber. Du skal bruge ca. 1 teskefuld salt.
  4. Del dejen i fire lige store stykker, som formes til pizza i ønsket størrelse. Bages på pizzasten eller bageplade med bagepapir. Du kan have en oksekødspizza på hver bageplade, men på grund af varmluften kan du sagtens have to plader i ovnen ad gangen.
  5. Smør med pizzasauce og drys lidt oregano på.
  6. Sæt nu klumper af oksekød pizzaen i ønsket mængde. Lav ikke kødbollerne for store, da de skal nå at blive tilberedt mens pizzaen bages. Lige godt et par centimeter i diameter er fint.
  7. Bræk stykker af mozzarella og læg det mellem kødet på din pizza med kødboller.
  8. Bages i en forvarmet ovn ved 250 grader varmluft i ca. 8-10 minutter, eller indtil din pizza med oksekød er færdigbagt.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige pizza med kødboller serveres naturligvis straks.

Lige når pizzaerne kommer ud af ovnen, fordeles den skyllede rucola på dem.

Du kan sagtens lave pizzaerne uden ost, hvor du blot udelader mozzarellaen. Husk i øvrigt altid at brække stykker af mozzarella - og ikke skære den ud.

Se også disse opskrifter:

  • Pizza calzone med kødsauce (indbagt pizza)
  • Bradepandepizza - opskrift på nem familiepizza
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften
vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required