Her er min opskrift på pitabrød med kylling og spidskål. En lækker pita med kyllingefyld til aftensmad, men fyldet kan også spises alene.
Pitabrød med kylling og spidskål er nem aftensmad med lækkert fyld, der virkelig smager godt. Og som er nem at lave.
Lav pitafyldet på en pande, og kom det derefter i pitabrødene sammen med snittet kinakål.
Bag gerne dine egne pitabrød med denne opskrift - eller køb de færdige hos bageren eller i supermarkedet. De hjemmebagte er dog virkelig gode!
Opskriften her passer til otte pitabrød, men rester er altså godt til frokost og madpakke dagen efter.
Bemærk: Fyldet kan sagtens spises alene - altså uden pitabrød.
Opskrift på pitabrød med kylling
Pitabrød med kylling
Ingredienser
- 400 gram kyllingebryst - skåret i mindre tern
- olie - til stegning
- 2 teskefulde karry
- 3 spiseskefulde soja
- 2 spiseskefulde sød chilisauce
- 0,5 spidskål - snittes fint
- 1 bundt forårsløg - i 1-2 cm. tykke skiver
- 1 rød peberfrugt - i små tern
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
- 1 kinakål - snittes fint
- 8 pitabrød
Sådan gør du
- På en varm pande steges kyllingebryst filet i mindre tern i lidt olie. Steges ca. et par minutter.
- Tilsæt to gode teskefulde karry, og vend det rundt.
- Kom soja ved kyllingen sammen med sød chilisauce, og steg et halvt minuts tid mere.
- Tilsæt så snittet spidskål sammen med forårsløg og rød peberfrugt, og lad det stege med 1-2 minutter. Kom evt. også lidt mere soja ved.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Så er du klar til at anrette dine pitabrød med kylling. Kom snittet kinakål og fyldet her i pitabrødene, og servér straks.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Noter
Pitabrød med kylling og spidskål serveres straks, og der er som sagt to til hver person.
Har du en eller flere i overskud, gemmes de til frokost dagen efter. Vent så med at fylde pitabrødene til de skal spises. Her kan fyldet lige lunes først.
Se flere opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: