• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Pitabrød med kylling og spidskål

Pitabrød med kylling og spidskål

pitabrød med kylling og spidskål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
35
SHARES
FacebookMessenger35PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 1. november 2024 - Udgivet: 5. april 2022

Her er min opskrift på pitabrød med kylling og spidskål. En lækker pita med kyllingefyld til aftensmad, men fyldet kan også spises alene.

Pitabrød med kylling og spidskål er nem aftensmad med lækkert fyld, der virkelig smager godt. Og som er nem at lave.

Lav pitafyldet på en pande, og kom det derefter i pitabrødene sammen med snittet kinakål.

Bag gerne dine egne pitabrød med denne opskrift - eller køb de færdige hos bageren eller i supermarkedet. De hjemmebagte er dog virkelig gode!

Opskriften her passer til otte pitabrød, men rester er altså godt til frokost og madpakke dagen efter.

Bemærk: Fyldet kan sagtens spises alene - altså uden pitabrød.

Opskrift på pitabrød med kylling

pitabrød med kylling og spidskål
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pitabrød med kylling

5 fra 1 stemme
Her er min opskrift på pitabrød med kylling og spidskål. En lækker pita med kyllingefyld til aftensmad, men fyldet kan også spises alene.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 170
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst - skåret i mindre tern
  • olie - til stegning
  • 2 tsk karry
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 0,5 spidskål - snittes fint
  • 1 bundt forårsløg - i 1-2 cm. tykke skiver
  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 kinakål - snittes fint
  • 8 pitabrød

Fremgangsmåde
 

  1. På en varm pande steges kyllingebryst filet i mindre tern i lidt olie. Steges ca. et par minutter.
  2. Tilsæt to gode teskefulde karry, og vend det rundt.
  3. Kom soja ved kyllingen sammen med sød chilisauce, og steg et halvt minuts tid mere.
  4. Tilsæt så snittet spidskål sammen med forårsløg og rød peberfrugt, og lad det stege med 1-2 minutter. Kom evt. også lidt mere soja ved.
  5. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Så er du klar til at anrette dine pitabrød med kylling. Kom snittet kinakål og fyldet her i pitabrødene, og servér straks.

Næringsindhold

Kalorier: 170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Pitabrød med kylling og spidskål serveres straks, og der er som sagt to til hver person.

Har du en eller flere i overskud, gemmes de til frokost dagen efter. Vent så med at fylde pitabrødene til de skal spises. Her kan fyldet lige lunes først.

Se flere opskrifter:

Madpandekager

Verdens bedste pølsehorn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Forsiden lige nu

mad i fad opskrifter
Mad i fad (lækre retter du kan lave i fad i ovn)→ Se opskriften
Billede af blommemuffins
Blommemuffins (lækre muffins med blommer)→ Se opskriften
Billede med havregrynsbrød.
Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)→ Se opskriften
billederesultat for pastasalat med bønner
Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie→ Se opskriften
Grønkålssalat med feta
Grønkålssalat med feta og granatæble→ Se opskriften
Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål (en populær fiskeret)→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner (nem opskrift på saltcitroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required