Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pitabrød med kylling og spidskål

Pitabrød med kylling og spidskål

pitabrød med kylling og spidskål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
35
SHARES
FacebookMessenger35PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på pitabrød med kylling og spidskål. En lækker pita med kyllingefyld til aftensmad, men fyldet kan også spises alene.

Pitabrød med kylling og spidskål er nem aftensmad med lækkert fyld, der virkelig smager godt. Og som er nem at lave.

Lav pitafyldet på en pande, og kom det derefter i pitabrødene sammen med snittet kinakål.

Bag gerne dine egne pitabrød med denne opskrift - eller køb de færdige hos bageren eller i supermarkedet. De hjemmebagte er dog virkelig gode!

Opskriften her passer til otte pitabrød, men rester er altså godt til frokost og madpakke dagen efter.

Bemærk: Fyldet kan sagtens spises alene - altså uden pitabrød.

Opskrift på pitabrød med kylling

Pitabrød med kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her er min opskrift på pitabrød med kylling og spidskål. En lækker pita med kyllingefyld til aftensmad, men fyldet kan også spises alene.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst (skåret i mindre tern)
  • olie (til stegning)
  • 2 tsk karry
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 0,5 spidskål (snittes fint)
  • 1 bundt forårsløg (i 1-2 cm. tykke skiver)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 kinakål (snittes fint)
  • 8 pitabrød

Fremgangsmåde

  1. På en varm pande steges kyllingebryst filet i mindre tern i lidt olie. Steges ca. et par minutter.
  2. Tilsæt to gode teskefulde karry, og vend det rundt.
  3. Kom soja ved kyllingen sammen med sød chilisauce, og steg et halvt minuts tid mere.
  4. Tilsæt så snittet spidskål sammen med forårsløg og rød peberfrugt, og lad det stege med 1-2 minutter. Kom evt. også lidt mere soja ved.
  5. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Så er du klar til at anrette dine pitabrød med kylling. Kom snittet kinakål og fyldet her i pitabrødene, og servér straks.

Næringsindhold

Kalorier170kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Pitabrød med kylling og spidskål serveres straks, og der er som sagt to til hver person.

Har du en eller flere i overskud, gemmes de til frokost dagen efter. Vent så med at fylde pitabrødene til de skal spises. Her kan fyldet lige lunes først.

Se flere opskrifter:

Madpandekager

Verdens bedste pølsehorn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required