• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Pita med fyld - nemt og lækkert fyld til dine pitabrød

billederesultat for pita med fyld
Lækker pita med fyld af blandt andet sprøde kyllingestykker, rucula, spidskål og peberfrugt. Men der er mange måder at lave de fyldte pitabrød på. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  5. oktober 2023 - Udgivet:  5. oktober 2023

Del gerne:
215
SHARES
FacebookMessenger215PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er den bedste opskrift på pita med fyld. Lækre og fyldte pitabrød med bla. sprød kylling, spidskål, rucola og en nem karrydressing.
  2. Opskrift på pita med fyld
  3. Pita med fyld - nemt og lækkert fyld til dine pitabrød
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød
  9. Hjemmelavet kebab
4.9 fra 26 stemmer
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på pita med fyld. Lækre og fyldte pitabrød med bla. sprød kylling, spidskål, rucola og en nem karrydressing.

Pita med fyld er lækker aftensmad, hvor de skønne pitabrød fyldes med sprød kylling, spidskål og mere grønt.

Fyld til pita kan naturligvis varieres i det uendelige, men denne opskrift på pitafyld er absolut en af mine favoritter.

Samtidig er det ret let at lave, og pitabrødene kan du jo vælge at bage selv - eller blot købe dem færdige hos din bager eller i supermarkedet.

De hjemmelavede pitabrød er dog fremragende og nemme at lave - og du får min opskrift på pitabrød i linket under ingredienser.

Opskriften her er beregnet til fire personer, hvor der er to store pita med fyld til hver person.

Opskrift på pita med fyld

billederesultat for pita med fyld

Pita med fyld - nemt og lækkert fyld til dine pitabrød

Her er den bedste opskrift på pita med fyld. Lækre og fyldte pitabrød med bla. sprød kylling, spidskål, rucola og en nem karrydressing.
Bedømmelse
4.9 fra 26 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 8 pitabrød - her er min opskrift på de bedste pitabrød

Sprød kylling

  • 500 g kylling - kyllingebryst filet i tynde skiver
  • 4 spsk hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber
  • smør - til stegning

Øvrig fyld

  • 1 lille spidskål - snittet fint, du skal bruge ca. en halv spidskål
  • 1 rødløg - fintsnittet
  • 1 rød peberfrugt - i tynde strimler
  • 75 g rucola

Karrydressing

  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk karry - eller mere
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Start med dine pitabrød. Bag dem gerne selv ud fra min opskrift, som du finder i linket under ingredienser. Eller køb nogle færdigbagte, som så skal lunes.
    hjemmebagte brød til pita med fyld
  • Kyllingefileter gøres klar. Skær fedt og snavs fra, og skær derefter kyllingefileterne i tynde skiver på den smalle led. Altså ikke langs.
  • Kom kyllingestrimlerne i en stor skål, hvor de vendes med hvedemel, paprika, hvidløgspulver, salt og friskkværnet peber. Vendes godt rundt. Lad kødet stå og trække ca. 10 minutter.
  • Gør det øvrige pitafyld klar som beskrevet.
  • Rør din karrydressing sammen og smag til.
  • Kom et par store spiseskefulde smør på en varm pande, og steg derefter halvdelen af kyllingekødet godt på begge sider. Det tager ca. 6-7 minutter, hvor du vender kyllingestrimlerne undervejs. Tages af panden, og så steges den anden halvdel på samme måde. Husk at have smør nok på panden hele tiden.
    kyllingefyld til pitabrød
  • Så er du klar til at samle dine pita med fyld. De lære pitabrød åbnes forsigtigt op, hvorefter de kan fyldes med spidskål, rucula, peberfrugt, kylling, rødløg og dressing.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pita med fyld serveres straks, og får du ikke spist alle de fyldte pitabrød, kan de lægges i køleskabet, og bruges som frokost dagen efter.

Fyldet i din pita kan naturligvis varieres, og spidskål kan erstattes med en salat, majs er også godt i pitabrødene, og de fyldte pita er også fremragende uden karrydressing, hvis du vil spare lidt på kalorierne.

Se også disse opskrifter:

Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød

5 fra 12 stemmer
En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Gå til opskrift
billede med tyrkisk kyllingekebab

Hjemmelavet kebab

4.5 fra 28 stemmer
Nem opskrift på hjemmelavet kebab, der laves af hakket oksekød. Den krydrede fars sættes på spyd, og grilles eller steges på en pande.
Gå til opskrift
billederesultat for kebab
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birgitte

    februar 23, 2023 at 12:55 pm

    Kan jeg bage pitabrød dagen før og så varme dem dagen efter og de er lige så gode som dagen, hvor de er bagt ?
    Mvh.Birgitte

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 23, 2023 at 2:04 pm

      Hej Birgitte
      Det kan du sagtens. Og de er stort set lige så gode som dagen før. Skyl dem hurtigt under den kolde hane inden opvarming i ovnen.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Jytte Moshage

    februar 20, 2023 at 12:39 pm

    Dressingen er grumset hvad gør jeg forkert

    Svar
  3. Lene Kaarsberg

    april 13, 2022 at 2:43 pm

    Hej Holger
    Kan du huske de store flade risteboller man kunne købe for mange år siden? Jeg mener det var Kohberg der producerede dem, og de var meget populære. Der lå 4 stk i en pose, de var helt lyse og lette. Hvis du kender dem, var dette blot en venlig opfordring til, at du evt. kunne kaste dig ud i en opskrift på disse fantastiske risteboller.

    Tak for alle dine gode og brugbare opskrifter, som jeg ofte benytter mig af. Med venlig hilsen, Lene

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required