Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pikant kylling

Pikant kylling i fad (kylling med pikantost)

billederesultat for pikant kylling i fad med flødeost
4.8 fra 62 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.8k
SHARES
FacebookMessenger1.8kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Pikant kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på nem pikant kylling
  • Tips
  • Kommentarer

Pikant kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 62 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Min opskrift på pikant kylling, der laves i fad i ovn med lækre grøntsager og pikant flødeost. Pikantkylling i fad er god og nem hverdagsmad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g bacon ( i tern)
  • 450 g kyllingebryst
  • 2 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stor porre (eller 2 mindre)
  • 2 røde peberfrugter
  • 200 g broccoli (i små buketter, evt. fra frost)
  • 1 håndfuld timian
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpasta
  • 200 g pikant flødeost
  • 2 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. 150 g bacon i tern steges næsten sprøde på en varm pande. Tilsæt eventuelt lidt olie, hvis baconen steges for tør. Kommes i et ildfast fad eller bradepande.
  2. 450 g kyllingebryst skæres i tyndes trimler, og brunes på panden. Krydr med salt og peber og kom kødet i fadet.
  3. 2 skalotteløg og 3 fed hvidløg hakkes og sauteres i en sjat olie på panden sammen med 1 stor porre i tynde skiver. Det tager et par minutter, men varmen må ikke være for høj, så det tager farve.
  4. 2 røde peberfrugter i mindre tern kommes så ved sammen med 200 g broccoli, der er delt i små buketter, og der steges videre et par minutter mere.
  5. Tilsæt nu også 1 håndfuld timian (pluk bladene af og undgå stive stilke), 1 dåse hakkede tomater, 2 spsk tomatpasta, 200 g pikant flødeost og 2 dl fløde. Lad det koge 4-5 minutter og smag til med salt og friskkværnet peber.
  6. Hæld det i fadet og vend det hele forsigtigt rundt.
  7. Fadet med pikant kylling steges færdig i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, hvor det cirka skal have 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier600kcalKulhydrater23gProtein40gFedt40gMættet fedt23gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gTransfedt0.01gKolesterol179mgNatrium1868mgKalium1180mgKostfibre5gSukker12gVitamin A4240IUVitamin C138mgCalcium173mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på nem pikant kylling

Pikant kylling er en dejlig hverdagsret, som du nemt kan lave i fad.

En lækker kyllingeret i fad, der laves med pikant flødeost, og retten er let at lave som aftensmad.

Opskriften på kylling med pikantost er beregnet som en hovedret til fire personer.

Du kan kan godt justere mængden på de enkelte ingredienser.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Kylling med tilbehør fra det italienske køkken
  • Nem kyllingepande
  • Kylling i flødesovs
  • Lørdagskylling

Tips

Kylling med pikantost serveres med kogte ris eller pasta.

Mængden af de forskellige ingredienser kan du godt variere lidt som du synes.

Rester stilles hurtigt på køl, og kan lunes dagen efter til frokost.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ulla Kongsberg Brink skriver

    juli 15, 2024 at 5:50 pm

    Retten smager dejligt jeg skiftede brokkoli ud med blomkål og tomater i dåse ud med Mutti i flaske, vi spiser ikke brokkoli og tomater.
    Retten er fyldig i sig selv så vi valgte tilbehør fra.
    Et kold glas hvidvin til så var dagen perfekt 👍😊

    Svar
  2. Tanja skriver

    marts 22, 2022 at 12:50 pm

    Hejsa

    Kan denne ret godt varmes i mikrovn dagen efter hvis man har rester til overs og må den fryses?
    Laver portionsposer fx med lasagnette eller gryderetter som manden får med på arbejde, men kan man godt det med denne ret når der er pikant ost i??

    Tak for lækre opskrifter
    Mvh Tanja

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 22, 2022 at 5:14 pm

      Hej Tanja
      Det er en rigtig god ide, at lave madpakker på den måde, og jo, du kan sagtens både fryse og opvarme denne ret i mikroovn 🙂
      Så din mand kan roligt glæde sig.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Anni skriver

    maj 26, 2021 at 9:07 am

    Hej Holger
    Tak for endnu en fin ret fra din hånd. Vi fik ris til men man kan egentlig “nøjes” med lidt godt brød, der er jo mange grøntsager til at mætte.
    Hilsen an9

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required