Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Persillesmør

Persillesmør (sådan laver du smør med persille)

billederesultat for persillesmør
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMS
Indhold
  • Persillesmør
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på persillesmør
  • Tips
  • Kommentarer

Persillesmør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
På køl: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Den bedste opskrift på persillesmør. Smør med persille er nem at lave selv, og du kan bruge det til eks. en bøf, fisk, bagte kartofler osv.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g smør gerne lidt blødt
  • 1 håndfuld persille finthakket, svarende til 4-5 spiseskefulde
  • 1 spsk citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Skær smørret i mindre stykker og kom det i en lille skål. Smørret må gerne være lidt blødt, så tag det ud af køleskabet lidt før du skal lave dit persillesmør.
  2. Persille skylles og hakket fint. Kommes ved smørret.
  3. Tilsæt også lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber. Hvid peber er bedst - sort peber er ok.
  4. Rør smørret sammen.
  5. Form det til en lille pølse og læg den på et stykke bagepapir eller madpakkepapir. Fold den ene side over smørret og rul tæt sammen. Drej enderne sammen, så smørpakken nu minder om en nytårsknallert.
  6. Læg dit persillesmør på køl i en time - eller kom det i fryseren, hvis du har travlt.

Næringsindhold

Kalorier180kcalKulhydrater0.3gProtein0.3gFedt20gMættet fedt13gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt1gKolesterol54mgNatrium743mgKalium16mgKostfibre0.04gSukker0.1gVitamin A709IUVitamin C3mgCalcium8mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på persillesmør

Uha, er der næsten noget bedre end hjemmelavet persillesmør? Nej, vel.

Heldigvis er det lækre smør med persille og citronsaft meget nemt at lave selv, og det tager ikke lang tid.

Persillesmørret kan anvendes til en række ting, herunder selvfølgelig på en stegt eller grillet bøf, i bagekartofler, til fisk og meget mere.

Opskriften er beregnet til fire personer, men er du virkelig vild med smørret, ja så kan du lave en lidt større portion. Det må man godt.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Bearnaisesmør
  • Hvidløgssmør
  • Baconsmør

Tips

Det færdige persillesmør kan nu anvendes på velstegte bøffer, klassiske bagekartofler, eller hvad du synes.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required