Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

billede med persillekartofler
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
52
SHARES
FacebookMessenger52PinterestEmailSMS

En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.

Aspargeskartofler er da noget af det allermest lækre, man kan servere, når det handler om kartofler.

Her er de vendt med friskhakket persille og en god olivenolie tilsat flagesalt. Nemt og sundt.

De kan serveres til hvad som helst - fra vegetarfrikadeller til stegt flæsk og oksesteg.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på persillekartofler

Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

Holger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g aspargeskartofler
  • 1 håndfuld persille (friskhakket )
  • 2 spsk olivenolie
  • flagesalt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Det er bedst at anvende aspargeskartofler, der ikke er alt for store. I så fald kan du med fordel dele de største.
  2. Vask kartoflerne rene, og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Vandet skal blot lige dække kartoflerne, og så passer det med cirka en teskefulde salt til kogningen.
  3. Kog aspargeskartoflerne møre, og det tager omkring 15 minutter. Tag gryden af blusset, og lad kartoflerne trække i vandet i fem minutter yderligere.
  4. Hæld vandet fra, og kom kartoflerne op i en skål eller et fad.
  5. Kom friskhakket persille. lidt olie og lidt flagesalt ved, og vend det hele rundt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Persillekartoflerne er godt tilbehør til mange retter med kød. Du kan blandt andet servere dem til grillet kalkunbryst, en god flæskesteg eller okseculotte.

Her er opskrifter til inspiration:

Vegetarfrikadeller med couscous og kikærter
Vegetarfrikadeller kan laves på mange måder, men den bedste konsistens fås med en fars af couscous og kikærter blendet med grøntsager.
Se opskriften her
Vegetardeller
Græsk farsbrød
Græsk farsbrød er en nem ret til aftensmad med inspiration fra Grækenland. Farsbrødet er bla. med grøntsager og feta, Her lavet i fad med kartofler.
Se opskriften her
billederesultat for græsk farsbrød
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Charlotte skriver

    juli 26, 2018 at 4:36 pm

    Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie og persille:

    Hvad skal man bruge olien til (ingredienslisten)?

    Mvh. Charlotte

    Svar
    • Madensverden.dk skriver

      juli 26, 2018 at 5:07 pm

      Hej Charlotte

      Ups - den var glemt i beskrivelsen. Den skal med sammen med persillen - og jeg har rettet opskriften til nu. Mange tak 🙂

      Alt det bedste

      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required