En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.
Aspargeskartofler er da noget af det allermest lækre, man kan servere, når det handler om kartofler.
Her er de vendt med friskhakket persille og en god olivenolie tilsat flagesalt. Nemt og sundt.
De kan serveres til hvad som helst - fra vegetarfrikadeller til stegt flæsk og oksesteg.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på persillekartofler
Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie
Ingredienser
- 600 g aspargeskartofler
- 1 håndfuld persille - friskhakket
- 2 spsk olivenolie
- flagesalt
Fremgangsmåde
- Det er bedst at anvende aspargeskartofler, der ikke er alt for store. I så fald kan du med fordel dele de største.
- Vask kartoflerne rene, og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Vandet skal blot lige dække kartoflerne, og så passer det med cirka en teskefulde salt til kogningen.
- Kog aspargeskartoflerne møre, og det tager omkring 15 minutter. Tag gryden af blusset, og lad kartoflerne trække i vandet i fem minutter yderligere.
- Hæld vandet fra, og kom kartoflerne op i en skål eller et fad.
- Kom friskhakket persille. lidt olie og lidt flagesalt ved, og vend det hele rundt.
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Persillekartoflerne er godt tilbehør til mange retter med kød. Du kan blandt andet servere dem til grillet kalkunbryst, en god flæskesteg eller okseculotte.
Her er opskrifter til inspiration:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Charlotte
Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie og persille:
Hvad skal man bruge olien til (ingredienslisten)?
Mvh. Charlotte
Madensverden.dk
Hej Charlotte
Ups - den var glemt i beskrivelsen. Den skal med sammen med persillen - og jeg har rettet opskriften til nu. Mange tak 🙂
Alt det bedste
Holger