Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Sovs og sauce › Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

billede med persillade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS
Opdateret: 14. januar 2021 - Udgivet: 5. september 2018

Her får du min nemme opskrift på persillade med olie, persille og hvidløg. Persilladen er god til både fisk, tigerrejer, kylling og bøf.

Persillade er en lidt sjov størrelse, fordi der er tale om en mellemting mellem en sovs og en dressing.

Den laves med persille, hvidløg og olie, og her fortæller jeg hvordan den kan laves på flere forskellige måder.

Persillade kan bruges til rigtig mange ting, når du gerne vil undgå en fed sovs med fløde.

Jeg bruger den til stegt eller ovndampet fisk, til tigerrejer og sågar også til en bøf eller steak.

Her kommes et par spiseskefulde persillade hen over fisk eller bøf, og fungerer dermed som en lækker sovs.

Persilladen kan også bruges til at vende artiskokker eller spidskål i.

Du kan også lave persilladen uden at varme den op. Her blandes ingredienserne blot sammen i en skål, og fungerer dermed mere som en dressing.

Persilladen kan i øvrigt også smages til med lidt eddike eller chili.

Opskrift på persillesovsen persillade

Holger Rørby Madsen

Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

5 fra 1 stemme
Forb. tid 3 minutter min
Tilb. tid 3 minutter min
Samlet tid 6 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Fransk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 håndfuld persille
  • 2 fed hvidløg
  • salt
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. En pande varmes op ved middel varme, og må ikke blive alt for varm, for hvidløget skal ikke tage farve, men blot sætte smag.
  2. Skyl persillen og dryp den tør, hvorefter den hakkes fint.
  3. Snit også hvidløgsfed ganske fint.
  4. Kom olien på panden, og derefter persille og hvidløg. Vend det rundt med spiseske, og lad det varme igennem et par minutter uden det tage farve.
  5. Smag til med lidt salt, og server straks persilladen. Den tager altså kun få minutter at lave.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Her får du opskrifter på andre alternative saucer:

Grønkålspesto klæder spaghetti - se opskriften

5 fra 6 stemmer
Grønkålspesto er en skøn måde at udnytte den sunde kål på. Denne pesto kan både bruges i sandwichs, madpandekager, pitabrød og til pasta.
Gå til opskrift
Grønkålspesto i skål

Rucolapesto - nem opskrift

5 fra 4 stemmer
Her får du min opskrift på en nem rucolapesto, der laves med masser af rucola og pinjekerner. Jeg bruger pestoen til pasta, pizza og på ristede brødskiver.
Gå til opskrift
rucolapesto
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required