Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs › Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

billede med persillade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Her får du min nemme opskrift på persillade med olie, persille og hvidløg. Persilladen er god til både fisk, tigerrejer, kylling og bøf.

Persillade er en lidt sjov størrelse, fordi der er tale om en mellemting mellem en sovs og en dressing.

Den laves med persille, hvidløg og olie, og her fortæller jeg hvordan den kan laves på flere forskellige måder.

Persillade kan bruges til rigtig mange ting, når du gerne vil undgå en fed sovs med fløde.

Jeg bruger den til stegt eller ovndampet fisk, til tigerrejer og sågar også til en bøf eller steak.

Her kommes et par spiseskefulde persillade hen over fisk eller bøf, og fungerer dermed som en lækker sovs.

Persilladen kan også bruges til at vende artiskokker eller spidskål i.

Du kan også lave persilladen uden at varme den op. Her blandes ingredienserne blot sammen i en skål, og fungerer dermed mere som en dressing.

Persilladen kan i øvrigt også smages til med lidt eddike eller chili.

Opskrift på persillesovsen persillade

Persillade - nem sovs med persille, hvidløg og olie

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 3 minutter min
Tilb. tid: 3 minutter min
Samlet tid: 6 minutter min
Her får du min nemme opskrift på persillade med olie, persille og hvidløg. Persilladen er god til både fisk, tigerrejer, kylling og bøf.
Antal: 1 portion
Ret: Sovs
Køkken: Fransk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 håndfuld persille
  • 2 fed hvidløg
  • salt

Få Madens Verdens nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Fremgangsmåde

  1. En pande varmes op ved middel varme, og må ikke blive alt for varm, for hvidløget skal ikke tage farve, men blot sætte smag.
  2. Skyl persillen og dryp den tør, hvorefter den hakkes fint.
  3. Snit også hvidløgsfed ganske fint.
  4. Kom olien på panden, og derefter persille og hvidløg. Vend det rundt med spiseske, og lad det varme igennem et par minutter uden det tage farve.
  5. Smag til med lidt salt, og server straks persilladen. Den tager altså kun få minutter at lave.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Her får du opskrifter på andre alternative saucer:

Grønkålspesto klæder spaghetti - se opskriften
Grønkålspesto er en skøn måde at udnytte den sunde kål på. Denne pesto kan både bruges i sandwichs, madpandekager, pitabrød og til pasta.
Se opskriften her
Grønkålspesto i skål
Rucolapesto - nem opskrift
Her får du min opskrift på en nem rucolapesto, der laves med masser af rucola og pinjekerner. Jeg bruger pestoen til pasta, pizza og på ristede brødskiver.
Se opskriften her
rucolapesto
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required