• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Peberfrugt pesto - lækker og cremet peberfrugt dip

Peberfrugt pesto - lækker og cremet peberfrugt dip

peberfrugt pesto dip
En lækker og cremet peberfrugt pesto, der kan bruges til tapas, som dip og meget andet. Pesto med peberfrugt er meget nem at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  10. marts 2021 - Udgivet:  10. marts 2021

Del gerne:
89
SHARES
FacebookMessenger89PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Peberfrugt pesto er en lækker dip, der er nem at lave. Med denne opskrift får du en cremet pesto med peberfrugt til tapas eller lignende.
  2. Opskrift på peberfrugt pesto
  3. Peberfrugt pesto - lækker og cremet peberfrugt dip
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Peberfrugt pesto er en lækker dip, der er nem at lave. Med denne opskrift får du en cremet pesto med peberfrugt til tapas eller lignende.

Det er meget nemt at lave en peberfrugt pesto, og den smager altså forrygende godt.

Pestoen laves blandt andet med rød peberfrugt, mandler, soltørrede tomater og lidt eddike, og sådan en peberfrugt dip bliver du glad for.

Du kan blandt andet nyde pesto med peberfrugt på brød, til din tapas, som dip til eks. grøntsagsstave og meget andet.

Her er pestoen lavet med lidt parmesan, men du kan sagtens også lave den uden.

Opskrift på peberfrugt pesto

peberfrugt pesto dip

Peberfrugt pesto - lækker og cremet peberfrugt dip

Peberfrugt pesto er en lækker dip, der er nem at lave. Med denne opskrift får du en cremet pesto med peberfrugt til tapas eller lignende.
Bedømmelse
4.9 fra 7 stemmer
RetDip
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 25 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 rød peberfrugt - i små tern
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk soltørrede tomater - i olie, hakkede, fra glas
  • 50 g mandelsplitter - svarende til en lille pose
  • 1 dl vand
  • 30 g parmesan - reven
  • salt og friskkværnet peber
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Peberfrugt skæres i små tern og hvidløgsfed hakkes fint.
  • Kom et par spiseskefulde olivenolie i en lille gryde, og sauter derefter peberfrugt og hvidløg i et par minutter.
  • Kom hvidvinseddike ved, og lad det koge næsten væk.
  • Tilsæt soltørrede tomater. Jeg plejer at bruge hakkede soltørrede tomater i olie, der kan købes på glas i dit supermarked. Lad det koge et minuts tid mere.
  • Derefter tilsættes mandelsplitter og vand, hvorefter din peberfrugt pesto simrer i ca. 15 minutter. Her koges det meste af væden væk.
  • Kom reven parmesan i beholderen til din stavblender.
  • Derefter indholdet fra gryden, og nu blender du din peberfrugt pesto til en passende konsistens.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
125
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Peberfrugt pesto opbevares i et glas med låg i køleskabet.

Nu har du en lækker peberfrugt dip, som kan bruges på brød, som dip til eks. grøntsagsstave og meget andet.

Se også disse opskrifter på pesto:

Hjemmelavet basilikums pesto

Lækker pesto med persille

Smagstest af pesto - hvilken er bedst i test?

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Find Puggaard

    august 12, 2022 at 4:27 pm

    Super god opskrift!

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required