Peberfrugt i peberfrugt er en lækker ret til aftensmad med masser af peberfrugt, hakket kylling, og en sund blomkålsris som tilbehør.
Peberfrugt i peberfrugt lyder måske lidt sjovt, men der er tale om en lækker og sund ret med masser af smag.
Her fyldes halve peberfrugter med fyld, der er blandt andet er lavet af hakket kylling og peberfrugt, og det er samtidig også en ganske nem ret at tilberede.
De fyldte peberfrugter serveres på en bund af blomkålsris med tomat og squash, og du går mæt og glad fra spisebordet.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Se også: Farserede peberfrugter - fyldte peberfrugter
Opskrift på peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt
Ingredienser
Ovnbagte peberfrugter
- 4 røde peberfrugter - halveres
Fyld
- 350 g hakket kylling
- 2 spsk olivenolie
- 4 fed hvidløg - hakkes fint
- 1 løg - hakkes fint
- 1 rød peberfrugt - i små tern
- 1 dåse hakkede tomater
- 0,5 dl vand
- 1 bouillonterning - gerne høns
- 2 spsk engelsk sauce
- 1 tsk paprika
- 1 citron - lidt citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 1 håndfuld persille - finthakket
- 100 g mozzarella - revet
Tilbehør
- 2 spsk olivenolie
- 400 g blomkål - rives til blomkålsris
- 3 store tomater - hakkes groft
- 1 lille squash - rives
- 1 tsk paprika
- 1 håndfuld persille - finthakket
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- De fire røde peberfrugter halveres, mens kerner og hinder fjernes. Bages ca. 5 minutter ved 200 grader varmluft med skæresiden nedad.
- Fyld laves ved brune hakket kylling i lidt olie, hvorefter løg og hvidløg hurtigt steges med. Tilsæt derefter peberfrugt, hakkede tomater, vand, en smuldret bouillonterning, engelsk sauce og paprika. Lad det simre fem minutter. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Vendes til sidst med persille.
- Kom fyldet i de bagte halve peberfrugter (der vendes om så de står som små skåle), og så har du en omgang peberfrugt i peberfrugt. Drysses med lidt revet mozzarella (kan udelades). Bages nu i yderligere 7-8 minutter indtil osten er smeltet. Bag dem også 7-8 minutter selvom du laver dem uden ost.
- Tilbehør: Skær tomaterne i kvarte og fjern kerner og kød. Skær tomaterne i mindre stykker, og kom dem på en varm pande sammen med lidt olie, blomkålsris, revet squash, paprika, salt opg friskkværnet peber. Steges ca. 5 minutter ved en god varme.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Peberfrugt i peberfrugt serveres på en bund af blomkålen, hvor blomkålsris med tomat og squash anrettes nederst, hvorpå de fyldte peberfrugter så lægges. Velbekomme.
Se også: Ovnbagt blomkål og peberfrugt i fad
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Grethe larsen
Det lyder super lækkert det må prøves i morgen 👍👍