• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pastaret med champignon, bacon og flødesovs

Pastaret med champignon, bacon og flødesovs

pasta med champignon
4.3 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
62
SHARES
FacebookMessenger62PinterestEmailSMSSubscribe

Pastaret med champignon er en lækker og hurtig ret. Med denne opskrift laves pastaretten nemt med ristet bacon og en himmelsk flødesovs.

Pastaret med champignon er en klassisk ret fra det italienske køkken, som ikke tager mange minutter at lave.

Champignon giver, sammen med flødesovsen, pastaretten en virkelig god smag, og så er det altså en middagsret, som du kan lave på under en halv time.

Mængden af både champignon og bacon kan justeres som du synes, og her har jeg anvendt pastaskruer, men andre slags pasta kan også bruges.

Opskriften på pasta med champignon er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med champignon

pastaret med champignon og flødesovs
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pastaret med champignon, bacon og flødesovs

4.34 fra 3 stemmer
Pastaret med champignon er en lækker og hurtig ret. Med denne opskrift laves pastaretten nemt med ristet bacon og en himmelsk flødesovs.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g champignon - i skiver
  • Lidt olivenolie
  • 300 g bacon - i tern
  • 1 stort rødløg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk timian - tørret
  • 1 tsk basilikum - tørret
  • 4 dl fløde - kan erstattes med madlavningsfløde
  • 400 g pasta - evt. pastarør eller skruer
  • 1 citron - lidt friskpresset citronsaft
  • 75 g rucola
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Steg champignon godt i lidt olie på en varm pande, så skiverne får en god farve og kommer til at afgive masser af smag. Tages til side.
  2. Sæt pasta over i saltet vand, og kog pastaen næsten mør. Den må gerne have et lille bid.
  3. Kom bacontern på panden steg baconen næsten sprød.
  4. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det sautere med et minuts tid. Kom også lidt tørret oregano, timian og basilikum ved. Vend rundt.
  5. Kom de stegte champignon tilbage på panden sammen med fløde. Lad det creme lidt ind.
  6. Vend så pasta i, og varm din pastaret med champignon og flødesovs igennem. Ønskes mere flødesovs, ja så tilsætter blot lidt mere fløde. Eller evt. lidt kogevand fra pastaen.
  7. Vend 2-3 håndfulde rucola i, og smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Den færdige pasta med champignon, bacon og flødesovs serveres straks, gerne med lidt hakket persille på toppen.

Nydes med et godt stykke brød til.

Se også disse opskrifter med pasta:

Alt i en gryde med pasta bolognese (nem hevrdagsmad)

Spaghetti Carbonara

Prøv også en lækker kyllinge carbonara

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn
Sticky asiatisk flæsk i grill eller ovn→ Se opskriften
Billede af grillede grøntsager.
Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill→ Se opskriften
bagte kartofler på grill med hvidløgssmør
Bagte kartofler på grill (opskrift med hvidløgssmør)→ Se opskriften
billede med Honningmarineret laks til grill og ovn
Opskrift på honningmarineret laks i grill og ovn→ Se opskriften
billede med snoede italienske flutes
Snoede italienske flutes - grundopskrift→ Se opskriften
Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required