Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinke

Pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinke

pastaret
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
101
SHARES
FacebookMessenger101PinterestEmailSMS
Opdateret: 18. april 2024 - Udgivet: 11. juni 2015

Her får du min opskrift på en pastaret med fettuccine. Pastaretten indeholder desuden også parmaskinke, asparges og fløde. Typisk italiensk.

Jeg elsker en god og lækker italiensk pastaret, og denne her opskrift er en af mine favoritter, som jeg igen og igen vender tilbage til.

Pastaretten er utrolig nem at lave, og så tager den ingen tid. Faktisk er pastaretten så god, at du også kan bruge den som gæstemad.

Uden for sæsonen for grønne asparges, kan du sagtens erstatte asparges med fine ærter eller sukkerærter.

Opskriften er beregnet som en let hovedret til to personer, men er jo nem at gange op til det dobbelte, og dermed til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Pasta med kødsovs
  • Pasta med ærter og bacon
  • Pasta pomodoro
  • Pasta med rucola, tomat og bacon

Opskrift på pastaret

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinke

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 1074
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 lille rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 dl fløde
  • 1 tsk grøntsagsfond - koncentreret
  • 1 tsk oregano - tørret
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g pasta - fettuccine, gerne frisk
  • 100 g parmaskinke
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at riste parmaskinken i ovnen. Varm ovnen op til 200 grader. Læg parmaskinkeskiverne ud på bagepapir og sæt dem i ovnen i fem minutter.
  2. Svits grøntsagerne i lidt olivenolie et par minutter. Hæld fløden over grøntsagerne og lad det koge op. Tilsæt fond og oregano, salt og peber.
  3. Sørg for at koge din fettuccine al dente, så den stadig har bid, når den vendes rundt i flødesovsen. Anvender du en frisk fettuccine til din pastaret, skal den blot koges 1-2 minutter.
  4. Hæld pastaen i sovsen og vend rundt. Server gerne på tallerken og drys med stykker af parmaskinke.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 1074kcalKulhydrater: 81gProtein: 26gFedt: 73gMættet fedt: 32gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 28gTransfedt: 0.1gKolesterol: 237mgNatrium: 1568mgKalium: 652mgKostfibre: 3gSukker: 7gVitamin A: 2055IUVitamin C: 9mgCalcium: 138mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Jeg bruger frisk pasta i denne opskrift, men du kan selvfølgelig også anvende en tørret spaghetti eller anden pasta. Men netop den brede og friske pasta giver retten en fin konsistens.

For nemhedens skyld er der anvendt tørret oregano, men her kan du selvfølgelig benytte en frisk og velduftende oregano. Det giver retten et endnu mere italiesnk præg.

Hvis du er til hvidvin, kan jeg anbefale Selaks, der er fra New Zealand, og den kan du blandt andet købe i Netto og Føtex. Dejlig frisk og frugtrig vin, der passer glimrende til denne pastaret.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Johan Michaelsen skriver

    januar 19, 2025 at 6:08 pm

    Let og lækker

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required