• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pastafad med bacon og gnavegrønt

Pastafad med bacon og gnavegrønt

Et lækkert pastafad med bacon, der er serveret med gnavegrønt i form af gulerødder og agurk og stave. Pastafadet bages cirka 50 minutter i ovnen. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
62
SHARES
FacebookMessenger62PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  13. november 2018 - Udgivet:  26. december 2017

Se den lækre opskrift på pastafad med bacon, hvor pastaskruer bages i ovnen sammen med bacon, løg og en æggefløde. Serveres med gnavegrønt.

Pastafad med bacon er en virkelig nem og dejlig hverdagsret, der kan nydes af både børn og voksne.

Retten laves i ovn og den kræver ikke de store mængder af ingredienser.

Her har jeg anvendt pastaskruer, men andre typer af pasta kan også anvendes.

Fadet kan også drysses med reven ost, men dette er ikke nødvendigt.

Opskriften er til fire personer.

Til pastafade med bacon skal du bruge

400 gram pastaskruer
1 stort rødløg
250 gram bacon i tern
4 æg
5 deciliter kaffefløde
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld paprika
1 dusk persille
Salt og friskkværnet peber

Til gnavegrønt anvendes

1 agurk
4 gulerødder

Sådan laver du pastafad med bacon

  1. Pasta koges som anvist på pakken og dryppes af.
  2. Bacon skæres ud i tern, hvis du da ikke har købt færdigudskåret bacon. Rødløg pilles og hakket fint.
  3. Bacontern og løg steges i fem minutter ved middel varme i lidt olie uden at tage farve.
  4. Æg og kaffefløde piskes sammen med oregano og paprika. Kom også lidt salt og peber i.
  5. Smør et ildfast fad med olie, og fordel pasta med løg og bacontern i fadet.
  6. Æggefløden hældes over og finthakket persille kommes ved. Vend indholdet i fadet forsigtigt rundt så det bliver fordelt.
  7. Æggefløden skal næsten dække pastaskruerne, og du kan om nødvendigt tilsætte lidt mere fløde. Du kan også fordele lidt reven ost over pastaskruerne.
  8. Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft, hvor det skal have cirka 50 minutter.

Servér det færdige pastafad med bacon med friskudskåret gnavegrønt.

Retten laves som sagt af pastaskruer, men du kan også anvende pastapenne.

Se også disse opskrifter på verdens bedste lasagne, den lækre pølsegryde og en vidunderlig pølsemix i ovn.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her