Se den lækre opskrift på pastafad med bacon, hvor pastaskruer bages i ovnen sammen med bacon, løg og en æggefløde. Serveres med gnavegrønt.
Pastafad med bacon er en virkelig nem og dejlig hverdagsret, der kan nydes af både børn og voksne.
Retten laves i ovn og den kræver ikke de store mængder af ingredienser.
Her har jeg anvendt pastaskruer, men andre typer af pasta kan også anvendes.
Fadet kan også drysses med reven ost, men dette er ikke nødvendigt.
Opskriften er til fire personer.
Til pastafade med bacon skal du bruge
400 gram pastaskruer
1 stort rødløg
250 gram bacon i tern
4 æg
5 deciliter kaffefløde
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld paprika
1 dusk persille
Salt og friskkværnet peber
Til gnavegrønt anvendes
1 agurk
4 gulerødder
Sådan laver du pastafad med bacon
- Pasta koges som anvist på pakken og dryppes af.
- Bacon skæres ud i tern, hvis du da ikke har købt færdigudskåret bacon. Rødløg pilles og hakket fint.
- Bacontern og løg steges i fem minutter ved middel varme i lidt olie uden at tage farve.
- Æg og kaffefløde piskes sammen med oregano og paprika. Kom også lidt salt og peber i.
- Smør et ildfast fad med olie, og fordel pasta med løg og bacontern i fadet.
- Æggefløden hældes over og finthakket persille kommes ved. Vend indholdet i fadet forsigtigt rundt så det bliver fordelt.
- Æggefløden skal næsten dække pastaskruerne, og du kan om nødvendigt tilsætte lidt mere fløde. Du kan også fordele lidt reven ost over pastaskruerne.
- Stil fadet i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft, hvor det skal have cirka 50 minutter.
Servér det færdige pastafad med bacon med friskudskåret gnavegrønt.
Retten laves som sagt af pastaskruer, men du kan også anvende pastapenne.
Se også disse opskrifter på verdens bedste lasagne, den lækre pølsegryde og en vidunderlig pølsemix i ovn.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: