Her får du en nem opskrift på italiensk pastadej til Thermomix. Pastadejen laves på 2 minutter, men kan også laves uden Thermomix.
Pastadej er jo super nemt at lave - og endnu nemmere, hvis du er den heldige indehaver af en Thermomix.
Her kan du på bare to minutter trylle mel, æg og lidt olivenolie om til det bedste pasat.
Har du ikke en Thermomix, kan du sagtens også bare ælte pastadejen i hånden.
Opskriften giver knap 500 gram frisk pasta.
Opskrift på pastadej

Pastadej til Thermomix - den nemme opskrift
Ingredienser
- 150 g durum mel
- 150 g tipo 00 hvedemel
- 3 æg
- 10 g olivenolie
Fremgangsmåde
- Vej de to slags hvedemel af på vægten i Thermomix sammen med olivenolie.
- Tilsæt de tre æg.
- Ælt din pastadej to minutter på æltefunktionen.
- Tag pastadejen op og saml den i hånden.
- Lad pastadejen hvile i 15-20 minutter inden brug.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Den færdige pastadej kan nu anvendes som du synes.
Eventuelt til lasagneplader til verdens bedste lasagne - eller kør den på pastamaskine til en spaghetti eller fettuccine.
Kogetiden er cirka 3 minutter.
Flere opskrifter med pasta:
Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.
Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)
Pasta med kødsovs
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments