• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Pasta opskrift med tomatflødesovs og bacon

Pasta opskrift med tomatflødesovs og bacon

En super lækker og nem pasta opskrift med bacon og cherrytomater på dåse, der koges med lidt fløde. Pasta vendes i og der pyntes med lidt persille. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 18. juli 2019 - Udgivet: 12. november 2017

Min favorit pasta opskrift, der er præcis så simpel som italienerne laver den. Bacon steges med tomat, fløde tilsættes, og til sidst vendes pasta i.

Her er en virkelig skøn pasta opskrift med tomatflødesovs, som smager så englene synger. Og så er den altså utrolig nem at tilberede.

Jeg har brugt en dåse med cherrytomater, fordi jeg synes det er pænt med stykker af tomat i sovsen. Også selvom tomaterne koger lidt ud.

Du kan selvfølgelig også bruge en dåse flåede tomater, som du skærer i mindre stykker. Eller eventuelt en dåse hakkede tomater.

Når baconen er næsten stegt sprød, skal du tilsætte lidt chili. Du kan både bruge frisk og tørret chili, og mængden afhænger selvfølgelig af hvor stærk du ønsker retten.

Så vær lidt forsigtig og smag eventuelt pastaretten til med chili til sidst.

Opskriften er til fire personer.

Til denne pasta opskrift med tomatflødesovs skal du bruge:

100 gram bacon i tern
Lidt frisk eller tørret chili
1 teskefuld tørret oregano
1 dåse cherrytomater
2 deciliter fløde
300 gram pasta - gerne pastapenne
Salt og friskkværnet peber
Persille til pynt

-> SE OGSÅ hvordan du laver den bedste lasagne

Sådan laver du den lækre pasta opskrift med tomatflødesovs:

  1. Varm lidt olivenolie op i en tykbundet gryde, og svits nu bacontern næsten sprøde ved middel varme. Pas på med varmen, så du ikke brænder baconternene for meget.
  2. Kom lidt chili ved, og du kan enten tilsætte lidt frisk chili eller den tørrede udgave. Tilsæt ikke for meget, for du kan altid justere styrken til sidst.
  3. Kom så cherrytomaterne fra dåsen i, og skyl gerne lige dåsen af med lidt vand som også tilsættes. Drys en teskefuld tørret oregano i, og lad det nu småkoge under låg i 20 minutter. Rør lidt i den undervejs.
  4. Kog pastaen som anvist på pakken, og det sker i letsaltet vand. Men pas på med ikke at overkoge pastaen, for den skal altså have en smule bid. Husk på at den også trækker nogle minutter i tomatflødesovsen.
  5. Imens tilsættes fløden til tomatsovsen, og det koger nu videre i fem minutter. Smag til med salt og peber.
  6. Hæld vandet fra pastaen, og vend den rundt i tomatflødesovsen.

Anret i den færdige pasaret i lune og dybe tallerkner og drys med lidt friskklippet persille.

-> SERVERES med et stykke nybagt ciabattabrød (og det er virkelig nemt at lave)

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her