• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med parmesan, spidskål og oksekød

Pasta med parmesan, spidskål og oksekød

billederesultat for pasta med parmesan
Pasta med parmesan er lækker pastaret med blandt andet spidskål og hakket oksekød, og retten er meget børnevenlig. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.

Opdateret:  21. september 2023 - Udgivet:  12. september 2020

Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.
  2. Opskrift på pasta med parmesan
  3. Pasta med parmesan, spidskål og oksekød
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Hakket oksekød og spidskål i ovn
  9. Oksekød med kål
  10. Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.
Gå til opskrift

Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.

Pasta med parmesan er en rigtig familievenlig pastaret, som børnene også elsker.

Faktisk er opskriften så nem, at ungerne selv kan kaste sig over retten, og den tager under en halv time at tilberede.

Udover parmesan laves retten blandt andet med spidskål og oksekød, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med parmesan

billederesultat for pasta med parmesan

Pasta med parmesan, spidskål og oksekød

Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.
Bedømmelse
4.8 fra 4 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 300 g pasta - gerne en fettucine
  • ½ spidskål - fintsnittet
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg - hakket
  • 3 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 75 g soltørrede tomater - fra glas, skåret i strimler
  • 1 tsk. oregano - tørret
  • 1½ spsk balsamico
  • parmesan - frisk, høvlet parmesan

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen til den er al dente, i rigeligt, godt saltet vand. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
  • Halver spidskålen og fjern stokken, snit den fint.
  • Knus hvidløg med den brede side af kniven og hak den.
  • Kom lidt olivenolie i en gryde - eller stor pande - og svits kålen i kort tid (den skal bare lige falde lidt sammen), krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld det over på en tallerken.
  • Kom lidt mere olie i gryden/panden og svits det hakkede kød, til det er brunet godt af, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt løg, hvidløg, oregano og soltørrede tomater, lad det svitse lidt, til løgene begynder at tage lidt farve.
  • Tilsæt balsamico, skru ned for varmen og lad det simre i 5 minutter. Smag til.
  • Tilsæt spidskålen og den friskkogte pasta, vend godt rundt og lad det varme igennem (giv det ikke for meget, for pastaen er jo kogt!).
  • Drys med flager af parmesan og server straks.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
190
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pasta med parmesan serveres som sagt straks - og gerne med en lækker tomatsalat til.

Rester sættes hurtigt på køl og er fremragende dagen efter.

Se også mine opskrifter på:

Hakket oksekød og spidskål i ovn

4.8 fra 435 stemmer
Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne.
Gå til opskrift
billede med hakket oksekød med spidskål

Oksekød med kål

4.8 fra 69 stemmer
Min opskrift på oksekød med kål, og retten er meget nem. Hakket oksekød steges i en pande med hvidkål og andre grøntsager. Komplet hovedret.
Gå til opskrift
oksekød med kål

Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.

4.8 fra 15 stemmer
Her er min opskrift på pasta med bacon og spidskål, som du kan lave på ca. 20 minutter. En nem pastaret med lækre ingredienser, som alle kan lide.
Gå til opskrift
billederesultat med pasta med bacon og spidskål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Fru Mortensen

    juli 03, 2021 at 9:56 am

    Mange tak for dine gode opskrifter.
    Jeg har lige et spørgsmål.
    Hvad bruger du til at høvle de fine flager af parmesan?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 03, 2021 at 10:00 am

      Hej Bente
      Tak for det. Du kan enten snitte parmesanen med en meget skarp kniv eller bruge et mandolinjern 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required