Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Pasta med oksestrimler (langtidstegt oksekød med chili)

Pasta med oksestrimler (langtidstegt oksekød med chili)

billederesultat for pasta med oksestrimler
Del og send:
Facebook129PinterestSMSEmailMessenger
129
DELINGER

En god og nem opskrift på pasta med oksestrimler. Oksekødet steges ved lav varme i ovnen, og vendes derefter med pasta, chili og andet godt.

Her er en dejlig opskrift på lækker italiensk mad, hvor du laver pasta med oksestrimler.

Oksekødet steges først mørt i ovnen, inden det vendes med blandt andet pasta.

Det er en simpel ret, men den smager virkelig godt.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Til pasta med oksestrimler bruges

400 gram oksekød i strimler (som man bruger til bøf stroganoff)
400 gram bredbåndet pasta
2-3 små skalotteløg
2-3 fed hvidløg
3 stængler bladselleri
8 San Marzano tomater (eller andre små tomater)
1 lille håndfuld friskplukket basilikum
1 teskefuld paprika
En halv teskefuld tørret chili (eller 1-2 friske røde chili)
1 teskefuld salt
Friskkværnet peber
1 deciliter oksefond

Sådan laver man pasta med oksestrimler

  1. Dup oksestrimlerne tørre med et stykke køkkenrulle, og læg dem i et ildfast fad.
  2. Krydr med paprika, salt og chili. Jeg har angivet en mængde chili her, som gør pastaretten tilpas kraftig, men uden at flå ørerne af hovedet. Du kan jo selv justere, hvis du ønsker mere eller mindre chilismag 🙂
  3. Steg nu oksekødet i 45 minutter ved 100 grader varmluft i ovnen.
  4. Varm lidt olivenolie i en stor pande eller stor gryde, og kom det ovnstegte oksekød i. Rist kødet af ved en god varme. Med denne metode får du en både sprød og mør oksekød til pastaen.
  5. Hak skalotteløg og hvidløg fint, og dem ved.
  6. Tilsvarende skærer du bladselleri i tynde skiver, og kommer i gryden.
  7. Lad det svitse et par minutter ved middel varme, men uden det tager farve.
  8. Kog pastaen al dente, altså med bid, i letsaltet vand, og kom lidt koldt vand i gryden, så du straks standser kogningen. Lad det stå.
  9. Kom oksefond i gryden eller panden med kød og det andet, og vend pastaen i. Fisk bare pastaen over med en tang, og der må gerne være en smule pastavand ved. Det gør ingenting.
  10. Skær tomaterne i kvarte, og vend dem i pastaretten. Smag til med salt og friskkværnet peber, og lad pastaen stå ved svag varme i et par minutter, så den samler smag.

Anret den i et fad eller en skål, og pynt din pasta med oksestrimler med friske basilikumsblade.

Server eventuelt med en let salat med hjertesalt, der vendes med kvarte små tomater og lidt citronsaft.

Og selvfølgelig gerne med et stykke hvidløgsflutes eller focaccia til.

Dessert? Selvfølgelig en hjemmelavet panna cotta.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.