Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med chorizo og kylling (en skøn efterårsret)

Pasta med chorizo og kylling (en skøn efterårsret)

Pasta med chorizo
4.6 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
58
SHARES
FacebookMessenger58PinterestEmailSMS

Pasta med chorizo og kylling

Karen SenecaKaren Seneca
4.6 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Pasta med chorizo og kylling i en cremet sauce og med et herligt lag mozzarella. Dette er simpelthen den perfekte ret til en kold aften.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g chorizo skiver
  • 1 rødløg hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g kyllingebryst tern
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 rød peberfrugt små tern
  • 1 dåse flåede tomater italienske
  • ½ dåse tomatpure
  • 2 dl piskefløde
  • 200 g pastapenne kogte
  • 100 g mozzarella

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Kog pennene i syv minutter og hæld dem i et dørslag. De skal ikke være al dente eller bløde, men have mere bid, da de koger videre i ovnen.
  3. Steg chorizoskiver i olien i tre minutter. Tilsæt løg og hvidløg og steg med i tre minutter.
  4. Tag chorizo og løg op med en hulske, så olien bliver på panden. Tilsæt chiliflager.
  5. Skær kyllingebryst i tern og steg dem i olien.
  6. Når de har fået farve, tilsætter du den hakkede peberfrugt. Steg et par minutter.
  7. Tilsæt tomatpure og flåede tomater og lad det simre med kyllingen i fem minutter.
  8. Tilsæt chorizo og piskefløde samt salt og peber. Lad det simre fem minutter, inden du tilsætter pastaen.
  9. Kom hele molevitten i et ovnfast fad, drys med mozzarella og bag pasta med chorizo i 15 minutter - eller indtil osten er blevet sprød og gylden.

Næringsindhold

Kalorier724kcalKulhydrater50gProtein41gFedt40gMættet fedt19gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.01gKolesterol156mgNatrium752mgKalium949mgKostfibre4gSukker9gVitamin A2332IUVitamin C54mgCalcium221mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på pasta med chorizo og kylling

Pasta med chorizo og kylling i en tomatsauce med piskefløde. Ja, dette er en rigtig efterårs- og vinterret.

Det er sjovt som nogle retter bare egner sig til de kolde årstider. Her har vi brug for noget, der mætter, fyldig smag og konsistens.

Jeg synes, at denne ret er en ideel familiemiddag. En slags svensk pølseret med chorizo i stedet for almindelige pølser og penne i stedet for kartofler.

Chorizo er genial som smagsgiver. Når man steger skiverne først, efterlader den en skøn krydret smag i olien, som så sætter sig i kyllingekød og grøntsager.

Noter

Server pasta med chorizo sammen med en tomatsalat eller en blandet, grøn salat, så kommer I ikke til at gå sultne i seng.

Her er andre gode simreretter, der giver varmen:

  • Boeuf bourguignon
  • Mørbradgryde med bacon
  • Vegetarisk brændende kærlighed
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required