Her får du min opskrift på pasta med blomkål. En skøn pastaret i tomatsauce, og den kan bruges som vegetarret - eller serveres med skinke til.
Pasta med blomkål er en ganske nem pastaret, der laves uden kød. Derfor er det en lækker vegetarret, hvor blandt andet blomkålen giver en god fylde.
Så nyd blomkålspastaen som den er - servér den med nogle stykker lækker parmaskinke til. Det smager altså også godt.
Et nybagt stykke italiensk brød passer også perfekt til retten.
Opskrift på pasta med blomkål

Pasta med blomkål og lækker tomatsauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Løg og hvidløg sauteres af i en stor sauterpande eller gryde i 4-5 minutter, så løgene bliver klare uden at tage farve.
- Tilsæt så blomkål i mindre stykker/buketter, og steg videre i 4-5 minutter ved middel varme.
- Tomatpasta kommes i sammen med vand, Herbamare (eller alm. bouillon), basilikumsblade, oregano og hakkede tomater.
- Lad det koge i ca. 15 minutter.
- Imens laver du pasta. Koges som anvist på pakken, men lad gerne pastaen have lidt bid.
- Kom den kogte pasta over i blomkåls- og tomatsaucen, og tilsæt eventuelt lidt mere af kogevandet fra pastaen om nødvendigt.
- Smag din pasta med blomkål til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Du kan eventuelt vende lidt finthakket persille i lige inden servering - men det er ikke nødvendigt.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Pasta med blomkål serveres straks, og den er som sagt fin som vegetar måltid.
Men du kan også sagtens servere nogle skiver parmaskinke til.
Du kan også vende ristede bacontern i - det smager også dejligt.
Se også disse pastaopskrifter:
Bagt pasta bolognese
Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs
Hjemmelavet pasta
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments