• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med bagte grøntsager og kylling

Pasta med bagte grøntsager og kylling

billede til pasta med bagte grøntsager
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
40
SHARES
FacebookMessenger40PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  17. juli 2023 - Udgivet:  11. september 2023

Pasta med bagte grøntsager er en virkelig lækker pastaret, der smager som italiensk mad skal smage. Her er den nemme opskrift med bla. aubergine.

Pasta med bagte grøntsager er en lækker italiensk pastaret, hvor du bager grøntsagerne i et fad i ovnen, inden de vendes sammen med stegt kyllingebryst og pasta.

Her er der anvendt klassiske italienske grøntsager som aubergine, squash og hvidløg, og det giver altså virkelig smagen af det italienske køkken.

Opskriften er beregnet til fire personer, og der kan anvendes pastatyper efter eget valg.

Opskrift på pasta med bagte grøntsager

billede til pasta med bagte grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med bagte grøntsager

4.50 fra 2 stemmer
Pasta med bagte grøntsager er en virkelig lækker pastaret, der smager som italiensk mad skal smage. Her er den nemme opskrift med bla. aubergine.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 824
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g tomater - evt. blommetomater, halveres
  • 1 lille aubergine - skæres ud i grove tern
  • 1 lille squash - skæres ud i grove tern
  • 6 fed hvidløg - i skiver
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 5 spsk olivenolie
  • 3 spsk balsamico
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt basilikum
  • 300 g kyllingebryst - i små tern
  • 2 spsk smør - til stegning
  • 400 g pasta - evt. en frisk pasta

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 °C varmluft.
  2. Et ovnfast fad smøres med lidt olivenolie, og derefter lægges tomater i fadet sammen med aubergine, squash og hvidløg.
  3. Kom også oregano i sammen med olivenolie og balsamico, og vend det hele sammen.
  4. Grøntsagerne bages nu i ca. 25 minutter i ovnen. Klik her og sæt det smarte minutur på Madens Verden med korrekt tid.
  5. Imens skæres kyllingebryst i små tern og steges møre i lidt smør på en varm pande.
  6. Kog også pasta som anvist på pakken.
  7. Tag fadet ud af ovnen, og i pasta med bagte grøntsager samles nu i fadet, hvor de bagte grøntsager vendes med kylling og pasta. Vend også frisk basilikum i.

Næringsindhold

Kalorier: 824kcalKulhydrater: 115gProtein: 33gFedt: 27gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 0.2gKolesterol: 63mgNatrium: 737mgKalium: 1747mgKostfibre: 12gSukker: 16gVitamin A: 21232IUVitamin C: 61mgCalcium: 157mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Pasta med bagte grøntsager serveres straks, og du kan blot sætte fadet med hele retten op bordet. Det er meget nemt.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Pasta med kødsovs - nem opskrift med video

Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio

Spaghetti Carbonara - den traditionelle italienske opskrift

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required